Alles wat je dit najaar nodig hebt voor de perfecte glow!

07:26 - 04:27
luistertijd 07:26 - leestijd 04:27

Getest! Sleek Cleopatra’s Kiss Highlighting Palette

Vandaag test ik het Cleopatra’s Kiss Highlighting Palette van Sleek. Dit is een splinternieuw palette met daarin 4 goudachtige highlighters, voor het accentueren van bepaalde plekken op het gezicht. Het palette bestaat uit 2 poeder highlighters en 2 crème highlighters. Er zit ook een kwastje bij dat ik vandaag uiteraard ga gebruiken voor het aanbrengen van mijn glow. Laten we beginnen!

Super chique verpakking

Zoals je hieronder ziet, is het een prachtig goud palette met een reflecterende en spiegelglanzende finish. Ik vind dit echt supermooi en chique tonen tussen mijn make-up stash. Het nadeel is alleen wel dat vingerafdrukken snel te zien zijn op het doosje. Daar heb je bij een matte finish minder snel last van.

Als je het palette opent, zie je 4 prachtige highlighters, een kleine zwarte applicator en een grote spiegel. Op de achterkant van het doosje staat overigens precies aangegeven welke kleur je voor welk deel van het gezicht kunt gebruiken. Deze ‘aanwijzing’ ga ik dan ook volgen, maar je kunt natuurlijk ook op je gevoel en eigen creativiteit af gaan. De kleuren van links naar rechts en van boven naar beneden zijn: Sphinx, Delta, Dynasty en Goddess.

Shop hier online

 

Sphinx

Bij al deze tinten heb ik een matchende ooglook gemaakt om zo de highlighters (met name op het wenkbrauwbot) mooi tot hun recht te laten komen. Ik begin met de kleur Sphinx (linksboven). Dit donkerbronzen poeder highlighter breng ik, zoals de verpakking zegt, het beste aan op mijn wenkbrauwbot. Laten we dat dan maar doen!

Shop hier online

 

Ik heb een beetje mijn twijfels bij het resultaat. De glow is duidelijk aanwezig, wat een sterk pluspunt is. Alleen vind ik de kleur net te donker voor op het wenkbrauwbot. Nu heb ik een ooglook gemaakt waarmee de kleur best goed samen blendt. Maar om deze kleur te dragen – zonder daarbij enige oogschaduw op te hebben – zou ik niet zo snel doen.

Delta

Door naar de kleur Delta (rechtsboven). Een donkere highlighter met crème finish voor het accentueren van de brug van de neus, volgens de achterkant van het doosje. Ik ben benieuwd naar het resultaat, aangezien ik geen groot fan bent van crème highlighters. Ze brengen vaak wat lastiger aan en zijn moeilijker uit te werken dan poeders.

Ik moet toegeven dat ik de kleur prachtig vind. Hij is wel redelijk aan de gouden kant, maar dat zie ik niet als een groot probleem. Deze highlighter geeft wederom een goede glans af en is enorm gepigmenteerd. Ik vond het toch redelijk lastig aanbrengen met de bijgevoegde applicator en heb het uiteindelijk met mijn vinger geprobeerd uit te blenden. Dit viel niet mee omdat de crèmige textuur best dik is. Voor zo’n ‘groot’ oppervlakte als de neus had ik liever een poeder highlighter gebruikt. Maar we blijven de instructies volgen! De applicator gebruik ik liever niet meer, zoals je hieronder ziet is hij erg klein en de haartjes zitten zo dicht op elkaar dat de highlighter niet mooi verdeeld wordt over mijn gezicht, maar het eerder een rechte streep achterlaat.

 

Shop hier online

 

Dynasty

Ik ga verder met het aanbrengen van Dynasty (linksonder) op mijn jukbeenderen. Dit is de lichtste highlighter in het palette, ideaal dus voor het creëren van een ultieme glow op de jukbeenderen. Ook deze kleur heeft een crème textuur, dus ik ben benieuwd hoe dit gaat uitpakken. Ik gebruik in ieder geval alvast mijn vingers in plaats van de bijgevoegde applicator!

Wauw! De kleur vind ik geweldig. Het is een gouden highlighter met een witte ondertoon, heel mooi. Net als de voorgaande highlighters is ook Dynasty intens gepigmenteerd. Als je van een subtiele glow houdt, moet je hier wel mee oppassen, maar wat mij betreft mag de glow sterk aanwezig zijn. Ik hou ervan! Helaas verliep de applicatie wederom niet zo soepel vanwege de dikke crème textuur. Je moet dit heel goed in de huid blenden wil je geen vegen of strepen zien. Wat had ik deze kleur graag in een poedervorm gehad. Een voordeel is overigens wel dat hij niet plakkerig aanvoelt op het gezicht, dat is fijn.

Goddess

Dan zijn we al weer aangekomen bij de laatste kleur, Goddess (rechtsonder). Dit is een lichtbronzen poeder highlighter die geschikt is voor het accentueren van de cupidoboog. Let’s see!

Tot mijn verbazing toont Goddess veel lichter op de huid dan ik verwacht had. Hij heeft een sterke witte ondertoon en is – zoals je ziet – mega goed gepigmenteerd. Uiteraard kan je hem opbouwen tot het gewenste resultaat, dit heb ik ook gedaan. Ik merk wel dat de poeders uit dit palette wat meer laagjes nodig hebben dan de crèmes, maar dat is vaak zo bij deze twee verschillende texturen. Voor de rest heb ik weinig aan te merken op deze kleur, heel intens en absoluut glowy. Precies waar we voor gaan!

Eindoordeel 

Mijn mening over het Cleopatra’s Kiss palette is over het algemeen positief. De kleuren zijn allemaal goed gepigmenteerd en geven een mooie glow aan het gezicht. Dit is natuurlijk wat je wilt als je een highlighting palette koopt. Over de poeders ben ik meer tevreden dan over de crème highlighters, dit omdat de poeders makkelijker op te bouwen en te blenden zijn. Bij de highlighters met crème textuur had ik meer moeite met het blenden en was ik al snel bang voor strepen of vlekken in het gezicht.

De volgende keer wanneer ik dit palette gebruik, zal ik hoogstwaarschijnlijk de poeder highlighters aanbrengen op de grotere oppervlakten, zoals de jukbeenderen en de brug van de neus. De kleinere plekjes zoals het wenkbrauwbot en de cupidoboog zijn naar mijn mening eerder geschikt voor crème achtige texturen dan de grotere oppervlakten.

Shop hier online

 

 

Lees ook