Esther besprenkelt zichzelf met kusjes

04:23 - 02:37
luistertijd 04:23 - leestijd 02:37

Getest Marc Jacobs Daisy Kiss parfum

Uit de Marc Jacobs Daisy geurlijn, die inmiddels uit heel veel verschillende varianten bestaat, komt het parfumhuis nu met drie speciale en zomerse varianten: de Kiss Edition voor de ‘gewone’ Daisy, de Daisy Dream en de Daisy Eau So Fresh. Ik mag de Daisy Kiss Eau de Toilette testen voor BeautyJournaal.

Kleurexplosie op de catwalk

Marc Jacobs werd geïnspireerd, bij het ontwikkelen van deze nieuwe geuren, door zijn eigen Resort Fashion Collection, een ware kleurexplosie op de catwalk. Ben jij een fashionista? Bekijk dan vooral even het volgende filmpje:

https://www.youtube.com/watch?v=p-v3N1P8ApE

Kleurexplosie in de flacon

En die kleurexplosie is terug te zien in de flacon. Een prachtige ombre roze flacon met een dop versierd met roze bloemen, een waar kunstwerkje. De flacon straalt voor mij frisheid, verliefdheid en ‘girly’ uit en dat is precies wat Marc Jacobs met deze geur wil bereiken. De emotie die een kus oproept.

Shop hier online

 

De flacons van de Marc Jacobs zijn inmiddels een herkenning voor heel veel van zijn geuren. Je zou het zijn artistieke handtekening kennen noemen, zijn stempel op de geur. De flacons van Marc zijn altijd heel uitbundig in prachtige kleuren en opvallende ontwerpen met bloemen of lieveheersbeestjes.

Ook de doos is prachtig in helder roze, omrand met een madeliefjesband in diep roze. En aangezien het beter is voor de geur om deze donker en koel te bewaren, kun je de geur in de doos als een soort kadootje op je toilettafel plaatsen.

Shop hier online

 

Bloemig en fruitig

Daisy Kiss Eau de Toilette is een bloemige en fruitige geur. Direct na het opspuiten, is het een heel frisse, wat scherpe geur van grapefruit. Vrij kort daarna wordt het scherpere afgezwakt door de warmte van abrikoos. En na een paar seconden komt er een bloemige geur tevoorschijn van de pioenroos en de roze roos. Het cederhout zorgt tot slot voor een langdurige warme ondertoon. Daisy Kiss heeft niet alleen de frisheid van de lente, ook het warme van de zomer.

Luieren in het gras, omringd door madeliefjes

Ik vind het een heerlijke geur voor een zonnige dag. Het doet me denken aan lekker luieren in het gras, omringd door madeliefjes, samen met je lief. Aan vrolijke zomerjurkjes met een slippertje of sandaaltje eronder. Aan schommelen onder een grote eik.

Ik besprenkel mezelf met kusjes

De Daisy Kiss is een vrij lichte eau de toilette en daarom spuit ik de geur in de middag nog een keertje bij. Ik vind Daisy Kiss dan ook uitermate geschikt voor jonge vrouwen die net beginnen met een geurtje dragen. Licht, bloemig en fruitig, met en een meisjesachtige uitstraling.

Hoewel ik over het algemeen de voorkeur geef aan de wat zwaardere parfums boven de lichte eau de toilettes, blijf ik van binnen toch ook nog steeds een meisje en word ik elke dag blij van deze Daisy Kiss als ik het prachtige flesje in mijn handen heb en mezelf besprenkel met “kisses”.

Shop hier online

 

Lees ook