Verruil roodheid voor een stralende huid

03:52 - 02:19
luistertijd 03:52 - leestijd 02:19

Homepage PC Calm Redness Relief

Paula’s Choice introduceert: Calm Redness Relief

Verruil roodheid voor een stralende huid

Roodheid in het gezicht is een huidprobleem waar veel mensen dagelijks last van hebben. Er zijn meerdere factoren die de kans op roodheid van het gezicht vergroten, zoals rosacea, huidallergieën, overmatige blootstelling aan de zon, erfelijkheid en gevoeligheid voor (bepaalde) ingrediënten. Calm Redness Relief is geschikt voor iedereen die last heeft van een rode, gevoelige, oncomfortabele huid en het moeilijk vindt om producten te vinden die de huid op de juiste manier verzorgen. De producten uit deze lijn zorgen ervoor dat de huid weer een gladde en gezonde uitstraling krijgt. We zetten ze voor je op een rij.

PC Calm Redness Relief Cleanser DryCalm Redness Relief Cleanser

Deze zachte, in water oplosbare reiniger verwijdert snel en effectief alle make-up, vuil en afvalstoffen van de huid. De reiniger heeft een licht schuimende formule en voelt zacht aan op de huid. De textuur is voor de normale tot droge huid crèmeachtig en voor de gecombineerde tot vette huid gelachtig.

 Calm Redness Relief Toner

De ultra-zachte toner verwijdert de laatste sporen vuil en make-up van de huid, terwijl het tegelijkertijd een kalmerend effect heeft op de rode, geïrriteerde huid. Het bevat voedende en antioxiderende ingrediënten die roodheid, veroorzaakt door ontstekingen, verminderen. De huid zal beter in staat zijn om roodheid en tekenen van gevoeligheid weerstand te bieden. De alcoholvrije formule vermindert de verschijning van roodheid die veroorzaakt wordt door ontstekingen. De toner helpt de huid beter in balans te komen en normaal te functioneren.

Calm Redness Relief 1% BHA Lotion Exfoliant

Deze exfoliant heeft een lichtgewicht en zijdeachtige lotiontextuur. Het product bevat salicylzuur (BHA) dat de huid exfoliëert – ook aan de binnenkant van de poriën – en daarnaast ruwe plekjes en pukkeltjes aanpakt. Door de ontstekingsremmende werking van deze exfoliant wordt roodheid gereduceerd en krijgt de gevoelige huid een rustige en egale uitstraling.

Calm Redness Relief Repairing Serum

De combinatie van ontstekingsremmende en huidherstellende ingrediënten maakt dit serum een perfecte formule om roodheid in het gezicht te verminderen terwijl de huid ook wordt gehydrateerd. Het serum bevat ceramiden die huidirritatie tegengaan. Het serum heeft een zeer lichte textuur en laat al binnen enkele uren verbetering op de huid zien en is speciaal ontwikkeld voor mensen met een rosacea-gevoelige huid.

Daarnaast is het serum ook ideaal voor iedereen die last heeft van aanhoudende roodheid en/of een zeer gevoelige huid. Het product helpt roodheid verminderen die het resultaat is van ontstekingen of huidirritatie, waaronder puistjes, zonnebrand, droge huid en allergische reacties.

PC Calm Redness Relief Moisturizer Dry SPF30Calm Redness Relief SPF30 Mineral Moisturizer

Deze moisturizer verzacht de gevoelige huid en beschermt de huid tegen de zon op de milde manier dankzij een minerale zonnefilter. De moisturizer beschermt de huid tegen de zon en gaat, mede dankzij antioxidanten, rimpels en vroegtijdige veroudering van de huid tegen. Deze hydraterende moisturizer voor overdag heeft een verzachtende textuur die de rode, geïrriteerde huid helpt bij het verbeteren van de barrièrefunctie.

Calm Redness Relief Moisturizer

Deze verzachtende moisturizer (voor de nacht), geformuleerd met een unieke combinatie van plantenextracten (jojoba olie en haverextract) en celcommunicerende peptiden, biedt verlichting aan de rode huid. Voor de normale tot droge huid heeft de moisturizer een romige textuur, voor de gecombineerde tot vette huid een zijdezachte, lichte textuur.

Vanaf vandaag verkrijgbaar!

Deze nieuwe producten van Paula’s Choice zijn vanaf vandaag verkrijgbaar via www.paulaschoice.nl.

Logo Paula's Choice

Deze informatie behoort tot het merkdossier van Paula’s Choice en wordt zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

Lees ook