Bobbi Brown, KIKO Milano, Be Creative, Lancôme, Chanel, Clinique

10:04 - 06:02
luistertijd 10:04 - leestijd 06:02

Benieuwd welke make-up producten er nieuw in de winkels in juni liggen? Je leest het in dit artikel.

Bobbi Brown – Follow The Sun Collectie

Met de Follow The Sun collectie van Bobbi Brown zet het merk de zomerse glow in de belangstelling. Een aantal prachtige producten worden als limited edition toegevoegd aan het assortiment. Geïnspireerd op het zonovergoten Antigua, Maui, en Santa Barbara.

Je shopt de Follow The Sun collectie van Bobbi Brown hier online

Lip Gloss 

Met de 3 nieuwe tinten lipgloss geef je je lippen naast een mooie glans ook een verzorgd gevoel. De glosses zijn geformuleerd met aloë-extract. Voor een lichte dekking gebruik je de kleur Popsicle en voor een hoog glitter gehalte zonder al te veel onderhoud gebruik je Citrus of Bare Sparkle. Je kan de lipgloss zowel over lipstick aanbrengen als op schone, blote lippen.

Je shopt de Follow The Sun collectie van Bobbi Brown hier online

Eye Gloss

Glossy oogleden zijn helemaal in op dit moment! Met deze nieuwe vloeibare formule glijdt het product op je oogleden en laat het een mooie glans achter. De niet plakkende oog gloss komt in 3 nude/roze tinten en breng je gewoon op het blote ooglid aan zonder iets eronder.

Je shopt de Follow The Sun collectie van Bobbi Brown hier online

Illuminating Bronzing Powder

Deze zachte poeder, samengesteld met pure mica poeder en platte parels, reflecteert het licht en benadrukt de natuurlijke glans van de huid. Je brengt de poeder aan op de appeltjes van je wangen, voorhoofd, neus en kin. Eigenlijk gewoon op de plekken waar het zonlicht het gezicht raakt. De poeder is beschikbaar in 3 verschillende roze tinten.

Je shopt de Follow The Sun collectie van Bobbi Brown hier online

Glow Stick

De nieuwe glow stick van Bobbi Brown glijdt gemakkelijk over de huid heen en laat een natuurlijke, stralende gloed achter. In tegenstelling tot de echte zon blijft het effect van dit product ook ’s nachts zichtbaar. Goed nieuws! In tegenstelling tot de andere producten is de glow stick geen limited edition en zit dus gewoon in het vaste assortiment. Er zijn in totaal 8 nude tinten waar je uit kan kiezen en je brengt het gewoon aan op je jukbeenderen, neus, voorhoofd en kin om het vervolgens met je vingers uit te blenden.

 

KIKO Milano – Active Fluo Collectie

In samenwerking met up-and-coming designer Arthur Arbesser heeft KIKO Milano de Active Fluo collectie ontworpen om het 20 jarig bestaan van het merk te vieren. En het is niet zomaar een collectie, elk product heeft namelijk een unieke twist. Wanneer je de aangebrachte make-up blootstelt aan een blacklight verandert deze van kleur! Vanaf nu kan jij o.a. lipsticks, oogpotloden, een oogschaduwpallet en een gezichtsprimer kopen in de vrolijkste neon kleuren.

 

Be Creative – Summer Pack & Go’s

Be Creative komt uit met de Summer Pack & Go’s. Producten die jij nodig hebt in je reistas of in je mand naar het strand deze zomer.

Baked Highlighter

Deze terra highlighter in poedervorm geeft een extra zonnige glow aan je huid. Ook voor een zwoel decolleté is deze warme highlighter ideaal. Het product is verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren, een goud/bruine en een roze/bruine tint.

SHOP Be Creative hier online

 

Feather Finish Matte Foundation

Voor hogere temperaturen is deze foundation van Be Creative zeer geschikt. De matterende foundation voel of zie je nauwelijks en de SPF15 in het product zorgt ervoor dat je in de zon extra bescherming hebt om je huid in goede conditie te houden. De foundation is in 10 verschillende kleuren beschikbaar.

Kiss & Go

Met de Kiss & Go lipsticks creëer je in een handomdraai een frisse en verzorgde look. De lipproducten laten een mooie glans achter op de lippen en zijn verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren. Een leuke tip is om een beetje van Kiss & Go aan te brengen op de appeltjes van je wangen als een crème blush voor een natuurlijke, frisse touch.

