Pakt kraaienpootjes en mondrimpels aan

02:20 - 01:24
luistertijd 02:20 - leestijd 01:24

Homepage PC Resist Skin Firming Line Minimizer

Paula’s Choice Resist Skin Firming Line Minimizer

De Resist Skin Firming Line Minimizer van Paula’s Choice is een snel absorberende behandeling zonder retinol, die met behulp van geavanceerde technologie zorgt dat fijne lijntjes en rimpels minder worden en dat verlies aan stevigheid wordt voorkomen. Tevens bevat het huidbarrièreherstellende en celcommunicerende ingrediënten die de stevigheid van de huid verbeteren. Het innovatieve rimpelreducerende complex stimuleert gezonder collageen om zo rimpels en fijne lijntjes minder diep te maken.PC Skin Firming Line Minimizer

Wat doet het en waarom?

Paula’s Choice Resist Skin Firming Line Minimizer bevat een uniek complex van aminozuren, waarvan onderzoek heeft aangetoond dat het traag geworden celmetabolisme een oppepper geeft, wat een positieve invloed heeft op collageen- en elastineherstel. Het geeft nieuwe energie aan beschadigde cellen, met als resultaat een normale collageensynthese (ervan uitgaand dat je je huid dagelijks beschermt met een zonnefilter) en − tot op een bepaalde hoogte − herstel van schade aan collageen en elastine.

Gladder en minder gerimpeld

Dit betekent dat je huid er gladder, steviger en minder gerimpeld uit zal zien en dat expressielijntjes rond ogen en mond minder diep worden. Het resultaat zal nog beter zijn als je Resist Skin Firming Line Minimizer combineert met een van onze serums en/of behandelproducten, bijvoorbeeld die met retinol of vitamine C.

Hoe te gebruiken?

Gebruik deze plaatselijke behandeling als laatste stap in je avondroutine. Haal het dopje van de applicator en druk eenmaal zachtjes op het knopje onder op de verpakking, zodat het product er in de juiste dosis uitkomt. Masseer zachtjes in op de huiddelen waar je rimpels of expressielijntjes hebt.

PC Skin Firming Line Minimizer GebruikLichtgewicht en zijdezacht

Deze lichtgewicht, zijdeachtige behandeling is speciaal geformuleerd om rimpels rond ogen en mond te behandelen en kan in combinatie met alle andere producten tegen huidveroudering worden gebruikt, inclusief serums. Het hypermoderne, luchtvrije druppelsysteem garandeert een precieze behandeling van de gewenste huiddelen, terwijl de ingrediënten worden beschermd tegen blootstelling aan licht en lucht.

Prijs: € 55,90 Inhoud: 15 ml Gewicht: 49,5 gr

Shop Paula’s Choice producten uit de Resist-lijn hier.

Logo Paula's Choice

Deze informatie behoort tot het merkdossier van Paula’s Choice en wordt zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

Lees ook