Lichaam Mick's column Seksualiteit

Mick’s column: De sexy Liberator prijkt op mijn bucketlist…

Mick Boskamp
Geschreven door Mick Boskamp

Stootkussens voor lekkere seks

Journalist Mick Boskamp

Journalist Mick Boskamp

Waarom ik laatst op de site van Gezondheidsweb kwam, weet ik niet meer. Waarschijnlijk voor mijn Hobbit-voeten (zie mijn column over eigenliefde). Normaal gesproken zie je me zelden op zulke sites. Ik vind ze – hoe zal ik het voorzichtig zeggen – een remedie tegen de liefde.

Op een goed moment is het over met de pret

Dat bleek ook maar weer toen mijn aandacht werd getrokken naar de kop ‘Seks eindigt bij de meeste mensen op de leeftijd van 70 jaar’.  Volgens een studie, waarvan de resultaten gepubliceerd waren in het Britsh Medical Journal was het op een goed moment over met de pret.

Mannen met een leeftijd van 55 jaar zouden nog een gemiddeld seksleven van 15 jaar voor de boeg hebben, bij vrouwen was dat maar 10 jaar.

Tijd om mijn bucket list ter hand te nemen

Op 5 november van dit jaar word ik zestig. Dat betekent dat ik op 5 november 2026 mijn verjaardag maar met z’n tweetjes ga vieren. Tussen de lakens. Want de volgende dag komt er alleen nog maar stuifmeel uit mijn penis als ik klaarkom.

Hoewel ik me meestal niet laat ringeloren door dat soort artikelen, zette het me toch aan het denken. Want er komt ongetwijfeld een dag dat mijn favoriete tijdverdrijf tot het verleden behoort. Tijd om mijn bucket list ter hand te nemen en te kijken of er iets op staat, dat met seks te maken heeft. Voordat het te laat is.

Op 1 met stip op mijn erotiek lijst vond ik 1 woordje: Liberator

liberator

Toen ik in 1983 voor de Nederlandse Playboy ging werken en de redactie maandelijks als eerste de Amerikaanse editie ontving, werd natuurlijk mijn aandacht getrokken door de knusse foto’s die erin stonden en de fraaie artikelen, maar ook door sommige interessante advertenties. Een van die advertenties was van twee speciale kussens, een kleinere en een grotere, die dienden om tijdens seks een comfortabelere houding en een diepere penetratie te bewerkstelligen. En vanaf dag 1 toen ik die zag, dacht ik: die moet ik hebben!

The greatest invention for sex since the bed

Heel gek, maar in de 33 jaar daarna heb ik de Wedge en de Ramp van Liberator, zoals de kussens heten, nog nooit de mijne weten te maken. Maar met het naderende einde van de seks voor ogen, ga ik daar nu eindelijk verandering in brengen.

Speerpunten binnen het uitgebreide Liberator segment zijn het kleinere (de Wedge) en het grotere kussen (de Ramp), die nooit zijn veranderd, maar wel ‘the greatest invention for sex since the bed’ worden genoemd. Aan te raden is om beiden aan te schaffen. Dan kun je daarop de hele Kama Sutra naspelen met z’n tweeën.

Note van beautyJournaal: je bestelt deze kussens eenvoudig online in Nederland (hier).

Daar steek je wat van op

Ook kwam ik bij toeval op een andere site van Liberator terecht, die ook het vermelden meer dan waard is. Op deze blog site van het ‘stootkussen-merk’ vind je allerlei interessante verhalen en sekstips. Meestal zijn die bagger, maar van deze steek je wat op. Ik in ieder geval.

Let niet op het vreselijke, Amerikaanse, fondante Tell Sell-trio, maar hier kun je horen en zien hoe het werkt:

https://youtu.be/aiiQMk2mQzw

 

Meer weten over Lichaam?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Over deze schrijver

Mick Boskamp

Mick Boskamp

In de 21 jaar dat Mick Boskamp redacteur van Playboy was, ontpopte hij zich als allround reporter en schrijver, maar zijn grote liefde bleef beauty en verzorging.

Van zijn hand verschenen talrijke reviews, besprekingen en overpeinzingen over mannengeuren, mannencosmetica, maar zeker ook over vrouwen, de wezens die in zijn ogen handgemaakt zijn om de schoonheid te verkondigen.

Dat een en ander met ironie, zelfspot en humor gebeurt, vinden we bij BeautyJournaal juist zo fijn.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.