shop Bergman Beauty Care Aqua Injection Intense Moisturizing Serum Een onvoorstelbaar goed hybride product: een toner-serum met krachtige hydraterende eigenschappen. Bekijken Amsterdam is sinds enige tijd weer een paar fijne adresjes rijker. De ontzettend leuke winkel vol niche merken The Beauty Editor op de Herengracht 447 en de tweede zaak van MJ, een fantastisch beautyinstituut […]

02:27 - 01:28
luistertijd 02:27 - leestijd 01:28

Amsterdam is sinds enige tijd weer een paar fijne adresjes rijker. De ontzettend leuke winkel vol niche merken The Beauty Editor op de Herengracht 447 en de tweede zaak van MJ, een fantastisch beautyinstituut dat al jaren op IJburg zit en nu haar tweede filiaal deze zomer opent in de Amsterdamse Pijp, op de Ceintuurbaan.

Beauty Award winner MJ opent haar tweede salon

Marie-José Putman van MJ en haar team leggen voor nieuwe beauty centre de nadruk op luxueuze huidverzorging. Bijvoorbeeld van het Italiaanse Comfort Zone, Dermalogica en het biologische Absolution. Deze facials kunnen worden uitgebreid met bindweefselmassage, beautyangel (collageen light) of micordermabrasie.

In de nieuwe hippe beautystore zijn uiteraard beautymerken zoals Molton Brown, Revitalash, Marc Inbane en vele andere verkrijgbaar. Eén avond per maand is de salon op aanvraag te boeken als besloten beauty beleving, om vier tot tien bezoekers volledig in de watten te leggen. Lees hier meer over deze fraaie en awardwinning salon.

Huda Beauty in Amsterdam

The Beauty Editor is de nieuwste hippe beauty winkel waar je indie brands scoort, waaronder Huda Beauty, ja, de enige in Nederland, en dat is niet zo maar, want de eigenaresse kent Huda persoonlijk.

Het is dus zogezegd een favor dat ze het merk van voeren. Hurray, en dat gaat niet ongemerkt, want terwijl we een open dag bezoeken stromen de jonge meiden binnen die even een Huda-lipje willen aanzetten. En je vindt er nog veel meer kekke merken, zoals dr. Lipp, kijk zelf hier maar, want de lijst is lang!

Ook qua make-up kun je je hart ophalen met favorites als Stila en Kevyn Aucoin, en heel leuk, de eco make-up van Gwyneth Paltrow. Bij de Beauty Editor’s make-up artist zijn de lipgloss van Stila en de coverage en glow producten van Aucoin zeer geliefd.

linksboven: de eigenaresse en rechts haar make-upartist

 

De favorieten van The Beauty Editors make-upartist

Shoppen bij The Beauty Editor kan ook lekker online….

 

Wil jij voor je bedrijf meer weten over cosmeticatrends? Heb je hulp nodig je communicatiestrategie te bepalen? BeautyJournaal’s uitgever Monique Lindeboom is al 24 jaar journalist en kan als consultant het verschil maken voor je propositie. Mail haar op info@beautyjournaal.nl

Lees ook