Huidherstel terwijl je slaapt

02:51 - 01:42
luistertijd 02:51 - leestijd 01:42

Nieuw! Skeyndor Eternal Sleeping Oil

Je huidcellen zorgen er van nature voor dat huidweefsel in een goede conditie blijft. Ook stimuleren en ondersteunen je huidcellen het barrière effect van de epidermis, zodat agressieve invloeden van buitenaf geweerd worden. Maar soms is deze natuurlijke capaciteit niet voldoende en neemt de celvernieuwing af. Hierdoor ontstaan de eerste tekenen van veroudering, zoals fijne lijntjes, verslapping, gebrek aan elasticiteit en een doffe teint.

Vooral wanneer je slaapt…

Het vernieuwingsproces van de huid is het meest effectief gedurende de nacht, wanneer de synthese van proteïnen toeneemt dankzij de grotere aanvoer van voedingsstoffen uit de bloedbaan tijdens je slaap. Dit natuurlijke proces kun je een handje helpen door een goede nachtverzorging te gebruiken. Skeyndor ontwikkelde hiervoor het nieuwe product Eternal Sleeping Oil, speciaal voor gezicht, hals en decolleté.

Voedend elixir

Eternal Sleeping Oil is een voedend elixir dat de huid egaal en stralend maakt door de epidermis te herstellen en ontgiften terwijl jij slaapt. De niet-vette, satijnen finish is ideaal voor de droge, rijpe huid en voor de huid met tekorten.

Werkzame ingrediënten

Indische gentiaanextract en zeekoolextract stimuleren en herstellen de stamcellen van de huid. Een stamcel is een cel die in staat is om in een ander celtype te veranderen; hierdoor ontstaan nieuwe cellen en daarmee een nieuwe en gezonde huid. Dit is wat we het vernieuwingsproces van de huid noemen.

Zeevenkelextract brengt het herstelproces in balans, verwijdert huidtoxinen en stimuleert de nachtelijke zuurstofopname en celvernieuwing. Tot slot combineert Skeyndor in dit product vijf heerlijke en natuurlijke oliën: avocado (voedend), macadamia (hydraterend), sesam (herstellend), jojoba (beschermend) en tarwekiem (antioxidant).

 

Slaap lekker

De aromatische werking van jasmijn, ylang ylang en bittere sinaasappel verbeteren de nachtrust. Dat is niet alleen een streling voor de zintuigen, maar ook win-win voor je huid. Want hoe beter jij slaapt, des te betere de huid haar herstelwerk kan doen. Met een beetje hulp van de Skeyndor Eternal Sleeping Oil natuurlijk…

Nog meer fijne producten

Naast de Eternal Sleeping Oil bevat de Eternal lijn van Skeyndor nog meer fijne producten, allen op basis van liposomen met stamcellen van plantaardige oorsprong.

Van links naar rechts op de foto: Eternal Icy Eye Cream met gletsjerwater voor een stralende en frisse oogcontour; Eternal Intense Serum met vitamine C, AHA en retinol; Eternal Cream met vitamine C voor de huid met rimpels en verslapping; en tot slot het Eternal Repair Body Serum, speciaal voor de rijpe of door de zon beschadigd huid.

De producten zijn verkrijgbaar in de webshop van Skeyndor.

Lees ook