Kerst is dichter bij dan je denkt: golden shimmers en matte rode lips!

02:42 - 01:37
luistertijd 02:42 - leestijd 01:37

Terwijl we stiekem nog genieten van het nazomeren (althans in gedachten), stromen persberichten en uitnodigingen voor een Kerstcollecties binnen. Slik, het is al bijna weer zover! Pupa Milano praatte ons bij over de kerstmake-up van 2015 en hun mooie kerstcollectie tijdens een Masterclass make-up! Laura was erbij.

We waanden ons helemaal in de kerstsferen met de gouden, zilveren, rode en kastanjebruine tinten uit de glinsterende collectie. Be Bold, Stay Gold is het credo.

Glanzende highlights

Pupa’s Nederlandse make-upartist Fanny vertelde de beautypers dat het mag glimmen en glanzen deze kerst op de ogen en op de jukbeenderen. Dat laatste gaat met de fan-tas-tische highlighter. Een goudachtige shimmer die lekker opvalt. Een echte blikvanger voor een glammy look.

Wat betreft Pupa dragen we met de feestdagen een matte ‘lip’. En hoe! De I’m matt Lip Fluid – Pure Colour – Ultimate Matte Liquid Lip Colour (een hele mond vol) is een heel erg fijne lipgloss met het effect van een lipstick. De lipfluid smeert heel zacht als fluweel uit en is meteen dekkend en mat.

Laura’s look met Pupa Milano Stay Gold Christmas collectie

Triple-Purpose Eye Pencil in 66

Dit oogpotlood belooft drie verschillende resultaten. Gebruik ‘m als Kajal op de waterlijn van het oog voor een sensuele oogopslag. Ook is het te gebruiken als eyeliner: trek een lijntje boven de wimperrand. De derde optie is het gebruiken als oogschaduw. Iets wat je steeds vaker ziet bij oogpotloden. Dankzij de romige textuur is de formule gemakkelijk te mengen. Dat doe je met de smudger aan het einde van het potlood.

4 Eyeshadow Palette – Liquid Powder Effect

Zoals je van Pupa gewend bent, geeft de palette intens pigment af. Gecombineerd met een satijnen textuur en goede mengbaarheid maak je er de mooiste ooglooks mee. Dankzij de gouden tinten vooral mooi bij blauwe ogen, die knallen eruit!

I’M Matt Lip Fluid in 002

Mijn ultieme favoriet uit deze collectie. De fluid plakt niet als een lipgloss en voelt werkelijk als fluweel aan! De kleur blendt met een beweging gelijk met de lippen dankzij de hoge pigmentatie. Hij is ook beschikbaar in nude en kersenrood. Jammer genoeg is deze lipfluid niet long lasting, regelmatig bijsmeren is nodig.

Stay Gold! Highlighter

Waar ik ook heel enthousiast over ben, is deze golden shimmer voor de wangen en jukbeenderen. Dankzij de gouden kleur nét even wat feestelijker dan gewone highlighters. Je hebt slechts een beetje nodig voor een zichtbaar mooi effect.

SHOP Pupa make-up hier online!

Lees ook