Batiste, System Professional, HEMA, Biolage R.A.W, Nivea, Balmain Hair, O’right

08:10 - 04:54
luistertijd 08:10 - leestijd 04:54

Batiste – Tropical & Heavenly Volume Droogshampoo

Nu de zon weer flink begint te schijnen was het voor Batiste tijd voor een nieuwe, frisse look. Vanaf nu zijn alle producten van het merk in een nieuw (zomers)jasje gestoken en gewoon weer terug te vinden bij de vertrouwde verkooppunten. Batiste Tropical zorgt ervoor dat je je meteen in tropische sferen begeeft en worden tegelijk van volume en textuur voorzien. Dankzij de exotische kokosnoot geur ruiken je haren ook nog eens heerlijk. Met de Heavenly Volume Droogshampoo heb je nooit meer last van futloos haar door het extra volume wat dit product met zich mee brengt met behoud van de natuurlijke veerkracht van je haar.

Je schudt de producten goed voor gebruik en tilt vervolgens je haar pluk voor pluk op. Hou de droogshampoo ongeveer 30 cm van het droog haar af en spray vervolgens op de haarwortels. Daarna masseer je de droogshampoo met je vingertoppen in en breng je je haar tot slot in model voor een exotische, volumineuze avond.

System Professional – Solar

Solar is de nieuwste lijn van System Professional speciaal ontwikkeld om het haar te beschermen tegen beschadiging door zomerse elementen. In de zomer worden haar en hoofdhuid blootgesteld aan elementen die de haarvezels beschadigen en de kleur doen vervagen. UV-straling vervaagt zowel de natuurlijke haarkleur als het gekleurde haar. De Solar lijn bevat het Helioguard Complex, deze samenstelling van UV-filters, avocado-olie en kationische polymeren zorgt ervoor dat je haar beschermd en gevoed wordt bij je outdoor activiteiten.

Vervolgens zorgt HelioRestore Complex, bestaande uit glycerine, kationische polymeren, aminozuur histide en dl-panthenol dat restanten zonnebrandmiddel, zout en choorwater uit het haar en van de huid worden verwijderd en de vochtbalans van het haar word hersteld.

De lijn bestaat uit een Hair & Body Shampoo (hydratatie) en een Hydro Repair Cream (herstelt beschadiging) voor na blootstelling aan de zon, zee of het zwembad. Voor tijdens de blootstelling is er de Sun Oil (keratine UV-bescherming) en voor de blootstelling aan zon, zee, zwembad zijn er ook nog een aantal producten. De Sealing Cream (voedende bescherming tegen de zon) en tot slot de Helio Spray (waterbestendige UV-bescherming).

HEMA – Haarverzorgingsproducten zonder SLS/SLES 

HEMA introduceert een innovatieve haarverzorginglijn. De lijn bestaat onder andere uit 4 verschillende shampoos en conditioners. Alle producten binnen deze nieuwe lijn zijn vrij van SLS/SLES (wasactieve stoffen die je hoofdhuid kunnen uitdrogen maar ook voor schuim zorgen), siliconen, parabenen en kleurstoffen.  De producten zijn zachter voor je haar en hoofdhuid omdat reguliere reinigende stoffen zijn vervangen door milde wasactieve stoffen. Hierdoor tasten de producten de natuurlijke beschermfunctie van de huid niet aan en blijft het haar lekker zacht.

De SLS/SLES vrije shampoos hebben romiger schuim en wassen lekker schoon. HEMA introduceert 4 varianten: Everyday, Volume, Repair en Colour Care. Zo is er voor iedereen een shampoo met bijhorende conditioner te vinden. Naast de shampoos en conditioners introduceert HEMA ook nog een herstellend masker waardoor droog haar bij wekelijks gebruik van het product een zijdezachte glans krijgt.

 

Biolage R.A.W

De Biolage R.A.W. bevatten haarverzorgingsproducten zonder parabenen, siliconen en servaten. Pure natuurlijke haarverzorging kan je het wel noemen. 70 tot 100% van de formules komen van natuurlijke oorsprong en ook is er gebruik gemaakt van natuurlijke kleurstoffen. De producten zijn tot 100% biologisch afbreekbaar en ook het flesje waarin het product zit is van 100% gerecycled plastic.

