Schitterende limited editions, vanaf vandaag verkrijgbaar!

05:16 - 03:10
luistertijd 05:16 - leestijd 03:10

Shoppen! Victoria Beckham Estée Lauder Collection

Eind september informeerden we je over de splinternieuwe make-up collectie van Victoria Beckham, in samenwerking met Estée Lauder. Heb je dit artikel gemist? Klik dan hier om het nogmaals te lezen. Vandaag zoomen we in op de diverse producten uit deze schitterende collectie.

Van zelfvertrouwen tot sexy

Zelf zegt Victoria over haar collectie: “Ik wil ervoor zorgen dat vrouwen het heft in eigen handen nemen, zelfvertrouwen uitstralen en zich sexy voelen. Dat is precies wat deze make-up collectie doet. Ik vind het geweldig om het beste in elke vrouw naar boven te halen.”

Een zwoele, sexy huid. Opvallende oogcontouren. Subtiele lippen. Een wet look met vloeiende metallic tinten en een oogverblindende glans. Verleidelijk cool met een ruw en gewaagd randje. Bedoeld om vol zelfvertrouwen buiten de lijntjes te kleuren. Dat is waar deze limited edtion collectie voor staat.

Morning Aura Illuminating Creme

Een prachtige huid is het uitgangspunt van de gehele collectie. Zoals we op BeautyJournaal altijd prediken: een mooie huid is het canvas voor de make-up die volgt. De Morning Aura Illuminating Creme dienst als moisturizer en als oplichtende primer tegelijk. Microparels laten de huid stralen en creëren een heldere teint, voor een frisse ochtendgloed. Morning Aura: what’s in a name.

Highlighter in Modern Mercury

Zoals je in het eerdere artikel hebt kunnen lezen, is Victoria de archieven van Estée Lauder ingedoken, op zoek naar make-up pareltjes uit het verleden. Deze voormalige limited edition van Estée Lauder is dan ook terug van weggeweest. Highlighten of contouren, het kan allemaal met deze favoriet van Victoria. Je brengt deze highlighter aan op de jukbeenderen en de ultraglanzende textuur creëert de illusie van een zwoele, sexy huid.

Bronzer in Java Sun

Deze matte bronzing poeder heeft precies de juiste tint voor een natuurlijk resultaat. Te gebruiken over het hele gezicht voor een zonovergoten teint of alleen onder de jukbeenderen voor prachtige contouren en een gedefinieerde look.

Eye Ink in Black Myrrh

Deze eyeliner met gelcrème formule (links op de foto) kan zowel droog als nat worden gebruikt. Het compacte pigment creëert een diepe en intense, net niet zwarte tint, met een vleugje parelmoer voor een sexy en doordringende oogopslag.

Eye Foil

Deze vloeibare oogschaduw is hét geheim voor een mooie, vinylachtige glans, zelfs wanneer hij eenmaal is opgedroogd. Parelpigmenten zorgen voor een goudgele (Blonde Gold) of zilveren (Burnt Anise) touch met metallic effect.

Eye Metals Eyeshadow

De compacte kleurpigmenten van deze oogschaduw geven een metallic finish voor een uitgesproken look. Om alleen te dragen, of over de Eye Ink voor een indrukwekkend resultaat.

De Eye Metals Eyeshadow is verkrijgbaar in Bitter Clove (goudgeel) en
Charred Emerald (metallic zwartgroen, rechts op de foto)

 

Eye Palette

Een prachtig kleurenpalet met poederoogschaduws die zowel nat als droog kunnen worden aangebracht. Met intens saffierblauw (Fired Sapphire), goudglanzend nude (Blonde Cumin), metallic honinggeel (Metal Saffron), elegant saliegroen (Burnished Sage), modern betongrijs (Grey Amber) en schitterend koper (Black Nutmeg). Mogen we even watertanden bij deze heerlijke tinten?!

Eye Kajal Duo in Black Saffron/Vanille

Dit tweepuntige potlood heeft een zachte, romige textuur. Het zwarte uiteinde (Black Saffron) en zijn nude tegenhanger (Vanille) met vergrotend effect, creëren samen een sexy, nonchalante look met een gewaagd randje. Draag overdag Vanille op het binnenste ooglid en maak je look ’s avonds af met een lijntje Black Saffron.

Lipsticks

Twee tinten voor twee uiteenlopende looks. Brazilian Nude is de perfecte lipstick voor mooi verzorgde, subtiele lippen. Kies juist voor de felle oranjerode Chilean Sunset voor een statement look.

Lip Pencil in Victoria

Deze matte nude tint is perfect om dagelijks te gebruiken voor een natuurlijke lip; als lipliner of aangebracht over de volledige lippen.

Lip Gloss in Moroccan Heat

Deze lipgloss in een warme nudetint creëert extra glans voor een elegant resultaat en is verrijkt met het welbekende vijgenparfum van Estée Lauder. De gloss kan alleen worden gedragen of over een lipstick voor prachtige, volle lippen.

De schitterende verpakking van Morning Aura.

Mix and match

Het leuke van deze nieuwe collectie is dat Victoria je aanspoort om vooral te experimenteren, te spelen met kleuren, te mengen: “Ik verzamel al jaren make-up en meng de tinten zelf tot de ultieme kleur.
Ik denk dat deze lijn heel wat items bevat die absoluut niet mogen ontbreken
in je make-up collectie. Ik draag graag make-up en deze producten zijn precies wat ik zoek. Ik wil ze dan ook graag delen met vrouwen over de hele wereld.”

De limited edition Victoria Beckham Estée Lauder Collection is vanaf vandaag exclusief verkrijgbaar aan de Estée Lauder-counters van De Bijenkorf (Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven en Den Haag) en online via www.esteelauder.nl.

Lees ook