Geïnspireerd op de make-up trend van dit moment

02:51 - 01:42
luistertijd 02:51 - leestijd 01:42

Wella Professionals SS 2017 Trends: haar contouring

Contouring is een trend die vandaag de dag niet meer valt weg te denken uit de meeste make-up looks. Je zou je dan ook af kunnen vragen of contouring nog wel een trend is. Meer waarschijnlijk is het dat contouring is here to stay!

Je ziet zelfs dat deze techniek – waarbij je de mooiste onderdelen van je geschikt benadrukt met lichte en donkere kleuren om optische illusies te creëren – nu ook zijn intrede doet in andere onderdelen van de beauty wereld, zoals het kappersvak.

Wella Professionals zet haar Spring Summer 2017 Trend Collectie geheel in het teken van haar contouring, waarbij optische illusies worden bereikt door middel van knippen, textuur en beweging door kleurkeuze en plaatsing. Hiermee brengt Wella het fenomeen contouring een stap verder dan alleen maar de aandacht voor de gezichtsvorm, om jouw persoonlijkheid en mooiste features te versterken. In de Le Beige Collection worden de natuurlijke huidskleur en de kleur van de ogen aangevuld door de mooiste kenmerken uit te lichten en zo unieke, op jouw uiterlijk afgestemde resultaten te creëren.

HyperFocal: 0

TV17_SS_KV_UG.jpg

Combinatie van technieken

Met donkere kleuren kun je de gezichtsvorm korter en smaller maken, terwijl lichte kleuren helpen om lengte en breedte toe te voegen. Als je kleur op deze manier gebruikt, kun je het uiterlijk van elke gezichtsvorm veranderen door gezichtstrekken te versterken met contouringtechnieken. Niet alleen op je gezicht, maar ook in je haar. Zorgvuldig geselecteerde kleuren in je lokken benadrukken de natuurlijke kleuren van huid en ogen om ze er op hun mooist uit te laten zien.

De Le Beige Collection bestaat uit twee verschillende technieken:

WP DAWN 2016

WP DAWN 2016

Geïnspireerd door de woestijn

Wella Professionals liet zich inspireren door de beige tinten van de woestijn. Het nieuwe kleurenpalet is zo ontworpen dat Colour Contouring voor alle huidtypen toepasbaar is. Voor deze collectie met koele beige nuances heeft Wella met verschillende kleurnuances complexe kleurcombinaties gecreëerd, wat een moderne look met een mengeling van koele en warme tonen oplevert.

Voor de Le Beige Collection zijn de juiste kleurnuances zorgvuldig op elkaar afgestemd. Zo ontstaan er kleuren die de bestaande kleurlijnen Color Touch en Koleston Perfect een modern kleurresultaat geven. De nieuwe nuances van de bestaande kleurlijnen Color Touch en Koleston Perfect zijn verkrijgbaar sinds januari 2017.

Wella Relaunch'09

Wil je meer informatie over Wella, producten en trends? Ga naar www.wella.nl
En via de Wella salonfinder vind je een Wella Professionals salon bij jou in de buurt.

Lees ook