Haal de zon in je haar - mooi subtiel

03:08 - 01:53
luistertijd 03:08 - leestijd 01:53

Wat heerlijk, het is nog lente, maar het zomergevoel is al volop aanwezig. En wat is nu mooier dan ook de zon in je haar te verwelkomen, met prachtige blonde lokken. Op naar de kapper!

Vroeg of laat speel je met het idee om je haar te laten oplichten of voor blond te gaan. Maar de uiteindelijke tint moet wel samengaan met je huidskleur.

Een oplichting van het haar betekent letterlijk het verwijderen van de natuurlijke pigmentatie. En het is niet alleen dat, maar bij het oplichten voeg je ook een koele toon toe. Dus om de juiste blonde kleur voor jou te maken is het belangrijk om de juiste hoeveelheid warmte of koelte van het eindresultaat aftestemmen op jouw huidskleur.

Je vindt hier een Wella salon in jouw buurt!

Er zijn vele soorten blond, en jouw kapper kan je helpen om het juiste blond voor jou te vinden. Of je nu een blonde touch wil of volledig ijsblond met het juiste advies van je kapper ga je met de juiste look te zomer in. Als je echt geen idee hebt wat je mooi vindt of wat jou het beste staat vraag je kapper dan om een aantal afbeeldingen van blond en kijk wat jou het meeste aanspreek. Samen komen jullie dan tot de perfecte look. Voor ieder wat wils.

SnipImage

BABYLIGHTS LOOK

Wil je niet radicaal blond en ga je liever op save kies dan voor de Babylights look. Met back-to-back highlights met nuances die niet verder dan 2 niveaus uit elkaar liggen. Zo krijg je de prachtige tonale nuances die je ook in het haar van kinderen in zonlicht ziet.

Je vindt hier een Wella salon in jouw buurt.

ICONIC ECAILLE LOOK

Ecaille is de haartrend van nu. Deze techniek staat ook bekend als de “schildpadtechniek”. Het kleurenpalet is namelijk geïnspireerd op het bruine, glanzende schild van een schildpad. Deze techniek is perfect om warmte en diepte in het haar te brengen. Het is een mix van verschillende tonen. Het effect? Een rijke, multidimensionale haarkleur die natuurlijker oogt dan ombré.

Leestip: Ons artikel over deze nieuwe look met veel mooie foto’s.

glacial blonde

Echte die hards kiezen voor Glacial Blonde, volledige bondering met een koel eindresultaat.

Onderhoud je prachtige blond

Heb je een maal je favoriete blonde kleur vraag dan meteen je kapper om de juiste verzorgingsproducten zodat je heel lang van je blonde lokken kunt genieten.

oil reflections wella

Oil Reflections: voor 3x gladder haar en directe glans. Vind een Wella salon.

enrich wella

Enrich helpt droog en beschadigd haar te herstellen. Ideaal na een blondering. Vind een Wella salon.

color recharge wella

Color Recharge verzorgen je geblondeerde haar en voorkomen geel worden van het haar. de highlights blijven helder en intens. Vind een Wella salon.

color refresh by wella

Color Fresh frist de kleurglans op met een zure pH-waarde. Zonder ammonia en peroxide. Voor langer behoudt van je kleur. Vind een Wella salon.

Lees ook