Verwen je winterhuid met voedende producten

11:37 - 06:58
luistertijd 11:37 - leestijd 06:58

Winter Musthaves van Vichy en La Roche-Posay

Huidverzorging in de winter

Het koude weer in combinatie met verwarmde ruimtes zorgen ervoor dat er vocht aan onze huid wordt onttrokken. Hierdoor kan er een vochtarme huidconditie ontstaan en dit willen we natuurlijk voorkomen. Daarom kies je in deze koude maanden voor een vollere textuur met meer voeding voor de huid. Zoals bijvoorbeeld de fijne producten van Vichy en La Roche-Posay. Ook perfect voor wie binnenkort op wintersport gaat!

Vichy Aqualia Thermal rijke crème is een voorbeeld van een rijke, hydraterende en versterkende verzorging. De verschillende ingrediënten en het Mineraliserend Thermaal Water van Vichy zorgen ervoor dat het vocht gelijkmatig wordt verdeeld over de huid.

Shop deze rijke creme hier online

 

La Roche-Posay Hydraphase Intense Rijk zorgt voor intensieve en duurzame rehydratatie. Het dringt makkelijk in de huid door en helpt bij het herstel van cel verbindingen zodat de huid langdurig vocht vasthoudt.

Shop Hydraphase hier online

 

Seizoensveranderingen

Als je een droge huid hebt, kan het zo zijn dat je de seizoensverandering in sterkere mate merkt. De droge huid gaat namelijk oncomfortabel aanvoelen en schilfertjes kunnen ontstaan. Daarom is het van belang om de huid te verzorgen met een beschermende en voedende crème.

Voor een droge tot zeer droge huid kun je kiezen uit een voedend product uit de Nutrilogie lijn van Vichy. Nutrilogie helpt de natuurlijke productie van huidlipiden te heractiveren. Deze dagcrème zorgt voor comfort en de romige textuur voelt niet vet aan.

 

Shop Nutrilogie hier online

 

Wanneer je het oncomfortabele gevoel van een zeer droge huid wil verlichten is Nutritic Intense Rijk van La Roche-Posay wellicht wat voor jou. De heropbouwende crème kalmeert de huid en maakt deze weer soepel.

SHOP deze crème hier

 

Naar een zonnige bestemming in de winter of de wintersport?

Of je nu de sneeuw opzoekt tijdens een wintersport of liever naar een warm land vertrekt tijdens deze koude maanden van het jaar, het beschermen van je huid in de (winter)zon is nog altijd van groot belang. Je huid wordt het hele jaar door blootgesteld aan UVA-stralen die in diepe huidlagen kunnen doordringen. Op langere duur kan dit schade veroorzaken in de huid. Dit willen wij natuurlijk voorkomen.

Alle producten van Vichy Idéal Soleil bevatten het filtersysteem op basis van Mexoryl, dat werkt tegen UVA-stralen. Voordat je de piste op gaat, zou het aanbrengen van Idéal Soleil Fluweelachtige crème SPF 50 een goede start van de dag kunnen zijn.

Shop Vichy spf 50 hier online

 

 

Terwijl je in de skilift zit, kun je de gevoelige zones zoals je neus en oren bescherming geven met Stick Gevoelige Zones van Idéal Soleil SPF 50+.

Shop Vichy stick spf 50 hier online

 

 

En de routine sluit je af door het verzorgen en beschermen van je lippen met de Idéal Soleil Stick SPF 30.

Shop Vichy spf 30 lips hier online

 

Anthelios van La Roche-Posay biedt een hoge bescherming met extra sterke UVA-filtering. Voor gebruik op de piste kun je denken aan Anthelios XL comfort crème SPF 50+ met Baïcline, een actief bestanddeel met antioxiderende werking.

Shop LRP Comfort creme

 

Om de zones te beschermen die extra worden blootgesteld aan de zon kun je de Anthelios XL Stick Gevoelige Zones SPF 50+ aanbrengen.

Shop LRP stick gevoelige huid

 

De lippen bescherm je dan vervolgens met de Anthelios XL Stick Lippen SPF 50+.

Shop LRP Anthelion hier

 

Kies jij toch liever een strandvakantie op een tropische bestemming?

Dan is er ook voor jou een ruim assortiment aan producten. Voordat je op reis gaat, kun je je huid een bruin kleurtje geven met de Idéal Soleil Zelfbruiner van Vichy. Dit product is een natuurlijke en hydraterende zelfbruiner wat zowel op gezicht als lichaam kan worden aangebracht.

Shop de self tan milk hier

 

De Vichy Idéal Soleil Ultra Smeltende Melk-Gel is een goed product om mee op reis te nemen. Dit product is met WET techology is waterresistent en behoudt daardoor zelfs op een vochtige huid bescherming.

