Do-it-yourself wimper extensions

01:18 - 00:47
luistertijd 01:18 - leestijd 00:47

YouTube hit: mascara aanbrengen met een wattenbolletje!

Mooie volle wimpers willen we natuurlijk allemaal. De cosmetica merken spelen daar ook maar al te gretig op in met volumemascara in verschillende varianten, wimper extensions, nep wimpers enzovoort. Maar niet iedereen wil wimper extensions. Of is even handig in het aanbrengen van nep wimpers (… altijd dat geklieder met lijm). Het is dan ook niet verrassend dat vrouwen wereldwijd op zoek zijn naar dé do-it-yourself truc voor mooie en volle wimpers. Van het gebruiken van een wimperkruller tot talkpoeder.

Volle wimpers met een wattenbolletje

He wat?! Ja, we horen het je denken. Mooie en volle wimpers maak je met behulp van een wattenbolletje. Althans, als je de razend populaire beauty blogger Huda Kattan uit Dubai mag geloven. Haar YouTube filmpje over deze beauty truc is inmiddels maar liefst meer dan 1 miljoen keer bekeken en valt gerust een ware hit te noemen. In dit filmpje legt Huda je stap voor stap uit hoe deze truc werkt. We delen het filmpje graag met je.

Heb jij ook een handige tip voor volle wimpers?

Laat dan hieronder een reactie achter. We horen graag van je!

Lees ook