Dyson, Chanel, Clarins, Derma, Dr Organic, Biodermal, L’Oreal Paris, Beauty Kitchen

07:10 - 04:18
luistertijd 07:10 - leestijd 04:18

Chanel Rouge Allure Ink

Een matte lipgloss met ongelofelijk veel pigment. Daar komt het op neer. Dat betekent ook dat je het secuur moet aanbrengen, want de rode kleurstoffen gaan gemakkelijk over je lip lijntjes heen. Gebruik een kleurloze lipliner. Wij zijn gek op die van Dior (lees maar).

Itt tot veel matte producten blijft deze gloss heerlijk zacht op je lippen en inderdaad: super longlasting. De kleuren knallen van je gezicht af. Je kunt er echt een statement mee maken. Je voelt de gloss niet zitten, en hij plakt ook niet. Verkrijgbaar in acht schitterende intense tinten.

Shop hier online.

Clarins Skin Illusion Fond de teint Poudre Libre

Je eigen huid, maar dan nog mooier, kopt Clarins, en het is zo: het is een hele mooie verfijnde poeder. Ik kan niet zeggen dat hij nog mooier is dan anderen, maar hij laat zich prachtig verdelen en dekt goed, zonder chalky effect. Het allermooiste vind ik de wijze waarop de kwast verwerkt is in de dop. Dit scheelt ruimte en ook het meenemen van een losse kwast. De kwaliteit van deze kwast is ook goed: mooie stevige maar toch fijne haartjes waarmee de poeder goed te verdelen is. Deze poeder is een variant op de vloeibare Skin Illusoir Foundation. De basis bestaat uit minerale en plantaardige stoffen. Er zitten ook verzorgende elementen in de poeder waardoor hij fijn blijft aanvoelen op de huid.

Nu is er wel iets raars aan de hand: we zien namelijk dat Clarins al een poeder als dit had, alleen in een andere vormgeving, en een andere, veel goedkopere prijs. Oops. De nieuwe kost 41,40 euro en de oude koop je voor 35 euro. We raden je aan om er toch even goed naar de kijken voordat je tot aankoop overgaat.

Shop hier de oorspronkelijke poeder online.

Derma Eco Woman Body Oil

Dit Deense merk Derma is heerlijk voor vrouwen die zeer gevoelige huiden hebben. Alles wat maar kan irriteren is eruit gelaten en om dat te onderstrepen heeft het bijvoorbeeld voor haar nieuwste product, de body oil, vier keurmerken gekregen: het Nordic ecolabel, Asthma Allergie Denmark label, Allergie Certified label en Ecocert Organic label. Wow …..we are impressend. Een opsteker voor iedereen die absoluut milieuvriendelijke en huidvriendelijke producten wil. En dat voor 11 euro (145 ml).

Voor verkoopadressen ga je naar www.dermanederland.nl

Beauty Kitchen – producten ‘ uit de keuken’ voor je schoonheid

Qua formuleringen is het eigenlijk nothing new, want echt, alles bestaat al, als het niet op formuleringsniveau om super innovatieve stoffen en combinaties gaat, maar het verhaal erom heen is erg leuk. Qua looks is het merk dat de Engelse Jo-Anne oprichtte speels, beetje hipsterachtig, de boodschap is met groot respect voor onze planeet, want alles is duurzaam, oplosbaar en 10% van de omzet gaat ook naar behoud van de neushoorns in Afrika. Het oogt jong en supergezellin, ver van de klassieke beautycommunicatie vandaan. Inspire, Love and Chill.  The Body Shop meets Lush.

Het merk voert leuke crèmes voor handen en voeten, voor lippen, scrubjes, producten voor in bad en onder de douche, voor redelijk vriendelijke prijzen van een paar tot 20 euro. Je koopt ze bij wat tegenwoordig Holland & Barrett heet en vroeger de Tuinen.

Dyson haardroger

Als je de naam Dyson hoort, denk je meteen aan high quality tools als de draadloze stofzuigers, de geniale ventilatoren. Nou denk maar aan die laatste, want hun supersonische haardroger werkt volgens het zelfde principe. Lucht wordt uit de omgeving naar binnen gezogen en in het geval van de haardroger verwarmt weer uitgestoten. De haardroger heeft een prachtige vormgeving, een zeer krachtige, ja vele malen krachtiger motor dan een gewone haardroger, en ook veel kleiner, en daardoor is hij ook lichter van gewicht. Haar is binnen no time droog, zonder dat het uitdroogt, want er zit een sensor in die de hitte controleert. Je kunt hem op verschillende standen laten blazen en ook op verschillende temperaturen. Er zitten speciale opzetstukken bij zoals een diffuser en een monden voor meer warme luchtconcentratie.

We gaan hem nog testen, maar wie nu al hebberig wordt. Je bestelt hem hier voor 400 euro online.

L’ Oreal Paris Pure Clay Maskers

L’ Oreal tapt in op de trend onder jonge meiden op je gezicht te willen beschilderen met het liefst zoveel mogelijk kleurtjes. Clowning wordt het wel genoemd, maar specifiek voor maskers heet het nu Multi Masking. Waar het over gaat? Nou dat het een kick is om op de verschillende delen van je gezicht verschillende soorten maskertjes aan te brengen. Ook dit is niet nieuw. We kennen dit al jaren. Middendeel met een antiglim masker, de wangen met een hydraterende voedend masker, zoiets. Het is een leuke marketing gig. Natuurlijk hoef je ze niet alledrie te kopen. Er is een groen masker dat zuiverend werkt, een grijs masker dat als detoxer werkt voor de normale huid en een roze masker om glow terug te geven.

Shop de maskers hier online.

Biodermal Anti age CC Cream

Deze getinte dagcreme is parfumvrij en bevat een spf 15. Hoe fijn is dat! Hij camoufleert, versterkt, hydrateert, egaliseert, verzacht en beschermt de huid. Kortom: alles in een. Verkrijgbaar in tinten licht en medium, dus alleen voor huidtypen 1 en 2 tot max 3 geschikt eigenlijk. En voor de gevoelige huid. Je kunt hem als dagcreme gebruiken maar ook over je dagverzorging heen.

Ook lekker is de Anti age Olie die beschermt en voedt en hydrateert. Past helemaal in de olie-serum trend van dit moment. De olie is allergenen-vrij geparfumeerd, wat wil zeggen dat er alleen geurstoffen in zitten die op de lijst van niet-allergene geurstoffen voor komen. Je kunt een druppeltje olie ook met je foundation vermengen voor wat extra glans.

Shop hier online.

dr Organic Snail Gel

Onlangs las ik een interessant artikel over diepzee slakjes en hun bijzondere eigenschappen en stoffen om zichzelf te regenereren. Ook voor de huid. Slakkenslijm is inmiddels wijdverbreid als cosmeticastof en nu las ik dat de industrie een alternatief heeft gevonden in een zoete aardappel omdat vrouwen het idee van slakkenslijm vies vinden. Maar dit is in Azie. Bij ons gaat de trend gewoon door, en dr Organic heeft een nieuwe gel uitgebracht. Het beestje heeft een stofje om zijn huid en huisje te herstellen, wat blijkbaar helix aspersa muller wordt genoemd en dat is nu in de gel verwerkt, samen met wat andere natuurlijke extracten. Slakkenslijm werkt helend en verzachtend op de huid, van origine. Leef je uit, er is een compleet programma!

Shop hier online.

 

Lees ook