Innovatief merk met onderbouwde transportsystemen

01:54 - 01:08
luistertijd 01:54 - leestijd 01:08

Supermodel Helena Christensen nieuwe gezicht van Nimue

Internationaal supermodel, fotografe en zakenvrouw Helena Christensen zal vanaf nu het nieuwe gezicht van Nimue Skin Technology zijn. Helena Christensen is al ruim dertig jaar een icoon op het gebied van fashion en beauty. Vandaag de dag is Helena op 47-jarige leeftijd nog steeds een veelgevraagd model.

Wereldberoemde schoonheid

Omdat Helena Christensen in het verleden ook regelmatig betrokken was bij internationaal toonaangevende merken, was de keuze om ambassadrice te worden voor een nieuwe reeks van huidverbeteringsproducten van Nimue zo gemaakt. “Helena Christensen is een wereldberoemde schoonheid”, vertelt Véronique Moreau, Managing Director van Nimue Skin International. “Ze verpersoonlijkt de exclusiviteit van het merk Nimue en we zijn ervan overtuigd dat ze bij de doelgroep past. Helena is persoonlijk betrokken bij de ontwikkeling van de nieuwe reeks huidverbeteringsproducten die binnenkort gelanceerd worden.”

De lancering van deze nieuwe reeks producten laat nog heel even op zich wachten. In het volgende filmpje deelt Helena alvast haar beauty tips met je:

Internationaal erkend met wetenschappelijk onderbouwde transportsystemen

Nimue Skin Technology wordt internationaal erkend (en in 23 landen gedistribueerd) voor haar derma-cosmeceutische huidverbetering, met de focus op geavanceerde en resultaatgerichte huidvernieuwing. Daarbij wordt gebruik gemaakt van innovatieve technologieën en wetenschappelijk onderbouwde transportsystemen, zodat de formules tot diep in de huid doordringen. De producten van Nimue zijn bovendien zeer geschikt als voor- en nabehandeling bij medische behandelingen. Anti-oxidanten, phytoceuticals peptiden en andere krachtige actieve ingrediënten staan centraal in de formules van Nimue.

Huidclassificatie

Nimue staat bekend om haar huidclassificatie concept, waarbij de huid wordt onderverdeeld in Environmentally Damaged Skin, Hyperpigmented Skin, Problematic Skin en Interactive Skin. Meer informatie vind je op de website van Nimue.

Lees ook