Als voorbereiding op het grootse oranje feest!

04:04 - 02:26
luistertijd 04:04 - leestijd 02:26

Op 27 april is het weer zo ver, Koningsdag! De dag waarop heel Nederland oranje kleurt. De straten worden versierd, er zijn vrijmarkten, kraampjes en gezellige muziekfestivals. Om je voor te bereiden op deze oranje getinte dag laten wij jou een aantal producten zien om helemaal in de stemming te komen.

T. LeClerc 

Nail Enamel – 14 Pêche Melba

Deze nagellak beschermt de nagels en laat een mooie glans achter. De platte borstel zorgt voor een eenvoudige en dekkende applicatie met een langdurig resultaat. De nagellak is hypoallergeen om de kans op allergieën te minimaliseren, daarnaast is de lak ook vrij van Dibutylphtalate en van conserveringsmiddelen.

Voor gebruik moet je de nagellak eventjes schudden en voor een optimale dekking breng je 2 laagjes van het product aan.

Lipstick Transparant – 13 Suédine

Deze lipstick is transparant en voelt licht aan op de lippen. De finish is glanzend en oogt heel natuurlijk, het lijkt eigenlijk net op je eigen lip kleur alleen dan met een extra glans! De ingrediënten van de lipstick zijn: castor olie, bijenwas en was van candellila.

Voor een intensere look gebruik je eerst een Lip Pencil van T. LeClerc.

 

Jean d’Arcel 

Lotion Tilleul

Deze verfrissende gezichtslotion met lindebloesem  is speciaal ontwikkeld voor de gemengde huid en geeft een verfijnd huidreliëf.

Breng na het reinigen van je gezicht de tonic aan op twee droge watjes en wrijf deze vervolgens met lichte druk af op het gezicht en de hals.

Payot Paris

My Payot Sleeping Pack

Een vlekkeloze huid die straalt van gezondheid…..De laboratoria van Payot ontwikkelde My Payot Sleeping Pack, een nachtmasker om vermoeidheid te bestrijden. Superfruit is het belangrijkste bestandsdeel, vol oxidant vitaminen die de huidcellen een boost geven en beschermen. De teint frist aanzienlijk op.

Het nachtmasker werkt tijdens de slaap als de huid het meest ontvankelijk is voor de weldadige werking van huidverzorging en zorgt voor een continue verspreiding van de werkstoffen dankzij de textuur met patch effect die de stoffen vasthoudt. De actieve bestanddelen zijn stimulerend superfruit (beschermt en ontgift de huid), hyaluronzuur (voedt en vult de huid op) en zijdeboomextract (vitaliseert, stimuleert en verbetert de kwaliteit van de huid).

Je brengt het product ’s avonds 2 tot 3 keer per week aan in een dunne laag. Bij intense vermoeidheid gebruik je My Payot Sleeping Pack in plaats van je gebruikelijke nachtcrème. Het is niet nodig om het masker weer te verwijderen dus je kunt hem lekker laten intrekken. Bij het ontwaken is de teint frisser en de huid glad, je ziet er zichtbaar uitgerust uit.

Annemarie Börlind

Energy Nature Cooling Facial Gel

Een hydraterende booster speciaal ontwikkeld voor de normale tot droge huid. De booster bereidt de huid voor op de aansluitende verzorging voor overdag of ’s nachts. Mentholderivaat en biologische cafeïne zorgen voor extra frisheid. Het product beschermt tegen voortijdige huidveroudering, bevat geen derivaten van minerale oliën en is veganistisch.

Je brengt dit product ’s morgens en ’s avonds aan op de gereinigde huid en klopt het met je vingertoppen zachtjes in de huid.

Estée Lauder

Pure Color Love Cream – Hot Rumor

Estée Lauder heeft onlangs een nieuwe lipcollectie gelanceerd, de Pure Color Love Cream collectie. De lijn bevat heldere, donkere en neutrale tinten. Voor Koningsdag is Hot Rumor echt een musthave.

De lipstick is een mix tussen rood en oranje en heeft een mooie matte finish.

 

 

Lees ook