L'Oreal Paris, Etos, Pupa, Maybelline, MAC, Ambre Solaire, Artemis, Max Factor

07:16 - 04:21
luistertijd 07:16 - leestijd 04:21

Nieuw in de winkels juni-juli 2016

Maybelline Bricks Bronzer

Een twee in een bronzing palette met een bronzer en een highlighter voor een natuurlijke glow. Met de highlighter steentjes kun je mooie glans maken op de huid of contouren dus aan te zetten. De bronzer, met haar matte look is fijn om schaduwen te creëren, waardoor de highlighted delen van je gezicht nog mooier naar voren komen. In twee kleuren: voor blondines en brunettes. 13,99 euro.

Shop hier online.

Etos Skin Secrets, ook voor de gevoelige huid, met keurmerk!

Etos heeft een nieuwe huidverzorgingslijn uitgebracht , of eigenlijk, de bestaande lijn is geheel vernieuwd, ten eerste al met de verpakkingen, en ten tweede zijn formuleringen gemoderniseerd. Er is meer aandacht gekomen voor de rijpere huid: met een anti aging ingrediënt uit de ‘ moderne’ doos en een hypoallergene lijn die ook het serieuze Huid Allergie Keurmerk draagt, dat uit wordt gegeven door het Huidfonds. Een opsteker dus! In de anti aging lijn is een stamcelextract uit druif gebruikt, dat fungeert als een antioxidant, tevens is er hyaluronzuur in verwerkt. Er is een uitgebreide cleansinglijn voor de gevoelige huid, maar ook een algemene lijn, er is een hydraterende verzorgingslijn voor diverse huidtypen, een lijn voor de jonge huid en een lijn met Q10, en een die verstevigend moet werken, waarbij alleen een krokusextract wordt genoemd. Nu ja, die non-informatie nemen we maar voor lief. De prijzen zijn super (laag!!). Zeker die hypoallergene lijn vinden we een aanrader.

Prijzen tussen 5 en tien euro. Shop bij Etos.

 

L’ Oreal Paris Infallible Sexy Lipstick Balm en Super Liner

Combineert een fijne creamy textuur en de transparantie van een lipbalm met frisse heldere pigmenten van een lipstick. Omhoog draaien maar en het lippotlood is all yours. 7,99 euro. Shop hier online. De lekkere zwarte super eyeliner is een stift waarmee je een mooie strakke lijn kunt zetten, langs de oogrand en zelfs in de arcadeboog. 13,99.

Shop hier online.

Maybelline Vivid Matte Liquid

Een vloeibare matte lipstick die ook nog eens een heerlijk gevoel op de lippen geeft. Deze lipmake-up geeft intense kleurpigmenten, maar ook een zijdezacht huidgevoel op je lippen. En mat! Je kunt ze ook combineren voor een apart ombre effect. 6,99 euro.

Shop hier online.

MAC Pro Longwear Waterproof Colour Stick

Deze longlasting color stick glijdt moeiteloos over het bewegende ooglid heen en laat zich dus makkelijk aanbrengen. Het geeft een mooie HD kleur en een medium tot volledige dekking in een handomdraai. Je kunt er zowel mooie eyeliners mee maken als je gehele ooglid ermee inkleuren. In maar liefst 21 kleuren verkrijgbaar, 23 euro.

Shop hier online.

MAC Vibe Tribe

Een kleine collectie met een echt geweldige print op de verpakking in allerlei rood- en koraaltinten. Gemengd met kobalt blauw, een staalgrijs en donkergrijs en fijne nudes. Veel kleuren heb je vast en zeker al in je palette zitten, maar vanwege deze tribal verpakkingen is het toch wel erg leuk om een make-upje uit deze collectie van de zomer in je tas te hebben.

Shop hier online.

