M.A.C. Cosmetics, Rimmel London en Bobbi Brown…

02:49 - 01:41
luistertijd 02:49 - leestijd 01:41

Nieuw in de winkel in december: make-up!

Wij hebben weer een aantal producten op een rij gezet die deze maand nieuw in de winkel liggen. Mocht je op zoek zijn naar make-up, lees dan vooral even door!

M.A.C. Cosmetics Jade Jagger

M.A.C. Cosmetics is een samenwerking aangegaan met de Britse sieradenontwerpster Jade Jagger. De lijn bestaat uit de Mineralize Rich Lipstick, in drie kleuren, de Burning Nights/Mineralize Eye Shadow, in 4 verschillende paletten van 4 kleuren. Daarnaast brengt M.A.C. Cosmetics de Golden Shine/Mineralize Eye Shadow uit in 4 kleuren.

Tot slot worden de Mineralize Skinfinish en Mineralize Blush uitgebracht. De verpakking is ontworpen door Jade Jagger.

De producten zijn vanaf 17 december verkrijgbaar op www.douglas.nl.

Bobbi Brown Caviar & Rubies

De feestmaand is begonnen en daarom heeft Bobbi Brown de Bobbi Brown Caviar & Rubies Collection uitgebracht. Deze prachtige collectie bevat luxe oog, lip en gezichts-producten. Het oogschaduw palette bestaat uit maar liefst 9 kleuren. Van zwart tot glitter en van donkerblauw tot beige. Met dit palette creëer je een prachtige ooglook. De nieuwe highlighter, Moon Glow, heeft een natuurlijke gouden glow die perfect past bij de feestelijke sferen van deze maand. De Extra Illuminating Moisture Balm is nu beschikbaar in een limited edition. Deze prachtige zwarte verpakking geeft het product een stukje extra luxe, wat het zeker verdient! Dankzij lychee extract krijgt je huid een mooie glow.

Ook presenteert Bobbi Brown een nieuwe kleur van de Long-Wear Liquid Liner, een matzwarte kleur. Dankzij de long-wear formule blijft de eyeliner goed zitten en hoef je je eyeliner niet bij te werken gedurende dag. Om je look af te maken, stift je je lippen met de nieuwe Luxe Lip Colour. Van een felle rood tot een neutrale lipkleur, de lipsticks zijn zeer gepigmenteerd en verzorgen de lippen tegelijkertijd. Zo hoef je je in deze koude dagen ook geen zorgen te maken over droge lippen! Alle producten van Bobbi Brown zijn vanaf nu te koop bij Douglas.

Rimmel London: Prachtige ogen en lippen

Rimmel Londom heeft drie prachtige oogschaduwpalettes gelanceerd. De Magnif’Eyes Eye Contouring Palettes bestaan elk uit 12 kleuren waarmee je je ogen kan laten stralen. De palettes zijn in drie kleuren gelanceerd, een palette met bruintinten, een palette met grijstinten en een palette met fellere kleuren.

Ook heeft Rimmel London haar beroemde Lasting Finish Lipstick-lijn uitgebreid met vier nieuwe kleuren. De nieuwe kleuren bestaan uit een zachtroze kleur, een neutrale beige kleur, een felle rode kleur en een bordeauxrode kleur. De producten zijn vanaf nu hier te koop.

Lees ook