Er zijn 3 lijnen; Nourish, Recover en Uplift, bestaande uit een shampoo en conditioner. De Nourish lijn is speciaal voor mensen met droog en dof haar en in deze lijn speelt honing een grote rol. De Recover lijn is geschikt voor mensen met gevoel haar, het helpt de glans de herstellen en goji bes is in deze lijn een belangrijk ingrediënt. Tot slot de Uplift lijn voor fijn en futloos haar met als hoofdingrediënt kiwi.

Daarnaast zijn er nog 3 maskers; de Rehydrate Clay Mask die droog en dof haar hydrateert en verzorgd, de Rebodify Clay Mask die body creëert zodat fijn en futloos haar er voller uit zijn en de Rehab Clay Mask die gevoelig haar intensieve verzorging geeft om de kracht opnieuw op te bouwen.

Nivea – Care & Hold

Ons haar word dagelijks op de proef gesteld door beschadigde factoren, zoals haarverf, airconditioning, het weer en hete stylingapparaten. Ook stylingproducten kunnen het haar soms uitdrogen en daarom lanceert Nivea de nieuwste Care & Hold lijn waarmee je het haar niet alleen in model houdt, maar het tegelijkertijd verzorgt. De complete productlijn bevat nog altijd de frisse en vertrouwde Nivea geur en verzorgt het haar met een nieuwe innovatieve formule met Panthenol en Eucerit®.

De lijn bestaat uit een mousse, een haarspray en twee varianten stylinggels. De unieke formule zou als het ware 24 uur lang fixatie bieden zonder het haar uit te drogen of the verzwaren.

Balmain – Ash Toner & Thermal Protection Spray

Balmain Hair introduceert de Ash Toner. Dit is een haar oplichtende spray, verrijkt met violet pigmenten creëert permanente asblonde tinten in natuurlijk blond haar, geblondeerd haar en haar met highlights. De Ash Toner is een leave-in spray dat de zachtheid van het haar versterkt en een heldere glans geeft. Het product is verrijkt met zijde proteïne en argan elixir. Je sprayt het product vanaf 20 centimeter op droog/handdoekdroog haar en spoelt het niet uit.

Het volgende nieuwe Balmain Hair product is de Thermal Protection Spray. Verhitte styling tools kunnen temperaturen bereiken van 220 graden en daarmee schade toebrengen aan onbeschermd haar. Deze spray beschermd het haar tegen die hitte van styling tools en zorgt dat zowel natuurlijk als geverfd haar minder snel afbreekt. De leave-in formule van dit product sluit de haarschubben, zorgt ervoor dat de vochtbalans van het haar op peil blijft, voorkomt pluizig haar en daarnaast vochtbestendig. Ook deze spray kan zowel op droog haar als op handdoekdroog haar worden aangebracht.

O’right – Recoffee Caffeine Shampoo & Hair Tonic

Uit Duitse studies blijkt dat natuurlijke cafeïne, haarzakjes stimuleert vijf keer sneller te groeien. Cafeïneconcentraties tussen de 10 – 50 ppm hebben een positief effect op de scalp van het haar. Het resultaat is namelijk voller en dikker haar, vooral mensen die last hebben van (excessief) haaruitval hebben hier enorme baat bij. Actieve koffieolie wordt gewonnen uit het vliesje van de koffieboon, O’right zorgt er voor dat er niets chemisch wordt toegevoegd en dat er zo weinig mogelijk afval is.

De Recoffee Caffeine Shampoo bevat ingrediënten zoals natuurlijke cafeïne van lokaal verbouwde koffie uit Taiwan, die de huid revitaliseren en het haar en de follikel versterken. Natuurlijke oliën en plantenextracten geven deze shampoo een milde geur en kalmeren de huid. De Caffeine Hair Tonic bevat natuurlijke plantenextracten, zoals natuurlijke cafeïne, gemberextracten, fumariaolie en willowleaf. De scalp wordt bij dagelijks gebruik gestimuleerd en zou een aantoonbaar resultaat in haargroei moeten geven.

 

 

Lees ook