Stel al je ingewikkelde, leuke, gekke, ongewone haarvragen aan ze!

02:17 - 01:22
luistertijd 02:17 - leestijd 01:22

Beauty’s, we zijn er trots op dat we twee geweldig nieuwe haarspecialisten in ons expertteam mogen verwelkomen! Mirjam Homma, helemaal thuis in trends, de beste kniptechnieken en styling en verzorging van je haar, en Wendy Buijnsters die alles weet van de mooiste haarkleuringstechnieken. We stellen ze aan je voor – ze zijn er voor jou, en als je haar-vragen, dus stel ze ook!

 

portret wendy buijnstersDe kleurspecialiste!

Wendy Buijnsters is education partner bij COTY Professional beauty, dit is de nieuwe bedrijfsnaam waaronder Wella valt.

‘Ik heb hiervoor 16 jaar in de salon gewerkt als topstylist en vanuit daar ben ik doorgegroeid als trainer, dit doe ik nu al ruim 6 jaar met veel passie.

Ik vind het geweldig om kappers te inspireren en al mijn kennis met ze te delen. Ik ben een kleurspecialist in hart en nieren, en het creëren van  mooie kleuren is echt mijn passie.

Mijn motto: “Think, Believe, Achieve”  Geloof in jezelf en het bereik is oneindig…….dat zeg ik altijd tegen kappers.

Als jij, als lezer van BeautyJournaal vragen hebt over je haarkleur, stel ze meteen, we zorgen altijd dat je via de BeautyJournaal redactie antwoord van ons krijgt! Gebruik hiervoor het contactformulier op de site, onder vermelding van Wendy.’

portret mirjam hommaDe trend, knip-, styling- en verzorgingsspecialiste!

Mijn naam is Mirjam Homma. Ik werk nu 5 jaar fulltime voor het Wella professionals Education team. Ik ben verantwoordelijk voor alles wat met trends, knipstijlen en technieken, styling en verzorging en productkennis te maken heeft. Ik heb in diverse topsalons in Amsterdam gewerkt als haarstylist.

Mode en haar zijn altijd mijn passie geweest. Ik heb het geluk dat ik van mijn passie mijn werk heb mogen maken, en al mijn kennis nu mag delen. Er is niks mooiers dan mensen kunnen prikkelen en inspireren met al het moois wat trends te bieden hebben.

Heb jij vragen over haartrends, over het knippen van je haar, ook de verzorging ervan? Stuur mijn een mail via de redactie van BeautyJournaal en je krijgt persoonlijk antwoord. Gebruik hiervoor het contactformulier op de site, onder vermelding van Mirjam.’

Wella Relaunch'09

Lees ook