Lancome, Biotherm, Guhl, Bobbi Brown en Kevin Murphy…

03:45 - 02:15
luistertijd 03:45 - leestijd 02:15

Nieuw in de winkel in januari: make-up, skin care en haarverzorging!

Om het jaar goed te beginnen, hebben wij weer een aantal producten op een rij gezet die deze maand nieuw in de winkel liggen. Mocht je op zoek zijn naar nieuwe, fijne producten, lees dan vooral even door!

Lancôme Custom Highlight Drops

Na Teint Idole Ultra Wear Stick en Teint Idole Ultra Wear Camouflage in 2017 komt Lancôme in 2018 met de Custom Highlight Drops, een beperkte editie van 4 vloeibare super shiny highlighters. Met hun hoge concentratie parelmoerdeeltjes hebben ze dezelfde doelstelling als de andere leden van de Teint Idole Ultra Wear-familie: het elke vrouw mogelijk maken ‘ haar persoonlijkheid in alle facetten uit te drukken’.

Shop hier online

 

 

Biotherm Life Plankton Sensitive Balm

Deze nieuwe herstellende balsem is een verzorging voor alle huidtypen, van de zeer droge tot de zeer gevoelige huid. De uitsluitend op gevoelige huid geteste balsem werkt in op vochtgebrek, tintelingen, roodheid, verhit gevoel, irritatie, jeuk en een trekkerig of onaangenaam gevoel zodat de huid iedere dag opnieuw beter gevoed, soepeler en helderder wordt. Kortom, een kalmerende verzorging voor alle omstandigheden!

Sensitive Balm bevat geen parabenen, kleurstoffen, minerale oliën.

Verkrijgbaar bij Douglas – shop hier

 

GUHL Herstel & Balans haarverzorging

GUHL lanceert een geheel nieuwe lijn speciaal voor overbelast, beschadigd of droog haar. De Herstel & Balans lijn van Guhl biedt de hoofdhuid doelgerichte verzorging en versterkt het haar vanaf de aanzet tot in de punten.

De lijn bevat onder andere stoffen uit Manuka honing en melk. De milde formule met Hydro-Proteïne-Complex biedt volledige verzorging. Het herstelt de hoofdhuid en biedt de optimale basis voor zichtbaar gezond, herstelt haar.

Shop hier online

 

Bobbi Brown Skin Long-Wear Weightless Foundation

Bobbi Brown lanceert de Skin Long-Wear Weightless Foundation SPF15. Een formule die een natuurlijke, matterende dekking geeft, die ademend en gewichtloos is. Terwijl veel full coverage foundations aanvoelen als een masker, combineert de Skin Long-Wear Weightless Foundation SPF15 perfecte dekking met het comfortabele second-skin gevoel.

Dat willen we! Verkrijgbaar bij Douglas

 

Kevin Murphy Retouch Me

De Retouch Me is een touch-up spray met een droog, satijnen finish die zich op een natuurlijke manier met het haar blend en uitgroei dekt. Het perfecte product om tussen verfbeurten in te gebruiken!

De spray bevat microfijne reflecterende pigmenten die zich hechten aan de haarvezel en naadloos aansluiten op de haarkleur waardoor ze de uitgroei vanaf de haarwortel verbergen.

Het product is sneldrogend, schilfert niet en laat geen residu achter. Daarnaast zorgt een opzetstukje ervoor dat de spray bij het aanbrengen niet spettert. Het bevat ingrediënten die maximale prestaties leveren. Orange Peel Oil beschermt het haar en zorgt voor een overheerlijke geur. Tangerine Peel Oil zorgt voor een natuurlijke glans en vitamine E is vocht inbrengend en heeft een herstellende functie. Deze lichte zuren zorgen er ook voor dat de haarschubben gesloten blijven en dan is glans bijna wel gegarandeerd;-)

Verkrijgbaar in vier kleuren bij de verkooppunten van Kevin Murphy.

Lees ook