Lippen Make-up Ogen Teint

Nieuw in de winkels: MAC Jeremy Scott make-up en Fix+

redactie, Corine
Geschreven door redactie, Corine

Hebben, hebben, hebben!

Nieuw in de winkels: MAC x Jeremy Scott en Fix+

Het wereldberoemde en hebberig makende cosmeticamerk MAC Cosmetics lanceerde eind mei weer twee schitterende nieuwe collecties: MAC x FIX+ en MAC x Jeremy Scott. Want laten we eerlijk zijn… welke volwassen vrouw staat nu niet in de MAC winkel als een klein meisje in een snoepwinkel. En met deze nieuwe lanceringen komt daar nog veel meer moois bij. Lees even mee.

MAC x Jeremy Scott

MAC Cosmetics bundelt deze zomer haar krachten met wereldberoemd designer Jeremy Scott, bekend van het high end kledingmerk Moschino. Het resultaat is een opmerkelijke limited edition make-up collectie, die je terugwerpt in de tijd. Denk: retro, disco, felle kleuren.

Wat dacht je van een oogschaduw palette in de vorm van een boombox met daarin 29 sprankelende kleuren?

Of een lip palette in de vorm van een cassettebandje?

En natuurlijk ‘a little something for the cheeks’ (aldus Jeremy) in de vorm van een CD.

De kleuren zijn verrassend draagbaar en het is vooral de oversized verpakkingen die in het oog springen. Ze brengen je direct terug naar je kindertijd.

 

Exclusief verkrijgbaar bij De Bijenkorf en via maccosmetics.nl.

MAC x FIX+

Niet een volledig nieuwe lancering, maar wel een aanvulling van een bestaand product met nieuwe varianten… MAC’s bestselling en cult-favorite hydraterende mist, FIX+, breidt deze zomer uit met een heerlijke twist aan nieuwe geuren en verrassende finishes.

Geef je huid een instant vochtboost, terwijl vitaminen en plantextracten je make-up fixeren en je huid verfrissen. Perfect op een warme zomerdag, voor de huid die wel wat verkoeling kan gebruiken.

FIX+ is vanaf deze maand verkrijgbaar in vier verschillende geuren: roos, lavendel, kokos en natuurlijk de originele geur.

Ook kan je voortaan kiezen uit diverse finishes: Pinklite, Goldlite en Matte. Pinklite en Goldlite geven een subtiele parelmoer glans aan je make-up, terwijl Matte je huid mooi matteert. Super handig om in je tas te stoppen, om op warme dagen die gevreesde glim het hoofd te bieden. Of natuurlijk om je Jeremy Scott look mee te fixeren.

Verkrijgbaar bij alle MAC verkooppunten (shop meteen online)

Over deze schrijver

redactie, Corine

redactie, Corine

Corine (1981) maakt deel uit van de BeautyJournaal redactie en is daarnaast ook freelance communicatieconsultant en tekstschrijver met een voorliefde voor beauty- en verzorgingsproducten. Ze is erg kritisch als het om verzorgingsproducten gaat, besteedt veel tijd aan 'vergelijkend warenonderzoek' en het uitpluizen van ingrediënten. Want hoe mooi de verpakking van een crème, lotion of lippenstift ook kan zijn... het gaat uiteindelijk om de inhoud.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.