Dermatologie Gezicht Lichaam Lichaam en zon Zon

Uit de pers: epidemie huidkanker verwacht

Redactie, Monique
Geschreven door Redactie, Monique

1 op de 5 Nederlanders krijgt huidkanker

Epidemie huidkanker verwacht door dermatologen

Vandaag is het Nationale Huidkankerdag en stellen ziekenhuizen hun poli’s open om verdachte plekjes te laten checken.

Volgens uitspraken van huidartsen in De Telegraaf kunnen we een vloedgolf aan huidkanker verwachten omdat we steeds langer leven. Het aantal melanomen neemt zelfs met een factor 2000 toe zo stelt men.

Huidkanker is gevaarlijker dan we willen denken.

Lees hier meer in de krant

Over deze schrijver

Redactie, Monique

Redactie, Monique

Beautyjournalist en uitgever van BeautyJournaal, Monique Lindeboom, zit al 24 jaar in het vak en kent de industrie op haar duimpje. Ze verscheen in diverse tv programma's, had 1,5 jr lang een uitzending bij BNR Nieuwsradio, schreef een boek, doet consultancywerk voor cosmeticabedrijven en cosmetisch medische klinieken en geeft regelmatig interviews aan tijdschriften en kranten over ontwikkelingen in de industrie.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.