SHOP Be Creative hier online

 

Liquid Highlighter

De liquid highlighters zijn handig als je even geen kwast binnen handbereik hebt. Met je vingers breng je de highlighter aan voor een natuurlijke sun-glow. Een extra tip is om de liquid highlighter eens op de voorkant van je onderbenen aan te brengen bij het dragen van een korte broek of rok. Het geeft een mooie glans waardoor je benen extra goed tot zijn recht komen in je zomerse outfit. De highlighter is in 2 kleuren beschikbaar.

SHOP Be Creative hier online

 

Lancôme – Summer Swing

De highlights in de Summer Swing collectie van Lancôme zijn de elektrische oogmake-up en de glowy nude teint. Het merk komt met producten die ontstaan zijn uit de metallic en contouring trend.

Métallique is een vloeibare oogschaduw in 5 verschillende metallic tinten die een elektrische oogmake-up een heldere teint geeft. De Stylo Waterproof producten glijden dankzij hun crèmige waterproof textuur over de huid en geven een langdurig extra metallic resultaat. Ook de stylo’s komen in 5 bijpassende kleuren.

Belle de Teint Bronzer & Blush bestaat uit 2 zonnepoeders en 2 blushes, het product is verkrijgbaar in 2 soorten. Een voor de bleke huid en een voor de wat donkerdere huid. Met dit product modelleer je zowel het gezicht als de decolleté in enkele bewegingen. Het resultaat? Een frisse en glowy look!

 

Chanel – Eyes Collection 2017

Chanel komt deze maand uit met een gigantische collectie aan oogproducten. Ook de variatie in kleuren is enorm, voor iedereen zit er wel wat tussen!

Ombre Première Longwear Cream Eyeshadow

Ombre Première Longwear Cream Eyeshadow is zoals de naam al zegt een crème oogschaduw die een langdurig resultaat biedt. De zachte textuur glijdt over het ooglid heen en is ook gemakkelijk te blenden met de bijgevoegde applicator. Het product is in 8 kleuren beschikbaar en voelt heel licht aan op de ogen.

Shop de Chanel look hier online

 

Ombre Première Longwear Powder Eyeshadow

Naast de crème oogschaduws zijn er maar liefst 16 nieuwe poeder oogschaduws bij gekomen in het Chanel assortiment. De zachte poedertextuur is heel gemakkelijk aan te brengen en net als de cream eyeshadow goed te blenden met de bijgevoegde applicator. De finish van de producten zijn zowel matte, satin als metallic. Keuze genoeg dus!

Shop de Chanel look hier online

 

Le Crayon Yeux

Le Crayon Yeux is een extra aanvulling op de oogschaduw waarmee je diepte toevoegt aan de ogen. Je kan dit product op de wimper rand aanbrengen en is gemakkelijk in de blenden zodat het een mooi geheel vormt met je oogschaduw. Le Crayon Yeux is verkrijgbaar in 3 kleuren: zwart, paars en groen.

Le Gel Sourcils

Tot slot brengt Chanel Le Gel Sourcils uit, een wenkbrauw gel. Zonder veel moeite te doen zouden je wenkbrauwen tot zo’n 8 uur lang op zijn plaats blijven zitten. Het product glijdt heel zacht en licht over de wenkbrauwen en het borsteltje zorgt ervoor dat je haartjes op de juist plek terecht komen. Le Gel Sourcils is in 3 tinten beschikbaar: transparant, blond en bruin.

Shop de Chanel look hier online

 

 

Clinique – Lipproduct voor vollere lippen

Voor de mensen die dromen van vollere lippen introduceert Clinique de Chubby Plump & Shine Liquid Lip Plumping Gloss. Dit is een vloeibare gloss die lippen voller, gladder en frisser doet lijken. Het product zorgt voor een langdurige vochtverzorging en is comfortabel in gebruik. De Plumping Gloss is beschikbaar in 8 kleuren, variërend van nudes tot paarstinten en parelmoer.

Je shopt de lipproducten hier online

Je draait heel gemakkelijk aan de onderkant van de stick voor een volle punt en brengt het vervolgens aan op de lippen. Een spiegel is hierbij overbodig!

Lees ook