Opgebouwd rond vit A, peptiden en zuren. Schoonheidsspecialisten vertellen!

11:10 - 06:42
luistertijd 11:10 - leestijd 06:42

RégimA heeft hoogwaardige huidverbeterende behandelingen die ook heel betaalbaar zijn. Ook bij acne en littekens.

Distributeur Beauty Code verovert na België ook Nederland! Let maar op;-)

Distributeur Sabrina Convents van BeautyCode

De Vlaamse Sabrina Convents heeft haar sporen verdiend bij diverse cosmeticabedrijven, en toen ze besloot zelf distributeur te worden, kwam ze in aanraking met het Zuid-Afrikaanse RégimA. Een huidverbeteringsmerk dat er echt toe doet, en ook nog vriendelijk geprijsd is.

Acne, littekens, huidveroudering – voor alle huidtinten

Sabrina wilde een merk dat het verschil maakt bij acne, maar ook bij littekens en natuurlijk bij huidveroudering. Een merk dat ook geschikt is voor alle huidkleuren, en betaalbaar is.

RégimA werkt in op celcommunicatie

‘Toen ik inzicht kreeg in de filosofie van RégimA en zag hoe men inhoudelijk over celcommunicatie sprak en het belang van de receptoren op de celwandjes, dacht ik ‘dit is het, zij snappen het, dit moet ik hebben.’

Kalmeren, beschermen en energie geven

RégimA berust op drie belangrijke pijlers: ontstekingsremmend (elk teken van huidveroudering is eigenlijk een chronische uiting van piepkleine ontstekingen), voeden met anti-oxidanten als schild tegen vrije radicalen en de huidcellen weer van energie voorzien en dode huidcellen efficient verwijderen waardoor een mooiere huidcelstructuur weer zichtbaar wordt.

Elke huid kan glans krijgen

De filosofie is samengebracht in RégimA, met als doel de glans op een gezonde huid voor iedereen terug te brengen met een verfijndere huidstructuur.

Peel & heal

Zoals de naam doet vermoeden, speelt vitamine A inderdaad een essentiele rol, ‘maar het is zeker niet leidend’, zo vertelt Sabrina. ‘Bij RégimA spreken we van een ‘peel & heal programma. Het merk heeft haar origine in de behandeling van littekenweefsel en is daar altijd succesvol in geweest, met veilig exfolierende producten.’

Sabrina benadrukt dat RégimA echt cosmeceutical producten zijn, en legt uit wat ermee bedoeld wordt: 

‘Ze hebben een micromoleculaire structuur, waardoor ze in de diepere huidlagen van de opperhuid kunnen penetreren en daar stimuleren ze de celactiviteit op meerdere niveaus.

Peptiden, antioxidanten en zuren

‘Hiervoor worden ondermeer zeer hoogwaardige peptiden ingezet, in combinatie met zuren en antioxidanten’, vervolgt Sabrina. ‘Er is een prikkel om collageen en elastiene aan te maken, maar ook het zo belangrijke hyaluronzuur. De huidconditie verbetert zichtbaar als er eenmaal met RégimA is opgestart. Dat vertellen cliënten in de salons ons ook, en dat maakt me trots.’

Maar er zijn nog meer voordelen: alle dagcrèmes bevatten een spf 25, en de nachtcrèmes bevatten natuurlijke alpha- en betahydroxy zuren, zoals melkzuur, amandelzuur, citroenzuur en een zuur van de Hibiscus bloem. 

Sabrina legt uit: ‘De nachtcrèmes brengen de hoornlaag terug naar een normale dikte en zorgen ervoor dat de producten met antioxidanten de diepere huidlagen kunnen bereiken.

Overdag beschermen, ’s nachts optimaliseren

‘Ik ben ook erg te spreken over de ochtendreiniging. Het bevat stoffen die de werking van de peeling ’s nachts weer neutraliseren, waarna de huid klaar is voor het dagprogramma voor herstel en opbouw. Bovendien is de reiniging zelfs voor zeer gevoelige eczematische huiden geschikt.’

