Perfect bij grote poriën, roodheid en verkleuringen

02:48 - 01:40
luistertijd 02:48 - leestijd 01:40

Nieuw van Paula’s Choice: Resist 10% Niacinamide Booster

Boosters zijn de perfecte aanvulling op je huidverzorgingsroutine om het optimale resultaat te bereiken. Met één van de boosters van Paula’s Choice “boost” je een specifiek element in je huidverzorging en creëer je huidverzorging op maat. Paula’s Choice introduceert nu de Resist 10% Niacinamide Booster. Dé ideale booster voor het minimaliseren van zichtbaar vergrote poriën.

Nog niet eerder heeft een beautymerk een product uitgebracht met zo’n geweldige concentratie van deze stof. BeautyJournaal is er weg van!

Zo licht als water

De Resist Niacinamide Booster is een vloeistof die 10% Niacinamide bevat. De booster vermindert de zichtbaarheid van poriën en helpt roodheid en vlekken als gevolg van puistjes te verminderen. De textuur van de booster is zo licht als water en is daardoor gemakkelijk te mengen met een favoriet serum of (nacht)crème. Puur aanbrengen op de huid mag ook. Deze booster draagt eveneens bij aan versterking van de natuurlijke huidbarrière.

Shop hier online

Over de ingrediënten

De booster bevat enkele hoofdingrediënten die samen de ultieme werking garanderen:

Shop hier online

Paula Begoun over de Resist Niacinamide Booster

Paula: ‘Onderzoek wijst uit dat niacinamide uitstekend is voor de huid. De formule is krachtig, maar is niet te voelen op de huid, wat betekent dat het product ook zeer geschikt is voor mensen met een vette huid. Je wordt verliefd op je eigen huid na het gebruiken van de Niacinamide Booster.’

En bij BeautyJournaal weten we ook al jaren dat niacinamide een van de best wetenschappelijk onderzochte stoffen is met een mooie brede werking op de huidconditie. Dit is echt top!

Gebruik

Breng de booster dagelijks één tot twee keer aan na het gebruik van een reiniger, toner en exfoliant. Meng 2 à 3 druppels met jouw favoriete serum of moisturizer. De booster mag ook puur op de huid gebruikt worden. Breng vervolgens een hydraterende crème aan (overdag met een zonnefilter, minimaal SPF 25).

Shop hier online

 

Lees ook