Sensationail, Trind, Alessandro, Shellac™

02:42 - 01:37
luistertijd 02:42 - leestijd 01:37

shop

Iconic Elements Sensitive Cream voor de gevoelige huid

Iconic Elements Sensitive Cream voor de gevoelige huid

Samengesteld door huidarts Francis Wu voor de meest gevoelige huid. Met 100% milde, natuurlijke stoffen.

Benieuwd welke nagel producten er deze maand nieuw in de winkels liggen? Je leest het in dit artikel.

Sensationail – Polish To Gel Transformer

Sensationail komt met een nieuwe evolutie in nagellak. Met de Polish To Gel Transformer maak je van elke nagellak een Gel Polish. Je hebt niet alleen keuze uit je bestaande nagellak collectie maar je kunt zelfs verschillende nagellakjes met de transformer mixen om nieuwe kleuren te creëren. De Polish To Gel Transformer droogt in 30 seconde op en als top coat in maar 15 seconde.

Met het product creëer je een super gloss finish wanneer gemixt met nagellak of als je deze als top coat gebruikt. Het product versterkt de nagellak en dat zorgt voor extra sterke nagels. De nagellak zou tot 10 dagen lang blijven zitten en is ook weer gemakkelijk te verwijderen.

TRIND – Boho Vibes

Voor het voorjaar/zomer seizoen van 2017 lanceert TRIND de kleurrijke Boho Vibes collectie. De collectie bevat 6 verzorgende nagellaken in een gelimiteerde oplage. De vrolijke en bohemian collectie bevat een zachtroze, lichtgroene, fuchsia, teal blauw, rood en geel. Naast de trendy kleurtjes bieden de nagellakjes ook verzorging en versterking van je nagels.

Alessandro – B-Blush Collectie

Morning Glory, Cherry Blossom en Coral Haze, dat zijn de nieuwste kleurnuances van Alessandro. Het ruime assortiment aan Striplac wordt aangevuld met de B-Blush Collectie, bestaande uit een warme frambooskleur, een roze poedertint en een tropische koraalkleur.

De Striplac wordt simpelweg aangebracht als een gewone nagellak en vervolgens 60 seconden uitgehard in een LED-lamp. Het product is eenvoudig weer los te trekken zonder daarbij de blote natuurlijke nagel te beschadigen.

Shellac – Duraforce

Wellicht ben je al bekend met deze award winning top coat maar wij zetten hem toch nog even extra in het zonnetje, mocht dit product je voorbij zijn gegaan. De Shellac Duraforce™ top coat is verkozen tot ”Professional Beauty Product of the Year 2017” in de categorie ‘nails’, tijdens de Beauty Trade Special in Utrecht. 

De voordelen van deze top coat zijn volgens het merk als volgt: 25% meer bescherming voor de versterking van zwakke nagels, 14+ dagen hoogglans resultaat, spiegelende hoogglans, geen beschadiging van de natuurlijke nagel en te verwijderen binnen 15 minuten met OFFLY FAST™ Moisturizing Remover.

Lees ook