shop Iconic Elements Anti-aging cream. Clean beauty! Krachtpatser! Met het natuurlijke gouden duo vit C en E, en ferulazuur (een plantaardig antioxidant). Bekijken En dan….ik word naar huis gestuurd met een hele mooi doos waarin een 2500 euro kostende ultrasound staaf zit: de Reviderm cellJET. Ik mag hem twee weken thuis gebruiken, in combinatie met […]

11:43 - 07:02
luistertijd 11:43 - leestijd 07:02

En dan….ik word naar huis gestuurd met een hele mooi doos waarin een 2500 euro kostende ultrasound staaf zit: de Reviderm cellJET. Ik mag hem twee weken thuis gebruiken, in combinatie met gevriesdroogd vitamine C, dat ik na elke behandeling op mijn huid aanbreng als serum.

Ik heb het afgelopen jaar al vaker over de opkomst van beautytools geschreven, en ook over ultrasound. Ik ben ervan overtuigd dat het bijdraagt aan een mooie, in conditie blijvende huid, zonder de veroudering geweld aan te doen.

Deze ultrasound staaf, uitgevoerd in zwaar aluminium, beschouw ik echt als de nieuwste generatie, want het aantal mhz wat hier in zit komt niet lager dan 10, en daar is over nagedacht. Op deze sterkte komt het precies daar in de huid waar de celvernieuwing plaatsvindt: in de basaalcellen laag. Reviderm is ervan overtuigd dat apparaten die met een lagere frequentie te werken te diep gaan en voorbij gaan aan het doel om daar te komen waar celvernieuwing plaatsvindt.

Bekijk ook deze video die ik met trainster Suzanne maakte over de cellJET in combinatie met het vitamine C serum:

Reviderm cellJET ultrasound behandeling voor thuis gebruik from Monique Lindeboom on Vimeo.

Suzanne legt uit dat er voor deze flitskuur voor vitamine C is gekozen omdat het een stof is die, mits goed geformuleerd, in no time je huid een boost geeft. In gevriesdroogde balletjes zit 79% pure C die na activatie met een gel wordt omgezet in 8% C die direct opneembaar is voor de huid. Er zitten geen hulpstoffen en conservering verder in. Puurder dan dit krijg je het niet. De ultrasound trillingen zorgen ervoor dat de huidspanning doorbroken wordt, waardoor de C makkelijker wordt opgenomen. Een ideale insluitmethode dus.

https://www.instagram.com/p/BP0Dwf6A4JH/

Deze cellJET behandeling is bedoeld voor vrouwen die behoefte hebben aan een facial kuur, maar even helemaal geen tijd hebben. In 14 dagen frist je huid lekker op. Je kunt hem ook makkelijk mee op reis nemen, en dat mag ook. Je huurt hem bij je Reviderm schoonheidsspecialiste voor 425 euro incl verzorgingsproducten zoals het C serum voor 14 dagen. Daarna breng je hem terug.

Claims van de cellJET:

Na afloop van zo’n at home treatment voel je huid zo lekker aan, en ziet er stralend uit. Een mooie basis om je make-up aan te brengen en de dag te veroveren!

Wat vind ik ervan?

Ik vind de cellJET echt de Rolls Royce onder de ultrasound tools voor thuisgebruik. Hij is heel ergonomisch in gebruik, in deze staafvorm. Laadt makkelijk op en gaat lang mee. Het effect na afloop is absoluut zichtbaar. Opgefrist en ook het kwabje onder mijn kin, een plaaggeest en ultieme test of een behandeling of creme voor een tijdje haar werk doet, ziet er weer strakker uit. Jammer dat je hem alleen kan huren, ik zou als ik Reviderm was vrouwen ook de gelegenheid geven hem te kopen – voor wie de investering de moeite waard is.

Lees ook