Beauty on the go, en bijkomen van de drank

02:28 - 01:28
luistertijd 02:28 - leestijd 01:28
Er worden momenteel weer tal van leuke nieuwe beautyconcepten aan de wereld getoond. We nemen er drie kort onder de loep die onlangs van start zijn gegaan, of volgende week opengaan.
Het nieuwste concept van onderneemster Olcay Gulsen is de hair- en beautysalon Flawser The Embassy.
 
Deze ging vorige week open, tegelijkertijd met de lancering van de beautyapp Flawser. In The Embassy kun je terecht voor diverse make-up-, en haarbehandelingen, on the go. Voor haar en hem.
Dit voorjaar opende Olcay al een modewinkel in de Amsterdamse PC Hooftstraat, waar haar eigen merk en nog een aantal andere hippe brands vertegenwoordigd zijn, naast een leuke Collette-achtige afdeling met niche beauty-merken, in natuurlijke sferen: African Botanics, Cocolux en Historie de Parfums ondermeer. Ze noemt haar beauty-atelier Kemist.
The Embassy, Van Miereveldstraat 9, Amsterdam.
Chris Beautysalon Den Haag
Deze week opende de beautysalon CHRIS in het World Trade Centre van Den Haag, van eigenaresse Christina van Paassen. In de salon kun je een fijne touch-up krijgen om je business dag weer verder door te komen. In de unisex salon kun je terecht voor kleine facials, make-up en nageltreats. Er wordt oa met Dermalogica, Delilah en OPI gewerkt.
Ga voor meer informatie naar www.chrisbeautybar.nl

Hangover Bar

Vanaf vrijdag 23 september tot en met zondag 25 september opent ‘s werelds eerste Hangover Bar zijn deuren in de Pijp in Amsterdam. Het initiatief komt van matrassen start-up Matt Sleeps die ervoor wilt zorgen dat de dag met een kater net zo leuk is als de avond ervoor.

De Hangover Bar is alleen geopend op de dagen wanneer de meeste Nederlanders wakker worden met een kater. Van vrijdag tot en met zondag tussen 10:00 en 18:00 kan iedereen die de avond ervoor te diep in het glaasje heeft gekeken terecht in de Hangover Bar. In deze bar zullen de bezoekers van alle gemakken worden voorzien om zo snel mogelijk te herstellen. De ruimte is omgebouwd tot een verfrissende groene oase en tussen de planten en palmbomen zijn bedden geplaatst. Ieder bed krijgt een eigen tv-scherm, zodat de bezoekers liggend hun favoriete films en series kunnen kijken terwijl ze genieten van katerbestrijdende hapjes en drankjes.

Toegang tot de bar is gratis. Bezoekers kunnen zich aanmelden via www.mattsleeps.com/events

Lees ook