Het beroemde eigentijdse layering-concept

Een ander unique selling point van RégimA is dat er volgens het zo nu trendy lagering-concept gewerkt wordt. Dit is goed nieuws voor de early adaptors in huidverzorging- en verbetering, zowel de professionals als de consumenten. Bij BeautyJournaal kennen we veel lezeressen die dol zijn op layering, en we weten ook dat schoonheidsspecialisten in hun salons graag met een layering protocol werken.

Sabrina vertelt: ‘Dit houdt overigens ook in dat er geadviseerd wordt niet te combineren met producten van andere merken, met het oog op de hoge concentraties werkzame stoffen in de layeringproducten – met name de serums. Bij RégimA kun je met 3 tot 4 serums over elkaar heen werken.’

Met layering bereik je meer effect dan met een alles-in-een product

‘De reden waarom er gelayered wordt, is dat je met 1 product nooit een huidprobleem kunt tacklen’, vervolgt ze. ‘En als je al die werkzame stoffen wel in 1 product probeert te verwerken krijg je van alles een beetje, dus minder resultaat. RégimA adviseert ook om na elk laagje even te wachten tot het is ingetrokken.’

‘
RégimA producten bevatten een mooie mix van verse plantenextracten, gecombineerd met stoffen uit het lab en met zorgvuldig afgewogen conserveringssystemen. Sabrina vertelt dat RégimA geen kleur- en (synthetische) geurstoffen toevoegd worden. ‘Bovendien kan de kleur anders zijn, omdat RégimA de kleuren van de plantenstoffen niet maskeert maar ze laat zijn, zoals ze ook in het echt zijn. Retinol heeft een geel-bruine tint, en dus ook in het Regima product.

En wat zijn de signatuurproducten?

Daar zijn we natuurlijk razend benieuwd naar! Sabrina vertelt over de Derma Zest Cleansing & Toning Gel: ‘Ik gebruik hem elke ochtend en avond. Je voelt meteen dat je huid schoon is maar dat er ook al wat met de huid gebeurt. In tegenstelling tot veel andere merken zitten hier al de nodige, hoge concentraties werkzame stoffen in die de huid voorbereiden op serums en crème. Ook neutraliseren wij met deze gel de werking van de fruitzuren.’

Samen met deze gel is ook het Eye Opener Serum favoriet van Sabrina. ‘Het Eye Opener Serum is een product waar ik echt niet zonder kan. Het is letterlijk een echte “Eye Opener” die zorgt voor een frisse blik en een gezonde uitstraling.
De Eye Opener heeft een lichte structuur waardoor deze makkelijk aan te brengen is en niet gaat irriteren.’

Andere signatuurproducten zijn de Omega High Impact. Het wordt omschreven als een zeer krachtige huidverjongende nachtcrème op basis van actieve bestanddelen met anti-inflammatoire eigenschappen, een hoge concentratie natuurlijke fruitzuren (15%) en omega 3 en 6.

De supercream Quatum Elastin Collagen Revival is een bommetje aan supergoede algen die de huid hydrateren en remineraliseren, aan hoogwaardige peptiden om celfuncties te stimuleren en mannitol om de opneembaarheid van de werkzame stoffen te verhogen.

 

En wat vertellen de schoonheidsspecialisten over het werken met RégimA?

Marieke Govaers, van Natuurlijk Mooi Bij Marieke in Hasselt, België: ‘Zowel mijn klanten als ik zelf wilden meer uit hun behandelingen halen. Bovendien wilde ik het concept van mijn salon naar een hoger plan tillen, met betere resultaten voor anti-aging – maar zonder apparatuur! RégimA was voor mij een goede keuze omdat het merk op een verantwoorde manier met fruitzuren werkt, en deze producten kun je het hele jaar door inzetten. Sabrina Convents geeft je ook alle ondersteuning die je nodig hebt om een nieuw merk in je salon een boost te geven. Ze denkt echt met je mee.’

