Maak je klaar voor de zomer met deze fijne tools

03:36 - 02:09
luistertijd 03:36 - leestijd 02:09

REVEAL: de nieuwe beautylijn van Remington

Remington lanceert deze zomer een innovatieve beautylijn voor de algehele verzorging van de huid: de REVEAL-collectie. Deze collectie maakt het mogelijk om in het gemak van je eigen badkamer de voordelen van uiteenlopende professionele beautybehandelingen te ervaren. De collectie bestaat uit vijf beautyapparaten.

Roterende Body Brush

De borstel maakt een roterende beweging (twee snelheden) om je huidoppervlak te reinigen, dode huidcellen makkelijker te verwijderen en een massage te geven. Oefen lichte druk uit op de huid tijdens de behandeling en maak kleine ronddraaiende bewegingen.

De Body Brush is geschikt voor zowel nat als droog gebruik en wordt met twee borstelkoppen geleverd. Met de Natural Brush kun je de huid droog borstelen. Dit stimuleert de doorbloeding, verwijdert dode huidcellen en maakt je huid strakker. De Body Polisher is geschikt voor onder de douche. Perfect voor een zijdezachte huid.

Perfect Pedi

Verwijdert binnen enkele seconden eelt op zachte wijze. Al na één behandeling zie je zichtbaar resultaat: de voeten zijn gladder, soepeler, zachter en ze hebben weer een aantrekkelijke, verzorgde uitstraling.

De Perfect Pedi wordt geleverd met twee verschillende opzetstukken: een grove en extra grove roller, speciaal ontworpen om je voeten elke keer de beste pedicure te geven. Van alleen polijsten tot een grote opknapbeurt.

De rollers glijden zacht over je voeten en hielen, en verwijderen eelt zonder je huid te schrapen of beschadigen.

Heated Eye Lash Curler

Binnen enkele seconden is de kruller warm en kun je de wimpers krullen. Dankzij de warmte ontstaat er een mooi kruleffect. Strijk het kammetje door je wimpers; op die manier separeer je de haartjes en lijken ze langer.

De kruller wordt geleverd met een precisiepincet met ingebouwd LED-lampje om zelfs de fijnste haartjes te kunnen zien.

Beauty Trimmer & Pincet Set

De trimmer zorgt voor een zachte ontharing van bijvoorbeeld je bikinilijn of het in model brengen van je wenkbrauwen. In een mum van tijd heb je een gladde en zachte huid. Zonder pijnlijke behandelingen!

De trimmer heeft een flexibele kop met dubbele bladen zodat hij moeiteloos de contouren van de huid kan volgen. De smalle kant is speciaal ontworpen om met maximale precisie te werken. Dit compacte lichtgewicht apparaatje past makkelijk in je make-up tas zodat je altijd je favoriete beautytool bij je hebt. Wordt eveneens geleverd met precisiepincet.

Facial Cleansing Brush

Dit reinigingsapparaat heeft een speciale Dual Action borstelkop. De kop bevat een draai- en trilfunctie om het reinigingsproces te optimaliseren. Dankzij de draaifunctie worden onzuiverheden, dode huidcellen en talgrestjes makkelijker van het huidoppervlak verwijderd. De trilfunctie zorgt voor een extra dieptereiniging van de poriën.

Vind je het lastig inschatten hoe lang je de gezichtshuid met de borstel moet reinigen? De Facial Cleansing Brush heeft een timer van één minuut en pulseert elke 20 seconden zodat je precies weet wanneer de volgende gezichtszone aan de beurt is. Het apparaat is ook instelbaar op drie verschillende snelheden. Er zijn drie verschillende opzetborstels – een voor de normale huid, de gevoelige huid en een extra massageborstel.

Breng direct na het reinigen van je huid je favoriete dag-, of nachtverzorging aan: na de reiniging met de Facial Cleansing Brush is je huid beter in staat de crème op te nemen.

Je shopt de Reveal-collectie onder meer bij Bol.com

Lees ook