Zelfbruiner en haarmaskers met tropische kokosnootolie. Hmmmm….

03:26 - 02:03
luistertijd 03:26 - leestijd 02:03

Tropische beleving met Fake Bake Coconut Tanning Serum en Hello Hair

Het is ons land helaas niet altijd even zonnig en daarom komt een mooie zelfbruiner goed van pas. Een van de internationale topmerken op dit gebied is Fake Bake. De kwaliteit is niet alleen geweldig, het ziet er ook heerlijk uit! Fake Bake kent een heel uitgebreid assortiment met maar liefst 18 producten, en de nieuwste is het Flawless Coconot Tanning Serum.

Flawless Coconut Tanning Serum

Fake Bake’s gloednieuwe Flawless Coconut Tanning serum is een magische elixer, bóórdevol ingrediënten die je huid verwennen en die de manier van mooi bruin worden voor altijd zal veranderen!

Deze, wereldwijd exclusieve, selftanner combineert de luxueuze Fake Bake formule met het wondermiddel kokosnootolie, waardoor een prachtige hemelse gloed verschijnt.

Kokosnootolie heeft krachtige hydraterende eigenschappen. Het verbetert de huidtoon, verstevigt de huid en verzacht het huidoppervlak. Het serum voelt lichtgewicht aan op de huid. Dit is ook de te danken aan de toevoeging van hyaluronzuur. Een krachtige vochtbinder. die tevens een plumping effect heeft op de huid. Verder zit er sterk huidverzachtende glycerine in en zijde-aminozuren die de huid zijdezacht laten aanvoelen.

Het serum is een mooi hybride product dat en de huid kleur geeft en haar heel goed verzorgt. De kleurgevende stoffen DHA, Erythrulose en DMI zijn looistoffen van plantaardige oorsprong. En dit geldt voor alle Fake Bake producten.

Je kunt hier hier direct in de webshop bestellen: www.vellveshop.com

Fake Bake geeft je een 365 dagen per jaar een healthy glow

En we blijven nog even in tropische sferen met een ander geweldig merk dat je in de Vellve webshop in Nederland kunt kopen: Hello Hair!

Hello Hair Hydrating Maskers zijn er in drie soorten. Ze bestaan uit 100% natuurlijk olien van kokosnoot, amandel en argan. De olie is erop gericht om de haarstructuur te verbeteren, speciaal van haar dat chemisch behandeld is of van nature erg droog is of snel wordt in de zon, en door zee- en chloorwater.  Vanwege de heilzame effecten is Hello Hair ook heerlijk voor de gevoelige, droge hoofdhuid. Je haar wordt er heerlijk handelbaar van.

Twee van de drie maskers, de Island Escape Edition en de Botanic Edition zijn ook vrij van noten, wat prettig is voor mensen die zeer gevoelig zijn voor noten.

De Island Escape Edition bevat oa pomegranaat zaad olie en ruikt heerlijk naar limoen, grapefruit, vanille en kokosnoot. Droom maar heerlijk weg!

De Botanic Edition heeft toegevoegde eigenschappen van lavendel en rozemarijn en een kalmerend effect, alsof je in een spa ligt. Het masker heeft krachtig hydraterende eigenschappen. je kunt hem ook ’s nachts in je haar laten zitten, zoals alle maskers van Hello Hair. Lekker ontspannen wakker worden…

Je kunt hier hier direct in de webshop bestellen: www.vellveshop.com

MAIL & WIN! Fake Bake en Hello Hair!

Ben jij ook zo benieuwd naar deze fantastische producten? Je kunt ze ook winnen, ga hier naar de actiepagina.

Lees ook