Sally Hansen, Tonymoly en Catrice...

05:56 - 03:33
luistertijd 05:56 - leestijd 03:33

Nieuw in de winkel in januari: make-up en huidverzorging!

De feestdagen zijn voorbij en het nieuwe jaar is begonnen. Om het jaar goed te beginnen, hebben wij weer een aantal producten op een rij gezet die deze maand nieuw in de winkel liggen. Mocht je op zoek zijn naar nieuwe, fijne producten, lees dan vooral even door!

Sally Hansen Complete Salon Manicure nagellak

Verwen je nagels met de drie prachtige, nieuwe tinten van Sally Hansen Complete Salon Manicure. Deze all-in-one nagellak is het enige flesje dat je nodig hebt voor de perfecte nagels.

De keratine-formule beschikt over maar liefst 7 voordelen in 1 fles – base coat, krachtbehandeling, groeibehandeling, salonkleur, top coat, een glanzende gel finish en gaat afschilferen tegen. Hoe handig is het om alles in 1 te hebben! Daarnaast maakt de nagellak je nagels 64% sterker en blijft tot wel 10 dagen mooi zitten.

shop hier online

 

Tonymoly Egg Pore lijn

Koreaanse merken en schoonheidsrituelen veroveren al enige tijd de wereld en worden ook steeds bekender in Nederland. Ook heeft TONYMOLY weer nieuwe producten gelanceerd.

Je hebt het vast ooit gelezen, eieren zijn kleine vitaminebommetjes vol met vitamine B, eiwitten, ijzer en lecithine en werken zowel verzorgend als voedend voor je huid. Tonymoly heeft in de nieuwe producten eieren als hoofdbestanddeel gebruikt. Als je het Tonymoly stappenplan volgt, is een stralende huid gegarandeerd en behoren mee-eters snel tot het verleden.

Steam-up

De Tonymoly Egg Pore Blackhead Steam Balm is een heel bijzonder ei. Dit reinigende product bevat een zachte op olie gebaseerde balsem die de huid verwarmt en de poriën opent. Je huid stomen boven een stoombad of met een stoom-handdoek is dus niet meer nodig!

Na het aanbrengen, verandert deze balsem in een gel-achtige textuur, waardoor vuil, overtollig talg en mee-eters gemakkelijk worden verwijderd. De Tonymoly steam balm is gebaseerd op eier-extract, zeezout, houtskoolpoeder en vitamine E, die je huid gehydrateerd en schoon achter laat.

Cool-down

Met de producten uit de Egg Pore Serie werk je stapsgewijs toe naar het beste resultaat. Na het stomen van de huid volgt een ritueel met de Egg Pore Tightening Cooling Pack gebaseerd op ei-extract. Deze pack werkt als een masker. Het reinigt de huid door middel van klei en door het gebruik van ijswater uit Alaska voelt je huid verkoeld, zuiver en zacht aan. Naast een cool down pakt dit masker in een handomdraai overtollig talg aan waardoor vuil en mee-eters geen kans meer krijgen!

Gouden tip

De gouden tip komt natuurlijk uit een gouden Tonymoly ei. Wil je nog make-up aanbrengen, vergeet dan niet stap 3, het aanbrengen van de Tonymoly Egg Pore Silky Smooth Balm. Deze all-day hydraterende balsem met eiwit als één van de hoofdbestanddelen maakt de huid zacht en olie-vrij, waardoor je make-up langer blijft zitten. Selenium- en kamille extract zorgen ervoor dat poriën minder zichtbaar zijn en EGF (Epidermal Growth Factors) zorgt dat de aanmaak van collageen wordt gestimuleerd waardoor de huid steviger wordt.

Perfect fit

Tot slot zijn deze fijne Tonymoly Egg Pore Nose Pack Package Sheets gelanceerd. Door de juiste vorm van de strips blijven ze extra goed zitten. De strips zijn verrijkt met eigeel die je huid volop voorzien van proteïnen. Ideaal om toe te voegen aan je beautyroutine. Breng de strips voor 10 à 15 minuten aan en creëer binnen no-time een schone en gladde huid.

shop hier online

 

Catrice Limited Edition ‘Blush Flush’

Draping – ofwel contouring met een blusher – is momenteel een populaire make-uptrend op de catwalks. De Catrice Limited Edtion ‘Blush Flush’ tilt draping naar een hoger niveau. Verschillende texturen en veelzijdige blushtinten om mee te contouren en highlighten geven je een prachtige teint.

Ombré Blush Palette

Dit prachtige blushpalette met zachte poedertexturen bevat verschillende tinten met effecten die variëren van mat tot glinsterend. Het heeft een prachtig kleurverloop en een scala aan toepassingsmogelijkheden: voor een stralende en frisse teint. Zo kun je elke dag voor een andere teint gaan!

Cushion Powder Cheeks

De romige poedertexturen bevinden zich in de dop van deze handige stick. En de sponsapplicator maakt het aanbrengen van je blush wel heel gemakkelijk. Ideaal voor onderweg!

Butter To Powder Blush

De boterige textuur transformeert op de huid in een prachtige tint met een poederachtige finish. Gelanceerd in drie frisse kleuren die zeer goed dekken!

Blushing Mousse

Deze mousse biedt een prachtige matte dekking en de sponsapplicator maakt het aanbrengen supergemakkelijk! De mousse is perfect te gebruiken als basis onder poedertexturen.

Fluid Glow

De vloeibare textuur geeft je make-up een glanzende finish en is ideaal te doseren door middel van een pipetje. De Fluid Glow kan los worden gebruikt, maar ook als basis onder je poeder. Een must-have voor je make-upcollectie!

Double Face Brush

De dubbelzijdige kwast met synthetische haren is flexibel in te zetten. Met de zwarte zachte haren breng je poeder mooi egaal aan op de huid. De lichte kant van de kwast met rechte haren is ideaal om een romige textuur perfect met de huid te blenden.

De limited edition collectie ligt in januari en februari nieuw in de winkel bij Kruitvat.

Lees ook