Glow & Caribische sferen, dan zit je helemaal goed!

03:31 - 02:06
luistertijd 03:31 - leestijd 02:06

Zomer make-up 2018

De luxe merken brengen weer prachtige zomer make-up uit. Geniet!

Armani Lip Vibes

Giorgio Armani introduceert LIP VIBES, een collectie van unieke nieuwe tinten van LIP MAESTRO en LIP MAGNET, de revolutionaire, sterk gepigmenteerde liquid lip colours.
Geïnspireerd door de taal van kleur – en haar kracht om een bepaalde emotie over te brengen – is de LIP VIBES collectie overladen met de energieke vibe van deze acht, gewaagde tinten.
De kleuren van LIP VIBES – vier neon tinten LIP MAESTRO en vier elegante rode nuances LIP MAGNET – geven vrouwen de mogelijkheid om zichzelf en hun emoties te uiten met de moderne
elegantie die zo kenmerkend is voor het merk Giorgio Armani. Zo borduurt deze collectie voort op de luxueuze tinten en rijke texturen, die karakteristiek zijn voor de ontwerpen van Giorgio Armani.
SHOP HIER ONLINE
 Lancome zomercollectie 2018
De glow: de stralendste trend van het moment en in 2018 ongetwijfeld een regelrechte hit bij elke make-upaddict die alle varianten zal willen uitproberen – van de « Healthy Natural Glow » die de teint in een zacht licht hult en de « Glow Strobing » die het reliëf van het gezicht met een parelmoeren of gemetalliseerde textuur verheldert, tot de « Flush Glow » die de wangen modelleert met rozige, iriserende formules en ten slotte de « Californian Glow » die de teint intens verheldert en een begeerlijke gebruinde finish geeft.
SHOP HIER ONLINE
Lancome Monsieur Big Waterproof mascara
1. een waterproof formule die zonder op comfort toe te geven werkelijk alle omstandigheden – water, vocht en zweet – aankan
2. Big Lashes Extension Fibers (beperkte editie) die het resultaat meer dan indrukwekkend maken! Wanneer je op veilig wil spelen, lees dan nog even verder…
3. vier versies van Big Color Lash Top Coat (beperkte editie) voor een unieke, gemakkelijk aan te brengen pop-artlook. Iedere dag een nieuwe look? Kinderspel.
SHOP HIER ONLINE
Lancome Hypnose Brow make-up

Lancôme lanceert zijn nieuwe brow-gamma. Nieuwe topper hierin is Brôw Densify Powder To Cream, een unieke poederformule met natuurlijke en subtiele finish. Twee van zijn klassiekers, Brôw Define Pencil en Brôw Shaping Powdery Pencil, steken in een nieuw kleedje. Elke vrouw heeft dus alle tools tot haar beschikking om alle facetten van haar persoonlijkheid uit te drukken aan de hand van een look op maat in slechts enkele stappen. Let’s go!

SHOP HIER ONLINE

Sisley zomermake-up Palm Springs

Voor zomer 2018 adviseert Sisley voor overdag een oogmake-up in zachte pasteltinten om de gebruinde huid mooi uit te laten komen. Hiervoor gebruik je de Phyto-Ombre Eclat in Garden Rose of Mango. Deze oogschaduws zijn zeer verzorgend en werken verzachtend, ze bevatten namelijk verzorgende extracten van groene thee, camelia en witte lelie. In de avond kunnen de ogen wat feller aangezet worden met de de Phyto-Eye Twists in Bronze en Amethyst. Met de handige zebrapotloden kun je op elk moment van de dag zelfs zonder spiegel je make-up bijwerken dus is het geen probleem om van het strand of werk door te gaan naar een feestje of diner. Voor overdag kies je voor een zachte kleur Phyto-Lip Twist in lieflijk koraal (Coral). Wil je een intensere kleur en houd je liever van mat? Kies dan de Phyto-Lip Twist in de kleur Ruby.

SHOP HIER ONLINE

 

Lees ook