Philosophy, OPI, Sans Soucis, Estée Lauder, Sally Hansen, MUA, Alessandro

06:08 - 03:41
luistertijd 06:08 - leestijd 03:41

Wat ligt er allemaal nieuw in de winkels in maart? Je leest het in dit artikel.

Philosophy – Time in a bottle serum

We verouderen niet allemaal op dezelfde manier, stelt het merk, en met de nieuwe Time in a bottle 100% in-control kun je controle pakken over het proces, niet uitmakend in welk stadium zich dat bevindt. Het serum helpt niet alleen eerdere zichtbare tekenen van veroudering te herstellen maar draagt ook bij aan de vernieuwing van de huidweerstand en voorkomt toekomstige tekenen van huidveroudering. Een uitstekend schild dus, om je in skincare stash op te nemen.

Voor krachtige effectiviteit mix je vlak voor het eerste gebruik het serum + de activator samen. De hele ampul giet je leeg in het serum en vervolgens schud je dit goed door elkaar totdat het serum lichtroze zal verkleuren. In slechts 3 dagen zou het serum al moeten zorgen voor een betere huidtextuur en een stralende gloed. Op langer termijn worden je rimpels zichtbaar verminderd, zo belooft Philosophy.

 

OPI – FIJI Collection nagellak

We kijken allemaal weer uit naar de lente. Zon, strand en vitamine D geven ons meteen een energieboost. OPI brengt haar nieuwste voorjaarscollectie uit: Fiji Collection by OPI. De lijn bevat 12 kleuren, verkrijgbaar in nagellak, Infinite Shine én GelColor. De eilandengroep biedt veel inspiratie voor 12 tinten, van oceaanblauw tot oranjetinten en zandkleuren. So lovely!

De lakjes zijn online te koop bij de Douglas (shop hier online) en bij salons die GelColor by OPI behandelingen aanbieden.

Sans Soucis – Pure Glow

Voor een stralende teint breng je de Perfect Look Highlight & Conceal aan. Dit product verbergt donkere kringen onder de ogen en ook oneffenheden vallen minder op.Wil je een spectaculaire glow? Dan is de Highlight Powder wellicht wat voor jou. Hiermee kan je speciale delen van het gezicht zoals de wangen, cupidoboog en de neusbrug specifiek benadrukken. De focus ligt dan op deze gebieden en zo lijkt het gezicht smaller.

Voor bright eyes gebruik je de Highbrow. Dit is een wenkbrauw definer en oogschaduw in één. Met de wenkbrauw definer worden de wenkbrauwen optisch opgevuld, de glinsterende oogschaduw geeft een zijdezacht gevoel en zorgt voor heldere ogen. Na de oog look breng je de Magic Volume Mascara aan, dit product zorgt voor volume zonder klonten.

Om de look af te maken eindigen we met shiny lips. De licht gepigmenteerde Perfect Lips Every Day Lip Balm beschermt tegen zonnestralen en is daarnaast parabeen en siliconen vrij. 

 

 

Estée Lauder – Revitalizing Supreme+ Anti Aging Eye Cream

Deze oogcrème met meervoudige werking gaat vermoeidheid tegen en verstevigt de huid rondom de ogen, zo belooft Estee Lauder. De huid wordt steviger terwijl fijne lijntjes, rimpels en wallen vervagen. Het product bevat een aantal krachtige bestanddelen waaronder een extract van zee lavendel, dit geeft je huid een boost en stimuleert de natuurlijke celenergie. Je drukt op de zijkant van de applicator om de crème te verdelen, vervolgens masseer je het product ’s ochtend en ’s avonds in de oog zone met behulp van de goudkleurige punt. Maak de punt vervolgens schoon met een papieren doekje. Voor het eerste gebruik moet je de zijkant van de applicator ingedrukt houden tot de crème vrijkomt.

Sally Hansen – Color Therapy nagellak

De eerste Sally Hansen nagellak die kleur combineert met verzorgende arganolie is uit in maar liefst 38 kleuren. Color Therapy bevat een complex van natuurlijke argan-, acai- en teunisbloemolie om de conditie van zwakke, droge nagels te herstellen.

Naast de 38 nieuwe kleuren is er ook een Top Coat en een Nail & Cuticle olie uitgebracht. De top coat biedt een glanzende finish en zorgt voor een langdurig resultaat door de nagellakkleur te verzegelen en te voorkomen dat deze verbleekt. De nail & cuticle olie voedt de nagels en de huid rondom met als resultaat nagels en nagelriemen die er gezonder uitzien en hersteld worden. De 38 nagellakkleuren kan je verdelen in verschillende categorieën; de nudes, de roze/koraal kleuren en de rijke tinten.

MUA LUXE – The Art Of Illumination highlighter

Dit gloednieuwe highlighting trio van MUA LUXE kan worden gebruikt om elkaar aan te vullen, maar
ook om verschillende resultaten te creëren. Je kan de producten individueel of samen gebruiken, het is maar net hoe intens je het resultaat wilt hebben. Er zijn 3 nieuwe highlighting producten. Een palette met matte & shimmer highlights, een lichtgewicht kussentje met gloed en een zelf-doseerbare glimmende poeder.

Alessandro – We Love Macarons handcreme

Alessandro International lanceert speciaal voor alle macaron-lovers de We Love Macarons collectie. Drie voedende en hydraterende handcrèmes voor zijdezachte handen in heerlijke geuren: aardbei, pistache en citroen. De 3 nieuwe handcrèmes bevatten ingrediënten als hyaluronzuur en shea butter voor mooie en zachte handen. De olijfolie in de crème heeft een beschermend effect en een herstellende werking op nagelriemen.

Deze maand zijn er nog veel meer artikelen nieuw in de winkels gekomen. Binnenkort lees je een deel 2 van ‘Nieuw in de winkels in maart’ op BeautyJournaal.

Lees hier ook de andere Nieuw in de winkels-artikelen.

 

Lees ook