Peptiden, retinol en vitamine C

04:03 - 02:26
luistertijd 04:03 - leestijd 02:26

PCA Skin: de beste huidverstrakkende stoffen

 

Bij huidverjonging denkt men vaak direct aan rimpels. Rimpels worden geassocieerd met collageenverlies, terwijl dit niet per definitie oorzaak nummer 1 is.

Behalve collageen hebben we ook elastine, het zogenaamde elastiekje in de huid. Eenmaal beschadigd betekent huidverslapping en dat is moeilijker te verhelpen dan collageenverlies. Vaak worden invasieve behandelingen geadviseerd zoals laserbehandelingen of chirurgie.

PCA skin maakt gebruik van high tech werkstoffen die in staat zijn om de elasticiteit van de huid te verbeteren. Hierdoor neemt de rek van de huid toe en krijgt men een jeugdige uitstraling.

Bekijk hier alle Correcting serums van PCA Skin

SKIN TIGHTENING

PCA skin is gespecialiseerd in skin tightening producten. Volgens recent onderzoek is de allerbeste keus voor het verstrakken van de huid mogelijk door Ascorbinezuur (Vitamine C), retinol en zogenaamde signaalpeptiden.  Deze specifieke vorm van peptiden verhogen het gehalte aan collageen en elastine in de huid. Dus er wordt geen collageen of elastine toegevoegd, maar de huid wordt gestimuleerd om zelf deze verjongingsstofjes aan te maken.

PEPTIDEN VAN DE NIEUWSTE GENERATIE 

Een peptide van de allernieuwste generatie is Palmitoyl Tripeptide- 38. Deze peptide heeft het vermogen om de 6 belangrijkste verjongingsstoffen in de huid te produceren, namelijk collageen type 1, 3, 4, Fibronectin, hyaluronzuur en Laminin-5.  Deze peptide wordt gecombineerd met andere diverse soorten peptiden zoals Palmitoyl tetrapeptide-7  voor een duurzame effectiviteit van de PCA skin producten.

RETINOL 

Over retinol is de laatste tijd veel informatie verschenen en nog steeds zijn er volop onderzoeken gaande naar de voor- en nadelen van retinol. Vitamine A is onmisbaar bij huidverjonging en draagt zeker bij aan een jeugdige uitstraling. Hierbij is het wel super belangrijk dat retinol in de juiste verhouding en juiste regelmaat wordt gebruikt. Over- use van retinol kan de huid uitdrogen en gevoeliger maken. Retinol is dus alleen nuttig bij het verstandig gebruiken ervan. PCA skin maakt volop gebruik van retinol op een gecontroleerde wijze. Irritatie en overstimulatie zijn hierbij uitgesloten.

Bekijk hier alle correcting serums van PCA Skin

VITAMINE C 

Anti oxidanten zijn een van de allerbelangrijkste stoffen voor ons lichaam als het gaat om celveroudering en om oxidatie te voorkomen. Huidveroudering begint namelijk op celniveau. Indien hier niets aan gedaan wordt gaat het in een soort sneeuwbaleffect verder. Het gevolg is dat het verouderingsproces sneller zal gaan en zichtbaar zal worden aan de huid. Wie aan slimme huidverjonging doet, gebruikt Vitamine C als anti oxidant. PCA skin is dankzij C&E Strength erin geslaagd om 100% pure Vitamine C aan de huid toe te dienen zonder complicaties! Dat laatste is vooral te danken aan 5% pure vitamine E, welke is toegevoegd aan de vitamine C. Hierdoor worden complicaties voorkomen en en de Vitamine C versterkt!

 JE GELOOFT JE OGEN NIET! 

Ideal Complex Restorative Eye Cream en Eye Gel zijn producten anno nu. Wie niet in wonderen uit een potje gelooft, moet toch maar eens dit product proberen. Alle problemen op en rond het ooggebied worden aangepakt met dit oogproduct. Het meest unieke is dat naast de peptiden, ook retinol is toegevoegd. Samen met groeifactoren en sinaasappel stamcellen heeft deze oogcreme een revolutionaire formule met oogverblindend resultaat!

Bekijk hier alle correcting serums van PCA Skin

OPRAH 

Perfecting Neck- en decollete is een favoriete product van Oprah Winfrey. Wederom is dit product een verzorgingsproduct die uniek is in haar soort: rimpelvermindering en verstrakking van de huid, specifiek voor hals en decollete. Daarnaast worden zonbeschadiging en pigmentvlekjes aangepakt en krijgt de hals een verstrakking op een natuurlijke manier.

Deze informatie behoort tot het merkendossier van PCA Skin en wordt zonder tussenkomst van de redactie aangeboden. Lees in uitgelichte dossier nog meer over de fantastische producten en behandelingen van dit Amerikaanse huidverbeteringsmerk. 

 

Lees ook