Subtiele nailart met sprankelend effect

01:34 - 00:56
luistertijd 01:34 - leestijd 00:56

De Nederlandse modeontwerpster Esther Doorhout Mees staat geweldig in the picture momenteel. Ze heeft onlangs een zeer fraaie modefilm gemaakt, Nubivagant, waarvoor ze een award heeft gewonnen op het La Jolla International Fashion Film Festival in Californië. Er waren ruim elf duizend inzendingen. Dorhout Mees won op Best Picture en Best Hairstyling. En voor die hairstyling tekende niemand minder dan onze eigen dubbele Hairdresser of the Year winnares Hester Leonie Wernert-Rijn.

Top make-upartist Lydia le Loux was verantwoordelijk voor  de make-up. Deze vakvrouwen waren dan ook samen met Esther afgereisd naar de awardavond. Zowel Lydia als Hester droegen een jurk van Esther. De mode-ontwerpster is een rijzende ster, ze toont momenteel ook haar couture tijdens de Paris Fashion Week.

Make-up artist Lydia le Loux in een prachtige creatie van Esther Dorhout Mees

Bekijk hier een trailer van de film:

Bekijk hier de volledige modefilm.

Deze week was Esther terug in Amsterdam en toonde ze de beautypers een fraaie minishow in samenwerking met Essie gellakjes. Fotograaf Peter Stigter neemt je mee…bekijk de beelden, die meer zeggen dan woorden;-)

Deze gellak is geschikt voor thuis én in de salon, hoeft niet met een LED- of UV-lamp uitgehard te worden. De lakfinish houdt, net als een professionele gelmanicure behandeling, tot 12 dagen, aldus Essie.

 

 

Bekijk hier nog haar meest recente show in Parijs:

 

Lees ook