Geteste producten Gezicht Oogverzorging Rimpels en slapte

Getest Wonderstripes voor ooglift in handomdraai

Simone van den Bos
Geschreven door Simone van den Bos

Simone laat zien hoe haar ogen open gaan…

Schoonheidsspecialiste Simone van den Bos test Wonderstripes

Claims

  • Binnen een paar seconden een frisse, stralende blik en een jongere uitstraling
  • Gemakkelijk te gebruiken
  • Je voelt ze niet zitten op het ooglid
  • Blijven de hele dag zitten

Wonderstripes: wat is dat nou weer!?

Wonderstripes zijn kleine beautypleisters die zorgen voor een zichtbare lift van de oogleden. Je plakt ze eenvoudig op je oogleden en ze geven direct een zichtbaar effect. In mijn salon zijn hangende oogleden vaak onderwerp van gesprek. Veel vrouwen (maar ook mannen) ergeren zich hieraan. Niet iedereen heeft direct zin om naar een plastisch chirurg te rennen. En ik moet eerlijk toegeven dat ook ikzelf behoorlijk last begin te krijgen van overhangende oogleden. Ondanks dat vind ik de stap naar een chirurg op dit moment nog te ver gaan. Daarom ben ik ook razend benieuwd naar deze Wonderstripes.

 

 

SHOP HIER ONLINE

De verpakking

De Wonderstripes zijn verkrijgbaar in drie verschillende maten: S, M en L. De maat die je gebruikt, is een beetje afhankelijk van de grootte van je oog en het effect dat je wilt bereiken. Ik gebruik de starterset dat één velletje bevat met daarop alle drie de maten. Heel handig om uit te proberen welke maat je nodig hebt.

Hoe gebruik je de Wonderstripes?

Stap 1

Reinig je ogen met een wattenstaafje of wattenpad met daarop een niet-vette lotion. Geschikt hiervoor is de verfrissende Wonderstripes-Tonic met vochtinbrengende komkommerextract en D-panthenol, dat het merk in het assortiment heeft voor een goede voor- en nabehandeling bij het gebruik van de Wonderstripes. Vooral van belang is je ogen goed te ontvetten, zodat de stripes goed blijven plakken.

Stap 2

Bepaal de grootte die je denkt nodig te hebben. Over het algemeen geldt; kleine pleisters bij kleine, normale, slappe ogen en grote pleisters bij grote ogen en duidelijk overhangend ooglid. Door de stripes te gebruiken zul je gaandeweg ondervinden welke maat het mooiste en beste resultaat geeft. Dit is voor iedereen anders. Ik gebruik de maat M want, zoals ik al eerder zei, beginnen mijn oogleden al behoorlijk over te hangen.

Stap 3

Maak de Wonderstripes voorzichtig los van de folie. Dit gaat het meest makkelijk wanneer je je nagel onder een hoekje schuift.

Stap 4

Haal het ooglid iets omhoog en plak de Wonderstripes op. Het is een beetje afhankelijk van het oog waar de pleister geplakt kan worden. Aan de binnenkant van de verpakking staat hoe je de pleister op het ooglid moet plakken; met de ‘bollende’ kant aan de bovenkant en de rechte kant aan de onderkant.

Wat is mijn ervaring?

Het vergt een beetje oefenen om het onder de knie te krijgen en ook is het even passen en proberen op welke plek je de Wonderstripes het beste kunt plakken. Ook moet je even onder de knie krijgen hoe je ze het beste plakt, zonder dat je de stripes ziet zitten. Maar ook dat je ze niet voelt zitten, want dat is een naar gevoel. Ik ben al wel een paar Wonderstripes verder voordat ik de juiste positie bepaald heb. Maar als je het eenmaal onder de knie hebt, is het resultaat schitterend…..

SHOP HIER ONLINE

Eenmaal goed aangebracht is het resultaat schitterend.

 

Ook mijn stagiaire Rosalie krijgt een mooie open blik na het opplakken van de Wonderstripes.

Wonderstripes en oogmake-up

In eerste instantie gebruik ik de Wonderstripes op een al opgemaakt ooglid. Omdat ik vaak wat donkere kleuren gebruik op mijn ogen vind ik dat je de stripes toch wel behoorlijk ziet zitten wanneer ik mijn ooglid sluit. Wanneer ik gewoon iemand aankijk zie je helemaal niets van de stripes.

Ik probeer de Wonderstripes wat weg te werken door er een donkere kleur oogschaduw over heen te doen met een crease kwast en in mijn arcadeboog de kleur te vervagen. Hierbij moet je wel uitkijken dat je de stripe aan het uiteinde niet omhoog wipt met je borsteltje zodat hij loslaat. Maar donkere kleuren hechten helaas niet aan de bovenkant van de stripe. Hierdoor vind ik dat de stripe toch nog steeds (te) zichtbaar blijft.

SHOP HIER ONLINE

Eindconclusie

De Wonderstripes helpen je echt binnen een paar seconden aan een frisse, stralendere blik. Je kunt echt goed het verschil zien. De Wonderstripes zijn makkelijk in gebruik en voor iedereen toepasbaar, man en vrouw. Wanneer je je ogen eerst goed reinigt, hecht de lijm goed en blijven de Wonderstripes de hele dag op hun plaats. Je hebt het mooiste resultaat, wanneer je weinig oogmake-up gebruikt. Een eyeliner en volzwarte mascara kunnen natuurlijk altijd!

Het is raadzaam wel even van tevoren oefenen, voordat je ze voor een belangrijke dag of feestje op gaat brengen. Vooral het vinden van de juiste maat en de plek op het oog om ze te bevestigen vergt wat handigheid. Als je dat eenmaal hebt ontdekt, is het daarna een koud kunstje.

Ik denk niet dat ik de Wonderstripes voor dagelijks gebruik zal gaan toepassen. Wel wanneer ik een feest, etentje of een bruiloft heb. Het geeft mijn oogopslag net wat extra’s!

In het volgende filmpje worden de stappen ook nog eens uitgelegd:

SHOP HIER ONLINE

 

Pluspunten Minpunten
  • Met een beetje handigheid binnen een paar seconden aangebracht
  • Direct zichtbaar resultaat
  • Leuk voor een feestje of belangrijke dag
  • Wel even goed oefenen om de juiste maat en plaats op het ooglid te bepalen
  • Wonderstripes zijn lastig te combineren met donkere oogschaduws

 

Meer weten over dit onderwerp?

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

Over deze schrijver

Simone van den Bos

Simone van den Bos

Na de opleiding tot schoonheidsspecialiste volgde Simone diverse vervolgopleidingen op het gebied van huidverbetering, massagetechnieken, visagie en pedicure. Ook deed ze de opleiding dermatologie voor schoonheidsspecialisten. Recentelijk is ze begonnen met de ‘Beauty Business Academy’. Dit is een praktijk gerichte opleiding voor ondernemers in de beauty branche die hun bedrijf verder willen laten groeien. Haar salon heet Studio Skincare en zit in Woubrugge.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.