Een 3-delig herstellend verzorginssysteem

03:15 - 01:57
luistertijd 03:15 - leestijd 01:57

Een kapper krijgt regelmatig te horen: ”ik wil mijn haar laten groeien maar het breekt zo snel af” of ”ik wil mijn haar laten groeien maar het is zo dun aan de onderkant”. Wella Professionals komt nu met de oplossing en introduceert Wella Professionals Fusion, Wella’s eerste 3-delige herstellende verzorgingssysteem voor direct en langdurig resultaat.

Shop de producten hier online

Spinnenzijde

Fusion maakt gebruik van het nieuwe Silk Fusion programma, een fusie van zijde-aminozuren en gemicroniseerde lipiden (vetstoffen). Bij de ontwikkeling van deze formule heeft Wella Professionals zich laten inspireren door spider silk, ofwel de webvezels die spinnen produceren, dit is een van de sterkste vezels in de natuur. Het dringt diep door tot in de cortex, herstelt de haarvezel op zowel micro- als macroniveau en helpt daarnaast toekomstige haarbreuk te voorkomen.

Leestip! Behoefte aan advies voor je haar? Mail BeautyJournaal haarexperts Mirjam en Wendy!

Fijne geuren

De producten hebben een heerlijke geur: topnoten van oriëntaals bloemige en houtachtige geuren zijn gekoppeld aan aan warme, hout- en nootachtige basisnoten van cederhout en sandelhout voor een verfijnde afwerking.

Shop de producten hier online

Fusion Intense Repair Shampoo: 

Dit is een zachte shampoo die naast het reinigen en verzorgen van je haar ook helpt bij het herstellen van schade. De shampoo bevat de EDDS technologie die het kwetsbare haar omkapselt door middel van actieve antioxidanten, gemicroniseerde lipiden (vetstoffen) en zijde-aminozuren.

Leestip! Behoefte aan advies voor je haar? Mail BeautyJournaal haarexperts Mirjam en Wendy!

Je brengt de shampoo gewoon aan op nat haar en masseert dit even in voordat je het zorgvuldig uitspoelt.

Fusion Intense Repair Conditioner:

Deze conditioner helpt bij het beschermen van haarbreuk als gevolg van kammen en mechanische schade. Het product ontwart je haar en maakt het daarnaast ook glad. De conditioner bevat zijde-aminozuren.

Je brengt de conditioner aan op vochtig haar en laat dit vervolgens 30 seconde inwerken voordat je het product zorgvuldig uitspoelt.

Leestip! Behoefte aan advies voor je haar? Mail BeautyJournaal haarexperts Mirjam en Wendy!

Fusion Intense Repair Mask:

Dit is een crème masker dat het haar helpt herstellen en beschermen tegen breuk. Het masker heeft extra verzorgende ingrediënten en zijde-aminozuren.

Je brengt het masker aan op vochtig haar en laat dit vervolgens 5 minuten inwerken voordat je het masker weer zorgvuldig uitspoelt.

Shop de producten hier online

Bekijk de producten hieronder in actie!

Bekijk hier ook de video die Monique maakte over de maatwerk producten voor haar eigen haar:

Lees ook