Tips voor de stralendste Kerstdagen ooit!

04:59 - 02:59
luistertijd 04:59 - leestijd 02:59

Homepage Alpha-H Glow under the misletoe

Glow under the mistletoe met Alpha-H

Nog op zoek naar kado ideeën voor Kerst? Of naar producten die je helpen er net even iets stralender bij te zitten aan de Kerst dis? Hier wat last minute shop én Christmas Party Prep tips van Alpha-H!

Alpha-H Perfect PartnersPerfect Partners Gift Set

De Perfect Partners Gift Set bevat de wereldwijde bestseller Liquid Gold (100ml) en de award-winning Balancing Cleanser (200ml). Deze super zachte en milde cleanser met o.a. aloë vera en vitamine E is geschikt voor alle huidtypen. En door de 3-in-1 werking is aanschaf of gebruik van een aparte lotion of (oog)make-up remover bovendien niet meer nodig. Liquid Gold, met o.a. 5% glycolzuur, zijdeproteïnen en zoethoutextract, fungeert als tonic, serum, exfoliant en moisturizer tegelijkertijd. Je hebt hiermee dus een volwaardige nachtverzorging in handen. Geurkaars Licorice & Mint en de luxe geschenkverpakking completeren het geheel. Je shopt ‘m hier!*

Alpha-H Poreless and FlawlessPoreless & Flawless Gift Set

De Poreless & Flawless Gift Set bevat Micro Cleanse, het Balancing & Pore Refining Mask en een heerlijke Coconut & Lime geurkaars. Micro Cleanse, ook wel ‘microdermabrasie in een tube genoemd’, is een scrub en peeling in één, want bevat naast 12% glycolzuur ook micro beads van jojoba was. Zij smelten door warm water en/of wrijving helemaal weg en laten een zijdezacht geëxfolieerd, diep gereinigd en gehydrateerd canvas achter; de ideale voorbereiding voor het Balancing & Pore Refining Mask, dat door o.a. vitamine A, aloë vera, witte klei en macadamia olie resulteert in een flawless huid. Hiermee geef je dus letterlijk een mooie huid kado! Shop ‘m hier!*

* Dit is een limited edition product, dus beperkt verkrijgbaar.

Christmas Party Prep tips

Het is de drukste tijd van het jaar, waardoor je na alle kerstborrels en voorbereidingen voor het Kerstdiner ’s avonds misschien té moe bent, als gevolg waarvan je je skin care routine een beetje verwaarloost. Heb je ook geen tijd voor een bezoekje aan de salon? Of kun je daar niet meer last minute terecht? Geen nood, met deze 3 simpele stappen ben je meteen party proof!

Alpha-H Christmas Party Prep TipsStap 1: Gentle Daily Exfoliant

Geef jezelf een mini facial in 5 minuten door wat Gentle Daily Exfoliant te mengen met een klein beetje water (of Liquid Gold voor een extra boost) tot een glad papje. Breng dit aan op je gereinigde gezicht en hals, en laat 2-5 minuten intrekken alvorens te verwijderen met warm water. De papaya- en ananas enzymen zorgen voor een milde maar effectieve verwijdering van dode huidcellen en witte klei absorbeert meteen onzuiverheden, dus de huid oogt hierna meteen een stuk frisser en is diep gereinigd. Opvolgende producten worden nu bovendien beter opgenomen en ook make-up zal beter blijven zitten op zo’n glad en schoon canvas.

Alpha-H Instant FacialStap 2: Instant Facial

Wil je dat je huid eruit ziet en voelt alsof je zojuist een microdermabrasie behandeling of peeling in de salon heeft gehad? Gebruik dan Instant Facial. Het bevat o.a. 5% glycolzuur, plankton, arnica, gerst en cipres extract, aminozuren en antioxidanten en doet alles wat je van een gewone facial mag verwachten: het verwijdert dode huidcellen en zorgt daarmee voor een frisse teint, verfijnt de poriën, matteert de T-zone, verbetert de hydratatie, geeft in 15 minuten een rimpelvullend effect en zorgt voor onmiddellijke egalisering van roodheid en oneffenheden. Spray simpelweg wat op een wattenschijfje en ga hiermee over gezicht, hals en decollete. Of spray direct op de huid voor een intensievere werking en laat het goed intrekken alvorens op te volgen met je serum (stap 3).

Stap 3: Prep & Prime

Met Liquid Gold Perfecting Daywear; Dit multifunctionele serum bevat minerale bronzing capsules die de huid voorzien van minerale pigmenten en lichtreflecterende deeltjes voor een instant glow en mooie finish. Kleurt naar de huid toe, dus geschikt voor elk huidtype. Het is tegelijkertijd een perfecte primer, want het houdt je make-up langdurig op zijn plaats. En 5% glycolzuur, hyaluronzuur, peptiden, zoethout extract en rode algen zorgen daarnaast nog eens voor een krachtige anti-age werking.

Zie er op je best uit!

We hopen je hiermee een paar goede tips gegeven te hebben die je helpen te zorgen er op je best uit te zien. En vanaf deze plek wensen we alle lezers en het hele team van BeautyJournaal hele gezellige, liefdevolle kerstdagen toe!

Alpha-H

Alpha-H is in Nederland en België te verkrijgen via de Alpha-H beauty professionals en online via o.a. www.alpha-h.nl en www.skinnovators.com

Deze informatie behoort tot het merkdossier van Alpha-H op BeautyJournaal en wordt je rechtstreeks aangeboden, zonder tussenkomst van de redactie.

Lees ook