Mariëlle Otten, van Beautique Mariëlle in Coevorden: ‘Ik was opzoek naar een merk met goede resultaten op gebied van anti-aging en huidverbetering. RégimA kwam op mijn pad en het natuurlijke en dat het dierenproefvrij is, was meteen een pluspunt. Na een gesprek met Sabrina van Beauty Code en het testen van het setje producten, was ik overtuigd.’

‘Tijdens de training behandelde ik een klant met een proefbehandeling. Ook zij was zo enthousiast dat ze meteen het “Daily Regimen” mee naar huis nam. Ik werk er nu driekwart jaar mee. Klanten met acne, die nergens resultaat boekten, zijn super tevreden met de behandelingen en producten voor thuis. Als ik zie hoe gelukkig ze zijn nu hun huid is opgeknapt…daar doe ik het voor….’

Anke Janssen, van UniQ Beautysalon in Maasmechelen: Ik ben begonnen met RégimA omdat ik meer wilde aanbieden dan alleen maar huidverzorging. Ik wilde me toeleggen op anti-aging en huidverbetering. Ook de service en ondersteuning vond ik belangrijk en dit vond ik bij Beauty Code.

Sandra Duque, van salon Schoonheid en Welzijn Salon Sandra, die kanker had: ‘Toen ik voor de tweede keer werd getroffen door kanker en mijn huid weer enorm achteruit ging kwam, RégimA net op tijd op mijn pad.

RégimA zorgde op een milde en verantwoorde manier voor een fantastische huidverbetering. De structuur van mijn huid veranderde al vrij snel en mijn huid kreeg terug die gezonde uitstraling.’

Upcoming in Nederland…

RégimA wordt nu door 25 salons in België gevoerd, en inmiddels ook door 2 salons in Nederland. Sabrina Convents hoopt natuurlijk nog veel meer salons te gaan bereiken. Ze richt zicht op schoonheidsspecialisten die naast een instapmerk ook een mooi en respectvol huidverbeteringsmerk willen gaan voeren.

Ook voorafgaand en na cosmetisch medische behandelingen

De prijs-kwaliteit van RégimA ligt in het hogere middensegment. Als distributeur levert Beauty Code aantrekkelijke inkoopvoordelen, marketingondersteuning en zoveel meer. ‘Het is een prachtig merk voor schoonheidsspecialisten met specialisaties (denk acne en dergelijke), maar ook voor cosmetisch artsen omdat de producten zowel pre-als post treatments (laser, peelings, hairremoval, zelfs tattoo verwijdering) gebruikt kunnen worden’.

Proberen? Neem een travelsetje…

‘Heel fijn is ook dat er van RégimA producten altijd travelsizes te koop zijn. Dit stimuleert klanten in de salon om hun eerste aankoop te doen. De behandelingen geven mooi zichtbaar resultaat en als je eenmaal met de producten thuis aan de slag gaat, zie je dat het merk zichzelf verkoopt. Het enthousiasme is groot.

Welke resultaten kun je verwachten met RégimA?

• Vermindering van fijne lijntjes door zonschade en veroudering
• Verzachting van diepere lijnen, met name met de Power Peels
• Toegenomen huidverzachting en verfijning van de huidtextuur
• Normalisatie van pigmentvorming en een overall egalere teint
• Versteviging van de huid
• Toegenomen souplesse en hydratie van de drogere, vale huid
• Verbeterde glans van de huid
• Vermindering van mee-eters en zichtbaarheid grove porien
• Verbetering wondgenezingsproces en uitrijping van littekens
• Verbetert aanzien van oude, verdikte littekens
• Verbetert aanzien van striae
• Algeheel toegenomen huidgezondheid

We hebben hier alvast twee adressen voor jou om je lekker te laten behandelen in Nederland:

Beautique Mariëlle
van Twickelolaan 80
7742 WP Coevorden
06 21 526 029
www.beautique-marielle.nl
info@beautique-marielle.nl
Elita Cosmetic Skincare
Rietgors 24
1111VR Diemen
06 27 535 737

www.elitacosmeticskincare.nl

info@elitacosmeticskincare.nl

  • Heb jij interesse als onderneemster in beauty om met Regima te gaan werken in jouw salon? Klik hier verder.

Lees ook