Optimale bescherming voor groot en klein

03:59 - 02:23
luistertijd 03:59 - leestijd 02:23

Urtizon: Bescherming voor de (zon)gevoelige huid

Heerlijk zonnen vraagt tegenwoordig om een goede bescherming. We weten immers allemaal dat zonnestralen niet alleen positieve effecten op onze huid hebben. Steeds vaker lezen we over de nadelen ervan. Terwijl we eigenlijk allemaal maar één ding willen: van de zon genieten!

Urtizon Zonnecrème: Voor de (zon)gevoelige huid vóór, tijdens en na het zonnen

Als je wel eens met een jaloerse blik naar al die mensen kijkt die blijkbaar probleemloos mooi bruin worden, behoor jij wellicht ook tot de groep mensen met een gevoelig huidtype die niet zo lang in de zon kan zitten. Natuurlijk kan je in de schaduw blijven, maar dat is minder prettig. Voor bijvoorbeeld kleine kinderen (met hun tere en gevoelige huid) is dit bijna onmogelijk! Zij doen niets liever dan spelen op het strand en in de zon. Met Urtizon kun je nu op een verstandige manier de zon in.

SHOP Urtizon producten hier online.

De Urtizon Sun Protection productlijn bestaat uit vier producten:

Vooral op gedeeltes waar de huid dun is en waar beenderen direct onder de oppervlakte voorkomen (neus, oogleden, oorschelpen, jukbeenderen, nek, scheenbenen en wreven), is het aan te raden een sunblocker te gebruiken.

Hoogwaardige ingrediënten

De Urtizon Sun Protection producten bevatten ingrediënten van een hoogwaardige kwaliteit en bieden maximale huidbescherming. De milde formuleringen maken de producten geschikt voor dagelijks gebruik, ook voor de gevoelige huid. De zonnecrèmes bevatten geen chemische, maar anorganische filters die een goede bescherming tegen UVA en UVB bieden, wat voor mensen met een zongevoelige huid erg belangrijk is.

SHOP Urtizon producten hier online.

Daarnaast bevatten de producten een mix van kamille extract, panthenol (B5) en zoethoutwortel, die onder meer zorgt voor een anti-irritant werking tegen jeuk, prikkeling en irritatie van de huid. De aloë vera zorgt voor een verzachtende, vochtinbrengende en verzorgende werking.

Wat voor huidtype ben jij?

Urtizon heeft een indeling gemaakt in vier huidtypen. Dat maakt het kiezen van het juiste Urtizon product extra eenvoudig.

Met onderstaand schema kun je je eigen opbouw kiezen door de dagen heen. Het schema houdt rekening met een zuidelijk zonovergoten klimaat en kiest voor de beste bescherming tegen de zon. Vandaar dat alle huidtypen beginnen met een sterke beschermingsfactor.

  Type 1 Type 2 Type 3 Type 4
Dag 1 Factor 50 Factor 50 Factor 50 Factor 30
Dag 2 Factor 50 Factor 50 Factor 50 Factor 30
Dag 3 Factor 50 Factor 50 Factor 30 Factor 30
Dag 4 Factor 50 Factor 30 Factor 30 Factor 15
Dag 5 Factor 50 Factor 30 Factor 30 Factor 15
Dag 6 Factor 50 Factor 30 Factor 15 Factor 15
Dag 7 Factor 50 Factor 30 Factor 15 Factor 15
Dag 8 Factor 50 Factor 15 Factor 15 Factor 15

Urtizon Zonnecrème laat zich gemakkelijk aanbrengen zonder een vettig laagje achter te laten. Na het zonnen ondersteunt de Urtizon After Sun Spray het herstellend vermogen van de huid. Het verzacht, ontspant en verkoelt de huid, zonder een vettig laagje achter te laten.

Belangrijkste kenmerken nog even op een rij

Voor meer informatie: www.urtizon.nl

WIN DEZE PRACHTIGE PRODUCTEN!

BeautyJournaal geeft een aantal pakketten weg waarin zowel Urtizon zonnecrème SPF 30 als de After Sun Spray zitten, ter waarde van € 28,90.

Ga hier naar de actiepagina en doe mee!

 

Lees ook