Make-up, verzorging en zonbescherming in één product

03:18 - 01:58
luistertijd 03:18 - leestijd 01:58

Sisley Super Soins Solaires Teintés SPF 30

Op je gemak door een zonovergoten stad wandelen, genieten van de zon op een terras, in de vakantie languit luieren in een ligstoel of flaneren over een zomerse markt. Er zijn duizend manieren om van de zon te profiteren, maar om de huid mooi te houden moet deze altijd en overal – zelfs in de stad – beschermd worden, zonder dat dit ten koste hoeft te gaan van een mooie teint.

Daarom heeft Sisley voor alle vrouwen, die met hun perfect zongebruinde teint willen pronken zonder achtereenvolgens een zonnecrème, een dagverzorging en een fond de teint aan te hoeven brengen, de collectie zonvezorgingsproducten uitgebreid met de Super Soins Solaires Teintés SPF 30 voor een jeugdige huid.

Shop deze prachtige zonproducten van Sisley hier online

Make-up, verzorging en zonbescherming in één product

Met de Super Soins Solaires Teintés SPF 30 kan in één handbeweging de huid beschermd worden tegen de zon en door licht veroorzaakte huidveroudering. Tegelijkertijd wordt de teint geëgaliseerd door een optimale dekking en een natuurlijke finish.

En ook fijn: je huid kan eindelijk met vakantie… en een frisse duik nemen, want deze nieuwe formule is waterproof.

Wat is er nieuw aan de Super Soins Solaires Teintés SPF 30?

De producten bevatten een nieuwe formule die twee minerale zonnefilters combineert voor een optimale bescherming tegen zonnebrand en tegen door zonlicht veroorzaakte huidveroudering ten gevolge van vrije radicalen: zinkoxide als bescherming tegen UVA-straling en titaniumdioxide als bescherming tegen UVB-straling.

Shop deze prachtige zonproducten van Sisley hier online

De nieuwe Soins Solaires Teintés SPF 30 bevat dezelfde combinatie van werkstoffen als de bekende Soins Solaires Visage producten om de schadelijke effecten van de zon te bestrijden:

Een perfecte teint dankzij vier nieuwe tinten

De Super Soins Solaires Teintés SPF 30 is verkrijgbaar in vier tinten (Porcelain, Natural, Golden en Amber) voor een perfecte dekking en zeer natuurlijke finish. De luchtige textuur wordt meteen door de huid opgenomen.

De etherische oliën van salie en marjolein maken dat de Super Soins Solaires Teintés SPF 30 dezelfde herkenbare geurnoten heeft als de andere Sisley zonverzorgingsproducten.

Shop deze prachtige zonproducten van Sisley hier online

Mail & Win! De Super Soins Solaires Teintés SPF 30

Wil jij kans maken op een tube Sisley Super Soins Solaires Teintés SPF 30, ga dan hier naar de actiepagina en lees hoe je aan de actie kunt meedoen.

Lees ook