Shop de melk-gel hier online

 

De Anthelios XL Getinte comfort crème SPF 50+ biedt je een hoge bescherming en tevens een kleurtje op je gezicht.

Shop de getinte zonnecreme hier

 

Zoek je een optimale bescherming met extra hoge UVA-bescherming? Dan is Anthelios XL Melk SPF 50+ wellicht wat voor jou.

SHOP hier online

 

 

Mooie lippen in de winter

Ook als je lekker thuisblijft deze winter kan de dunne huid van je lippen makkelijk uitdrogen. Om velletjes te voorkomen hebben de lippen regelmatig behoefte aan hydratatie.

Aqualia Thermal Lippenstick van Vichy heeft een dubbele werking. Het werkt namelijk kalmerend en herstellend. Gebarsten lippen worden hersteld, gehydrateerd en voelen soepel en zacht aan.

SHOP de Thermaal Lippenstick hier

 

De Idéal Body voedende lippenbalsem van Vichy is een balsem met drievoudige werking voor droge tot beschadigde lippen: de lippen zijn gladder, zachter en voelen gedurende de dag prettig aan. Met o.a. bijenwas voor volle lippen, beauty-oliën die de huid voeden en schermen en centella asiatica voor het herstel van beschadigd weefsel.

SHOP deze voedende lippenbalsem hier

 

Vichy Neovadiol GF lip- en oogcontour is bedoeld voor vrouwen in de menopauze, die de gevolgen van hormonale veroudering op de oog- en lipcontouren willen tegengaan. Een rijke crème verandert bij het aanbrengen in een frisse en niet vette gel voor een kalmerend gevoel.

Dit product SHOP je hier

 

De Cicaplast Lippen van La Roche-Posay kalmeert, beschermt en repareert de huid van de lippen dankzij een nieuwe barrière textuur, die een beschermlaag creëert op de lippen. Hij pakt beschadiging aan en gaat terugval tegen.

SHOP Cicaplast Lippen hier

 

Voor droge lippen is er Nutritic Lippen van La Roche-Posay. Een stick die 4 tekenen van droogheid (prikken, kwetsbaarheid, dun oppervlak, kloofjes) in 1 maand transformeert.

SHOP Nutritic hier

 

Mooie handen in de winter

Gedurende de dag hebben onze handen heel wat te verduren. Het hebben van droge handen kan genetisch bepaald zijn, maar naar mate we ouder worden, wordt de huid dunner en kan deze ook ruwer en droger worden. Ook invloeden van buitenaf (zoals chemische schoonmaakproducten) kunnen negatieve invloed hebben op je handen.

Idéal Body hand- en nagelcrème SPF 15: Vichy heeft voor het eerst LHA gecombineerd met 10 oliën, Vitamine C en ceramiden in een hand- en nagelcrème met een SPF 15 om vrouwen te helpen een ideale huid te krijgen op hun handen. De lichte vloeibare textuur wordt snel door de huid opgenomen.

De hand- en nagelcrème SHOP je hier

 

De Cicaplast handen is de eerste barrière crème van La Roche-Posay die beschadigde handen voedt en verzacht om de vicieuze cirkel van agressies en herhaalde wondjes te doorbreken.

Beste shopdeal

 

Cicaplast balsem B5 is een algeheel SOS-product wat het hele jaar door gebruikt kan worden, maar in de koude maanden helpt het ideaal tegen kloofjes en droge plekken op de huid. Dit product is geschikt voor alle leeftijden, volwassenen, kinderen en zelfs baby’s.

SHOP Cicaplast balsem hier

 

Je lichaam verzorgen in de winter

Zodra de huid droog is, verandert het huidoppervlak. Om een ideale huidkwaliteit te bereiken zijn lipiden van groot belang. Wanneer de huid een lipiden tekort heeft, wordt het kwetsbaarder, harder en voelt het ruwer aan.

De Idéal Body lijn van Vichy bevat actieve bestanddelen uit de gezichtsverzorging die voor het eerst nu ook worden gebruikt in een lichaamsverzorging. De Vichy Idéal Body Balsem is geschikt voor de vrouw die op zoek is naar extra comfort.

SHOP online

 

Mensen met een droge lichaamshuid of een huid die gevoelig is voor eczeem merken de veranderingen van het seizoen in nog sterkere mate. Voor eczeemhuid geldt dat het extra belangrijk is om de huid te verzorgen met een beschermende en voedende crème. En daarom heeft La Roche-Posay de Lipikar Baume AP[+] ontwikkeld.

SHOP Lipikar hier

Lees ook