En Dian laat zien dat de mascara je nepwimpers evenaart!

05:21 - 03:12
luistertijd 05:21 - leestijd 03:12

Tijdens het Lancôme persevenement maakte ik kennis met een man, maar niet zomaar een. Het was geen hipster, rockster of bartender, nee het was  Monsieur Big! De nieuwste make-up lijn van Lancôme. En naast nieuwe make-up zijn er ook nog aanvullingen op het Énergie De Vie assortiment van het merk. In dit artikel lees je alles over de nieuwste Lancôme producten.

Monsieur Big:

De Lancôme Monsieur Big lijn bevat een fantastische ultra zwarte mascara. Hij geeft 12 keer meer volume dan een andere mascara en zorgt voor een false lash effect. Tussen de haartjes van het borsteltje zit voldoende mascara om de volume in je wimpers te creëren.

SHOP NU met 20% KORTING

 

Tijdens het persevenement kregen wij ook te zien wat het verschil zou zijn tussen nepwimpers en Monsieur Big, omdat het merk claimt een false lash effect te geven. Je zag wel degelijk hoeveel volume deze mascara met zich mee brengt. Ik wilde het zelf ook proberen dus daarom ben ik aan de slag gegaan met nep wimpers en Monsieur Big. Hieronder zie je het verschil!

Links op de foto met Monsieur Big mascara en rechts met nepwimper. De mascara is echt veel mooier, oogt ruiger en natuurlijker, vind je niet?

Je ziet wel degelijk verschil tussen mijn echte wimpers en de nep wimpers maar het volume is verbazingwekkend. De nepwimpers ogen misschien net wat voller maar qua lengte zijn ze helemaal gelijk aan elkaar. Ik vind zelfs mijn oog met de mascara (links) groter lijken dan met de nep wimpers (rechts), mijn oog lijkt meer open te staan. Een false lash effect geeft de mascara zeker wel!

SHOP NU met 20% KORTING

 

Naast een mascara is er ook een nieuwe eyeliner, de Monsieur Big Marker. Dit is een dikke eyeliner stift en ook deze is ultra zwart, dat is altijd fijn bij een eyeliner! De eyeliner zou tot 24 uur lang blijven zitten en je binnen een beweging een dikke lijn als resultaat brengen.

De eyeliner heeft een platte zijkant waardoor je het lijntje makkelijk op je bewegend ooglid kan zetten. Vervolgens kun je met de dunne top van de liner een strakke wing zetten.

Tot slot is ook de Monsieur Big Brow nieuw in het Lancôme assortiment. Met dit romige wenkbrauw potlood creëer je volle wenkbrauwen met een natuurlijk resultaat. De crèmige textuur zorgt voor een gemakkelijke en snelle applicatie en de poederige finish geeft een zacht en subtiele look. De applicator is uitschuifbaar en hoef je dus niet te slijpen.

Bij dit potlood zit ook nog een kwastje, hiermee kan je het product precies verdelen over je wenkbrauwen en deze netjes omlijnen. Het merk claimt dat je wenkbrauwen er maar liefst 24 uur lang gevuld uitzien! Ik ben benieuwd. De Big Brow is verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren.

Énergie De Vie:

 

Wellicht ben je al bekend met de gezichtscrèmes of lotions uit de Énergie De Vie collectie van Lancôme. Maar er zijn twee nieuwe toevoegingen gedaan aan het assortiment. Er is een nieuwe ooggel ”Le Gel”: deze gel met sorbettextuur heeft een verhelderend effect op de oogcontouren. Hij is geschikt voor jonge vrouwen die de tekenen van vermoeidheid willen verminderen.

De gel is een combinatie van een verfrissende vloeibare verzorging en een stimulerende massage. De drie stalen kogeltjes van de applicator zorgen voor extra comfort en een verfrissend effect. Naast het verfrissende effect ruikt het ook nog eens enorm fris, heerlijk!

Ook is er een nieuw exfoliërend masker uitgebracht, The Brightening & Purifying Exfoliating Mask. Dit is een exfoliërend 2-in-1 masker die de huid hydrateert en glad maakt. Door de scrub balletjes exfolieer je huid in alle zachtheid en na het gebruik van het masker is de huid zacht, helder en weer helemaal zuiver. In het masker zijn o.a. extracten van melisse, citroenschilpoeder, veenbes en ginseng verwerkt, om je vermoeide (stadse) teint weer op te frissen. Het hoofdbestanddeel melisse wordt uit Fairtrade teelt gewonnen.

Het masker is lekker lobbig en ruikt net als de ooggel heel fris. Op de afbeelding hieronder zie je de scrub bestandsdeeltjes in het masker zitten. Ze lossen niet op maar zijn wel rag fijn. Het zijn geen siliconen. De gel laat een fantastisch zijdezacht huidgevoel na, zelfs als je het licht inmasseert op een droge huid!

 

Lees ook