Een schitterende huid voor elk budget

03:12 - 01:55
luistertijd 03:12 - leestijd 01:55

Homepage FWV Must Haves 2016

FreshWater Valley’s Must Have Beautytools 2016

Je kent onze best-sellers vast al, of wellicht heb je zelf inmiddels een van onze thuisspa apparaten in huis? Zo ja, dan heb je al gemerkt dat je huid zoveel mooier wordt van het rode LED licht van Baby Quasar en dat je huid nog nooit schoner heeft aangevoeld dan na een reinigingsbeurt met de VisoClean.

Neem een kijkje in Eva’s thuisspa!

Voor diegenen die nog niet overstag zijn gegaan, of eerst even verder willen kijken in Eva’s thuisspa, presenteren we een video met een overzicht van de meest populaire beautytools uit onze winkel.

FreshWater Valley Wishlist YouTube

Populaire Beautytools van FreshWater Valley

In deze video laat Eva van FreshWater Valley zien wat je allemaal kunt bereiken met je huid in de thuisspa. De thuisspa geeft je de mogelijkheid om op professionele wijze je huid te verbeteren en aandoeningen als acne en hyperpigmentatie effectief te behandelen. Twee huidproblemen komen in deze video aan bod: acne en rimpels.

Voor elk budget: apparaten vanaf 59,95

Er is bij FreshWater Valley voor elk budget een oplossing en Eva vertelt in de video welk apparaat je het beste kunt kiezen in de verschillende prijsklassen. Je hebt bijvoorbeeld al een microdermabrasie-apparaat in huis vanaf 49,95!

FreshWater Valley Collage

Reinigen

De reinigingsborstel die Eva aanraadt en volgens ons fijner reinigt dan de welbekende Clarisonic, is de VisoClean van Brigitte Kettner. Hij reinigt ontzettend grondig en toch zacht, en met de grote flacon foaming cleanser en maar liefst 2 brush heads erbij is 79,95 een ontzettend goede deal!

VisoClean 3

Huidverslapping tegengaan

Als je echt effectief rimpels wilt aanpakken en zelfs huidverslapping wilt reduceren of tegengaan, kom je al gauw bij de heerlijke Baby Quasar collageen- en elastine stimulerende lampen terecht. Die zijn te krijgen vanaf 249,-. Het kwalitatief hoogwaardige LED licht staat wereldwijd bekend als het beste dat je voor je huid kunt doen.

De wetenschap van licht

Met licht op een golflengte van 415 nanometer (in de blauwe lamp) dood je de P. Acnes bacterie, en met licht tussen de 590 en 850 nanometer stimuleer je collageen en elastine in de huid.

Geen schadelijk licht, geen UV

Er zit geen UV licht in de Baby Quasar lampen (dat loopt van 0 tot 400 nanometer) en ook geen schadelijk infrarood licht. Onder de 400 nanometer en boven de 1500 is licht niet altijd goed voor je. De nanometers daartussenin verrichten wonderen bij dagelijks gebruik en deze nanometers vind je alleen bij Baby Quasar. Voor een uitgebreid overzicht van technische specificaties en ook een lijstje met verschillen en overeenkomsten tussen de modellen, lees je dit zeer interessante artikel.

Shop nu in onze winkel!

freshwatervalley logo

Vragen? Of meer weten over deze fijne bestsellers?

Email gerust naar info@freshwatervalley.com.

Hartelijke groetjes van Eva!

Deze informatie behoort tot het merkendossier van FreshWater Valley en wordt zonder tussenkomst van de redactie aangeboden. Lees in uitgelichte dossier nog meer over de fantastische producten die Eva rechtstreeks in Amerika inkoopt – altijd het nieuwste van het nieuwste!

Lees ook