Op zoek naar de perfecte kleur paars

02:55 - 01:45
luistertijd 02:55 - leestijd 01:45

BeautyJournaal stagiaire Dian heeft vandaag een aantal paarse lipsticks getest voor jullie. We gaan op zoek naar de perfecte kleur paar voor op de lippen. Wie weet zit ook jouw perfecte paars er tussen!

Maybelline New York – 886 Berry Bossy

Deze lipstick ziet er echt heel mooi zacht paars uit. Ik ben benieuwd of hij op de lippen ook zo is.

Hij is veel donkerder op de lippen dan op de stick maar het is wel een hele mooie paarse kleur. De finish van de lipstick is matte, gelukkig droogt hij niet zodanig op dat je er droge lippen van krijgt. Hij glijd namelijk nog lekker over de lippen heen wanneer je deze over elkaar wrijft en dat is heel fijn bij een matte lipstick. Net zo als de naam zegt, het is inderdaad een beetje een berry kleur. Ook blijft deze lipstick enorm lang zitten, zelfs na het eten!

Givenchy – 7 Purple Fiction

Prachtige verpakking! Wat ik ook mooi vind is het Givenchy logo op de stick, chique hoor.

De lipstick is lichter op de lippen dan op de stick, maar dat is niet erg want de kleur blijft mooi. Deze Givenchy lipstick heeft een glanzende finish en beweegt heel soepel over de lippen heen. Hij is wel lastig aan te brengen, het ging allemaal niet zo precies en netjes zoals ik wilde met deze lipstick omdat de textuur redelijk glibberig was. De houdbaarheid van de lipstick op je lippen is dan ook niet zo lang, hij geeft een beetje af en je kunt hem het beste bijwerken na het eten of drinken. Al met al prachtig fuchsia kleurtje.

Chanel Le Rouge Crayon De Couleur – 8 Cassis

Oeh een lip crayon, dat is een keer wat anders dan de standaard lippenstiften. Ik ben benieuwd wat we van deze donker paarse Chanel crayon kunnen verwachten.

Wauw wat een prachtige cassis kleur, i love it. Maar het aanbrengen was een totale ramp. De lip crayon is echt heel glibberig en naast dat hij lekker over de lippen glijd, glijd hij er ook heel gemakkelijk weer van af. Ik merkte ook dat hij al heel snel in de lijntjes boven mijn lip begon te trekken, tegenvaller. Ik denk dat de punt van het product te dik en te bol is waardoor het precies werken erg lastig gaat. Ik heb mijn best gedaan en het is een waanzinnig donkerpaarse kleur maar helaas.

 

Mijn favoriet is absoluut de Maybelline New York lipstick in de kleur 886 Berry Bossy. Mooi matte en alsnog heel fijn op de lippen.

Lees ook