La Roche-Posay, Filorga, Biotherm, La Prairie, Olaz, Estée Lauder

06:12 - 03:43
luistertijd 06:12 - leestijd 03:43

Welke gezichtsverzorging producten liggen er nieuw in de winkels in april? Je leest het in dit artikel.

La Roche-Posay – Eau Micellaire Ultra

Elke huidtype heeft uiteraard haar eigen specifieke reinigingsbehoeften. Daarom heeft La Roche-Posay 2 formules voor haar snelle water-reiniging ontwikkeld die krachtig genoeg zijn om talg, make-up en onzichtbare verontreinigingsdeeltjes te verwijderen.

De Eau Micellaire Ultra is speciaal geschikt voor de gevoelige huid en de Effaclar Eau Micellaire Ultra is geschikt voor de vette huid. De producten zitten overigens in een eco-vriendelijke verpakking en beide varianten bevatten geen alcohol, zeep of sulfaat.

Filorga – Hydra-Filler Mat

Het is onderhand wel bekend dat hydratie de sleutel is tot een sterkere en mooiere huid. De boodschap blijft altijd hetzelfde: gebruik minstens één keer per dag een vochtbindende verzorging. Maar is alleen hydratie genoeg? Filorga vind van niet en streeft ook naar perfectie. Het merk creëerde de Hydra-Filler Mat, een perfectionerende moisturiser die de dorstige huid van water voorziet.

De gel-crème formule bevat twee tri-complexen voor uitzonderlijke hydratatie en een smetteloze huid. Het product claimt de huid voller te maken, de poriën te verkleinen, de huidtextuur gladder te maken en de huid te laten stralen. Het is een niet vette gelcrème die de huid matteert.

Het product is vrij van oliën en siliconen en is daarom ideaal voor de huid die snel glimt en last heeft van imperfecties. De lichte, niet vette textuur trekt direct in de huid en daardoor ’s zomers geschikt voor alle huidtypen.

Biotherm – Aquasource Everplump Night

Biotherm brengt dit jaar een nieuw nachtmasker uit, de grote trend van dit moment. De avond is het ideale moment om je huid te laten herstellen en door en door te voeden omdat de huid niet meer wordt blootgesteld aan uitwendige irriterende factoren als luchtvervuiling en UV-stralen.

Om het vochtgehalte van de huid op peil te brengen ontwikkelde Biotherm een elastische gel die werkt als een matras met vormgeheugen. De geltextuur neemt in enkele seconde opnieuw zijn oorspronkelijke vorm aan. De zwarte kleur van de gel is afkomstig van de natuurlijke extracten in zijn samenstelling. De formule bevat siliconen noch kunstmatige kleurstoffen.

Het nieuwe masker Everplump Night wordt geleverd met een applicatorkwast. Hiermee kan je het product egaal aanbrengen en ontstaat er een heerlijk cocooning 3D-effect.

La Roche-Posay – Rosaliac CC Creme

Huidgevoeligheid komt tot uiting in kleurverandering, heeft La Roche-Posay geconstateerd. Een gevoelige huid vertoont meer neiging tot rood aanlopen en rode vlekken dan een normale huid. Een rood uitziende huid kan op elke leeftijd en in elk seizoen, slechts 11% van de gevallen van rood uitziende huid zijn te wijten aan rosacea.

La Roche-Posay komt met een multi-getalenteerde gezichtsverzorging in een pompflacon. De formule van dit product is een evenwicht tussen zichtbare correctie en natuurlijke dekking en tussen verzorging en make-up. De verzorgende basis staat bekend om zijn werking tegen roodheid en zijn kalmerende eigenschappen, hier worden pigmenten aan toegevoegd. Door de vrij waterige samenstelling is de formule makkelijk uit te smeren.

La Prairie – White Caviar Illuminating Pearl Infusion

Roodheid en ouderdomsvlekjes die na verloop van tijd ontstaan en de doffe, grauwe uitstraling veroorzaakt door omgevingsfactoren verhinderen een stralende huid van binnenuit. La Prairie brengt de White Caviar Illuminating Pearl Infusion uit met een exclusieve, verhelderende formule. Ook zitten er deeltjes in die het licht prachtig vangen waardoor je huid direct een stralender aanzien krijgt. Daarnaast belooft het verheldering van de huidteint en versteviging.

Je brengt dit product ’s ochtends en/of ’s avonds aan na het reinigen en tonifiëren. Met je vingertoppen verdeel je het product over je gezicht, maar vermijd hierbij de oogcontouren. Vervolgens laat je de huid het product volledig opnemen.

Olaz – Olaz Eyes

Olaz introduceert haar eerste collectie oogverzorgingsproducten ooit, Olaz Eyes. Het merk komt met een ultimate oogcrème en een verstevigend oogserum.

Olaz Eyes Ultimate oogcrème: Deze crème biedt met name de jongere vrouw 3-in-1 voordelen om fijne lijntjes en rimpels te vervagen en de zichtbaarheid van donkere kringen en wallen te verminderen. In dit product zit een combinatie van Niacinamide, Glycerine en Pepta-Peptides.

Olaz Eyes Verstevigend oogserum: Dit serum voor de rijpere vrouw vervaagt lijntjes en rimpels en hydrateert daarnaast de oogcontouren voor een stevigere, gelift uitziende huid. Door gebruik van een hoge concentratie Niacinamide verstevigt dit product de verslapte huid. De formule van huidtextuur-verbeterende peptides en cafeïne versnellen de cel vernieuwing en verbeteren het vasthouden van het juiste vochtniveau.

Estée Lauder – Nutritious Vitality8™ Radiant Eye Jelly

Een mooie huid geniet van evenwicht, waarbij alle elementen samenwerken. Wordt die natuurlijke balans verstoord door omgevingsfactoren, dan kan de huid haar glans verliezen en er droog en vermoeiend gaan uitzien. Estée Lauder vond de oplossing voor een stralende huid en creëerde de Nutritious Vitality8™, dat exclusief werd ontwikkeld voor Aziatische huidtypen.

 

De Radiant Eye Gelly zit vol met vocht inbrengende en voedende bestandsdelen. De verkoelende gelatinetextuur, geïnspireerd op Zuid-Koreaanse verzorgingsproducten, geeft de delicate zone rond de ogen een boost. De balsem wordt snel in de huid opgenomen en breng je ’s ochtends en ’s avonds aan op de gereinigde huid rond de ogen.

 

Bekijk hier meer ‘Nieuw in de winkel’ artikelen.

 

 

Lees ook