Langdurige ontharing in zes tot acht fasen

04:04 - 02:26
luistertijd 04:04 - leestijd 02:26

Vele wegen leiden naar Rome, en dat geldt ook voor het ontharen van je huid. Wie al vele jaren scheert of wax, kan er op een gegeven moment flink genoeg van krijgen. Omdat je die altijd weerkerende stoppels zat bent, of gewoon omdat je niet kan wennen aan de pijn van bijvoorbeeld het waxen. Niet voor niets bestaat er ontharing met licht!

Pijnloze, effectieve en meest veilige laserontharing voor alle huidtinten het hele jaar door

In dit artikel gaan we nader in op ontharingsmogelijkheden met laser, en wel met de nieuwste generatie laser, de Alma Beauty Remove Laser.

De laser wordt in Nederland gedistribueerd door Partner in Aesthetics.

Voor het ontharen met licht werd vroeger met name de IPL techniek gebruikt. Hoewel deze techniek nog steeds wordt gebruikt, wordt er door alle leveranciers steeds meer gebruikt maak van de effectievere Diode- laser technologie. De Alma Beauty Remove is de nieuwste Diode-laser van Alma lasers met de gepatenteerde SHR technologie zoals deze ook in de Alma Soprano is te vinden.

Het unieke van technologie is dat de behandeling nagenoeg pijnloos is.

Maar hoe kan dit zo pijnloos werken, als je toch de nodige hoeveelheid energie moet produceren om haarwortels te elimineren? De basis immers voor het stoppen van haargroei…

remove laser alma beauty

Snelle bewegingen, gekoelde kop, na-koelen niet nodig

Het geheim zit in de Gepatenteerde SHR™ Technologie die wereldwijd erkenning heeft verdiend en wordt toegepast in topklinieken. De technologie bestaat uit de 3 essentiële elementen om de beste resultaten te realiseren legt Richard Conrads van importeur Partner in Aesthetics uit:

  • De haarfollikels worden niet blootgesteld aan de pijnlijke puls van hoge energie.  ‘Dit kan namelijk schade geven aan de huid. Bij SHR ontvangen de wortels meerdere korte, lage energie pulsen tegelijk, totdat er genoeg warmte is geproduceerd om het haarzakje uit te schakelen.’
  • De ‘In-Motion’ techniek, betekent dat je continu snel met de laserkop over de huid gaat. Het hele gebied wordt langzaam opgewarmd naar de gewenste tempratuur.
  • De laserkop is uitgevoerd met een koude saffier tip, die het huidoppervlak sterk koelt tijdens de behandeling met een minimum temperatuur van -3 graden C. Hierdoor is het na afloop ook niet noodzakelijk om de huid nog te koelen met icepacks, en is plaatselijke verdoving ook niet nodig. Sterker nog, je huid ziet er normaal uit, niet rood en voelt ook nauwelijks tot niet branderig aan.

Alleen de combinatie van deze 3 elementen geeft de Remove ontharingslaser je langdurig haar-vrij resultaat met de volgende unieke voordelen:

  • Effectief volgens de 810nm Gouden laser standaard.
  • Nagenoeg pijnloos,
  • Meest veilige methode,
  • alle huidtinten tot zelfs de negroide huid
  • Behandeling hele jaar mogelijk (ook in zomer)

Natuurlijk heeft deze Alma Beauty Remove laser FDA approval voor veiligheid en werkzaamheid.

 

Met de Remove ontharingslaser bereik je langdurig haar-vrij resultaat.

Ook voor kleine locaties in het gezicht

De diode laser is uitgevoerd met  verschillende koppen, waardoor zowel heel kleine als grotere oppervlakken moeiteloos behandeld kunnen worden. Denk ook aan plekjes als oren, neus, tussen de wenkbrauwen.

6 tot 8 acht behandelingen voor oksels en bikinilijn

Voor gangbare locaties als de oksels en bikinilijn zijn gemiddeld 6 tot 8 behandelingen nodig met een tussepoze van 8 weken. In die tussenliggende tijd wordt aangeraden om de huid alleen te scheren, niet te waxen, zodat de haarwortels intact blijven. Alma Beauty belooft een zeer duurzame ontharing.

Wereldwijd werken al  meer dan 3500 specialisten met de Gepatenteerde SHR™ Technologie van Alma Lasers en is in het segment van pijnloze ontharing momenteel de meest verkochte oplossing.

Bekijk hieronder ook het filmpje dat BeautyJournaal’s uitgever Monique maakte tijdens de eerste ontharingssessie van haar oksels bij Insititut Esthetique in Nieuw-Vennep:

Ze vertelt je binnenkort ook haar ervaringen met deze laserontharingsbehandelingen.

 

Lees ook