Fijne lichte formules voor gezicht en body

03:23 - 02:01
luistertijd 03:23 - leestijd 02:01

 Biodermal lanceert nieuwe zonproducten!

Biodermal weet door haar meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van verzorgingsproducten als geen ander hoe je specifieke huidproblemen kunt bestrijden en vroegtijdige huidveroudering kunt voorkomen. Met
 zes nieuwe zonproducten komt Biodermal deze zomer tegemoet aan de trends op het gebied van zonverzorging. Want wie wil er niet het hele jaar
door een zonnig kleurtje en in de zon optimaal beschermd zijn?

Daarom bevatten de nieuwe zonproducten van Biodermal verschillende ingrediënten die de huid beschermen tegen zon- en DNA-schade en tegelijkertijd zorgen voor een langdurige hydratatie. Met de nieuwe vochtherstellende zonnecrème, zonnemilk, zonnespray, after sun gel-crème en zelfbruiners voor lichaam en gezicht ben je in één keer klaar voor een onbezorgde, zonovergoten zomer zonder droge huid!

SHOP Biodermal zonproducten hier online.

Biodermal Hydraxol: een glas water voor lichaam en gezicht

Naast optimale bescherming met hoogwaardige zonnefilters om de kwetsbare huid van zowel het gezicht als het lichaam te beschermen tegen UVA- en UVB-straling en vroegtijdige huidveroudering zijn de nieuwe zonproducten van Biodermal verrijkt met een uniek Triple Moist Complex®. Dit complex bestaat uit drie essentiële vochtherstellende ingrediënten – Propanediol, Glycerine en Diglycerine – die elkaar versterken en een beschermend laagje op het huidoppervlak vormen. Hierdoor blijft de vochtbalans op peil en de huid 24 uur zacht, gehydrateerd én glanzend. Voor een optimaal verzorgde en zachte huid na een dag zonnen.

De lichte, melkachtige formule:

SHOP Biodermal zonproducten hier online.

Biodermal After Sun

Biodermal After Sun Verkoelende Gel-Crème zorgt na een dag in de zon voor kalmering en verkoeling van de huid. De gelcrème-formule bevat verzachtende en kalmerende Panthenol (provitamine B5) die het natuurlijk herstellend vermogen van de huid ondersteunt en de huid 24 uur lang hydrateert. Zo kun je nog langer genieten van je bruine kleur. Bovendien is het smeren van de lichtblauwe formule uit de pot een wellness beleving op zich, want de huid voelt direct zacht en soepel aan en is gehuld in een frisse, waterige komkommergeur.

SHOP Biodermal zonproducten hier online.

Biodermal Sun Kissed

Voor wie niet alleen tijdens de vakantie, maar het liefst het hele jaar door een stralende, zongebruinde teint wil hebben, heeft Biodermal twee producten ontwikkeld. De zelfbruinende crème voor het gezicht en de zelfbruinende lotion voor het lichaam. Deze producten zijn eveneens verrijkt met het Triple Moist Complex®, waardoor zij zorgen voor intensieve hydratatie, terwijl ze geleidelijk een egale, natuurlijk bruine kleur opbouwen. Gebruik de zelfbruiners dagelijks of alleen wanneer je, je huid kleur wil geven, bijvoorbeeld vlak voor de zomervakantie of voor een feestje.

SHOP Biodermal zonproducten hier online.

De voordelen van Biodermal Sun Kissed:

Ben jij benieuwd welk zonneproduct het beste bij jou past? Doe dan de test op de website van Biodermal.

Lees ook