Esther speurt naar nagelnieuwtjes over de grens

01:56 - 01:09
luistertijd 01:56 - leestijd 01:09

Nagelstyliste Esther bezoekt Beautybeurs Düsseldorf

Esther Kalkman is nagelstyliste en tevens tester van het BeautyJournaal testteam. Ook deelt Esther regelmatig nieuwtjes, tips en tricks via haar eigen blog Nails to Have. Esthers blogpost over haar bezoek aan de beautybeurs in Düsseldorf vinden we zo op de redactie zo leuk dat we hem graag met je willen delen.

Productlanceringen en rondleidingen, zelfs een minifabriek voor lipsticks

Van 4 t/m 6 maart was de beautybeurs voor professionals in Düsseldorf. Ik heb m’n ogen uitgekeken! Productlanceringen meegemaakt en een rondleiding gehad door een mini-fabriek waar ze lipsticks maken. Nieuwsgierig naar m’n belevenissen over de grens? Bekijk dan snel m’n vlog!

Beautybeurs met een gouden randje

Om 05.15 uur gaat m’n wekker op vrijdagochtend… Op zo’n moment vraag je jezelf toch wel af: waarom?! Maar eenmaal aangekomen op de beurs (na een vertraagde reis van uiteindelijk bijna 6 uur!) was ik dat heel snel weer vergeten! Want wat een prachtige beurs hebben onze oosterburen! Het is bijna jammer dat er alleen professionals in de beautybranche toegang hebben tot deze beurs, want eigenlijk zou iedereen dit moeten zien!

Héél veel nieuws!

De beautybeurs is verdeeld in maar liefst 4 hallen: eentje voor beauty, eentje voor wellness, eentje voor voeten en eentje voor nagels. Vooral die laatste hal was voor mij echt een walHALla! Ik was bij een productlancering van een nieuwe nagellak lijn van het professionele merk CND: de Creative Play collectie met wel 80 nieuwe kleuren nagellak! Maar ook ontdekte ik een nieuwe, maar toch ook bekende naam op de beurs: Edding. Je kent ze vast van de permanent markers. Waarom zij op de beurs stonden zie je in mijn vlog:

Lees ook