L’ Oreal Paris Glam Summer Edition 2016

It all starts at sunset en dear zijn we het helemaal mee eens. De warme en toch ook al koele tinten van het rode avondlicht, vermengd met magenta voor een dromerige sexy sfeer. L’Oreal heeft twee kleurrijke paletten uitgebracht in sferen van de ondergaande zon. Voor de ogen en voor de lippen.  Beiden 19,99.

Shop hier online het lipalette met korting. Shop hier het oogschaduwpalette.

Max Factor Masterpiece Nude Palettes

Het zijn er drie, maar wij laten toch wel de allermooiste zien, in de zachte roze/nude tinten (ideaal voor vrouwen bij wie gebroken wit mooier staat dan wit en wit goud of zilver ook mooier staat dan goud, de koele tinten dus), ingespireerd op het werk van de allergrootste make-upartist ooit: Pat McGrath (lees hier nog eens een interview van Monique met haar). Het is de kunst om het oog  contour te geven met een glossy, strakke cleane oogopslag en dat gaat je hiermee lukken! 19,99 euro. Ze zijn er al vanaf april, maar we vinden ze mooi, dus hernieuwde aandacht ervoor!

Shop hier online in drie kleurgroepen: rosé nudes, golden nudes en cappucino nudes.

MAC FashionPack

Soms krijg je het gevoel achter de feiten aan te lopen. MAC brengt iedere maand een nieuwe kleine collectie uit! Deze komt, vanaf 2 juli en bereid je al helemaal voor op het winterseizoen, met heerlijk pletrol, geel, rood….allemaal schitterende primaire, chique, modetinten. Alsof het edelstenen van de duurste soort betreft, of schitterende klassieke designerjurken. Het is luxe, wat het ademt. Get ready, we love it!

Shop hier online.

Pupa Made to Last waterproof eyeshadow

Net zoals MAC presenteert ook Pupa een oogschaduw stick die lekker lang houdbaar is, en cremig, en smeuïg met een hoog pigmentatieniveau. Hij is ook makkelijk te blenden en vervaagt niet, zo belooft Pupa. Er zijn maar liefst 24 kleuren, dus leef je uit. En de prijs is ook vriendelijk: 15,95.

Shop hier online.

Artemis skincare voor haar en hem

Bij Douglas is een nieuw huidverzorgingsmerk te koop uit Zwitserland en het heet Artemis. Men gaat er prat op planten uit de Alpen te gebruiken en deze te verwerken in cosmeceutical achtige producten. De lijn is echt ongelofelijk uitgebreid. Maar liefst 73 producten! De laatste nieuwkomers zijn onder meer een serum om de huid minder gevoelig en minder rood te maken, en een kalmerende gezichtscrème voor hem. Deze kan direct na het scheren aangebracht worden. Het kalmeert de huid maar egaliseert de teint ook direct dankzij kristaldeeltjes die licht reflecteren. Het serum voor haar bevat een aantal bekende kalmerende stoffen zoals allantoine, panthenol, maar ook peptiden. Een mooie combinatie van kalmeren, de huidbarriere versterken en de huid verstevigen. De producten zijn vriendelijk in het middensegment geprijsd.

Shop hier online.

Ambre Solaire Sensitive zonbeschermingscreme

 

Het is wat met die gevoelige huid, het is nu net zo hot als de anti rimpelcreme was in de jaren negentig. Over een tijd is het heel normaal om formuleringen zo te maken dat ze zelfs voor de meest gevoelige huid verdraagzaam zijn en hoeft dat niet meer apart gecommuniceerd te worden. Maar voorlopig zijn we blij dat er meer aandacht voor is! Ambre Solaire heeft nu een spf 50 zonneolie, er zit ondermeer geen parfum is, is zo hypoallergeen mogelijk geformuleerd, en dat zelfde geldt voor de zonnemelk spf 50 in reisformaat. Een niet vette crème die ook geen witte strepen na laat. Er is ook voor dit huidtype een 200 ml zonnemelk en een 200 ml zonnespray. Prijzen va 6,99 voor reistube tot 19,99 voor een 200 ml verpakking.

Shop hier online.

 

Lees ook