Een kijkje bij het zomerse Kruidvat persevenement

06:32 - 03:55
luistertijd 06:32 - leestijd 03:55

Onlangs was BeautyJournaal stagiaire Dian aanwezig bij het Kruidvat Beauty and the Beach persevenement. Het thema van dit event was zomer en die sfeer was meteen te proeven bij aankomst. Hier komen de nieuwe introducties van Kruidvat.

Zomer, dat was het eerste gevoel wat ik kreeg bij aankomst. De locatie lag vol met zand en zomerse sfeerobjecten. Eenmaal binnen was er van de kou en regen buiten niks meer te merken. We werden verwelkomt met een heerlijke kokosnoot!

Nadat iedereen gearriveerd was werd het tijd om te kijken naar de nieuwe Kruidvat producten. Ik ben heel benieuwd!

Een nieuw product is de Instant Self Tan, je brengt dit product samen met de speciaal gemaakte handschoen hiervoor aan. Dit product is in mousse en lotion te koop.

Nog een leuk nieuw zonproduct is een after sun spray met een gouden glinster er in. De spray heeft een redelijk dikke textuur maar zodra je hem goed uit smeert trekt alles netjes de huid in. Het product geeft daarnaast nog een heerlijke kokos geur af.

Na de introductie van de nieuwe zon producten kregen we nog een heerlijk drankje. Ik koos voor de ‘Sun Burned’ cocktail met een beetje Cointreau, aardbei en munt. Hij was enorm lekker en ik kreeg spontaan zin in de zomer!

Na de zon items was het tijd om te kijken naar de nieuwste haarproducten van Kruidvat. En geloof me, er is heel veel nieuws! Het meest opvallende was toch wel de Kruidvat kleurcrème in 5 verschillende kleurtjes. Na 3 tot 10 wasbeurten is de kleur er uit, dit is dus ideaal als je eens een ander haarkleurtje wilt proberen. De crème is redelijk dik, net zoals een crèmespoeling eigenlijk. Het product ruikt ook nog eens heel lekker. Voor het beste kleurresultaat zou je je haar moeten bleken of al van nature lichtblond haar moeten hebben.

Een zeemeermin kon natuurlijk niet ontbreken. Zij heeft ook een Kruidvat kleurcrème in het haar. Ondanks ze haar haren niet gebleekt heeft zie je alsnog de rood/oranje kleur. Voor het beste kleurresultaat zou je je haar moeten bleken of al van nature lichtblond haar moeten hebben.

Nieuwe toevoegingen aan het haar assortiment zijn de Kruidvat Luxe haar shampoo’s, crèmespoelingen en maskers. Wij kregen de Volume & Power lijn mee naar kantoor om te proberen, de producten ruiken zo lekker naar komkommer. Zoals de naam al zegt zorgen de Volume & Power producten voor meer volume en voller haar. Deze formule is speciaal ontwikkeld voor fijn en futloos haar.

Daarnaast is er ook nog een nieuwe Effex Volume Föhn Spray waarmee je je haar beschermt tegen de hitte van styling tools. Ook geeft het je haar een volume boost en extra versteviging na het föhnen. Ook de Kruidvat Sea Salt spray is nieuw. Met deze spray creëer je een messy beach look met een luchtig volume en stug effect. Eigenlijk alsof je net van het strand komt!

Als klapper op de vuurpijl heeft het merk nu ook haar eigen roterende warme luchtborstel! Föhn en borstel je haar tegelijkertijd in het gewenste model en dankzij de cool shot functie blijft je haar na het stijlen langer in model. Voor extra volume draai je het haar met de borstel iets tegen de groeirichting in. Ook kan je met deze tool de punten mooi naar binnen of buiten laten vallen. De borstel komt met 2 opzet stukjes, een dikkere en een dunnere. De dikke borstel is meer geschikt voor dik en droog haar, de dunnere borstel voor fijner haar.

Ik heb de warme luchtborstel getest maar vind het toch wel een beetje eng werken. De borstel draait echt enorm snel en met mijn lange haren is de kans groot dat het tussen de borstel vast blijft zitten. Wat ik wel fijn vind is de verschillende standen waarop je hem kan zetten en het geeft wel degelijk resultaat. Misschien is het voor mij nog gewoon een kwestie van oefenen, ik vind de styling tool geen tegenvaller maar laaiend enthousiast ben ik (nog) niet.

Na nog een lekker stukje meloen werd het tijd om een kijkje te nemen bij de nieuwste beauty artikelen van Kruidvat.

Op gebied van beauty zijn er 2 nieuwe items toegevoegd aan het Kruidvat assortiment. Het Super Lash serum wat je wimpers langer, voller en sterker maakt. Het verzorgingsproduct bevat het actieve bestanddeel bimatoprost dat de wimpers zowel in lengte als volume een boost geeft. Voor het ultieme resultaat gebruik je dit product 6 maanden lang dagelijks voor het slapen gaan. Wil je het effect na de volledige kuur behouden? Blijf het serum dan 3 tot 4 keer per week gebruiken. Je brengt het serum als het ware als een eyeliner aan op de bovenlijn van je wimpers.

Naast dit wimper serum is er een nieuw anti-aging product; Skin Science Wrinkle Reducing serum. Dit product vermindert ouderdomsrimpels zonder daarvoor medische ingrepen te hoeven verrichten en zou na 4 weken al resultaat moeten tonen. Producten uit de Skin Science collectie, zoals dit rimpel serum bevatten hoogwaardige ingrediënten als hyaluronzuur, allontoïne en ureum en zijn ontwikkeld in samenwerking met medische wetenschappers.

Dit waren alweer alle producten die Kruidvat nieuw lanceert. Ik ben persoonlijk erg onder de indruk van de after sun spray, de geur is heerlijk en het is eens een keer wat anders dan een standaard after sun door de leuke gouden glitter die in het product verwerkt is. Ook de haar kleurcrèmes spreken mij aan door de  zomerse pastel kleurtjes en het wimper serum zou ik ook wel graag willen testen want wie wilt er nu geen lange en volle wimpers? Door dit persevenement kijk ik extra uit naar de zomer, de styling van het event was top en ook de producten zijn erg verrassend.

 

Lees ook