Eva Wisse toont je haar Amerikaanse business-life!

04:30 - 02:42
luistertijd 04:30 - leestijd 02:42

FreshWaterValley TV: voor Doe Het Zelf Beauties

Hier komt een bekentenis. Mijn allergrootste hobby is ‘Youtuben’. Ik ben als amateur der amateurs begonnen en ben nog lang geen doorgewinterde tuber, maar mijn werk wordt wel steeds beter, zo merk ik aan de feedback. Die feedback is trouwens een ding op zich, want als ik bij andere videomakers kijk naar de opmerkingen onder hun video’s, blijkt dat anonieme kijkers heel gemeen kunnen zijn.

Leuke community

Pesten op internet neemt soms grove proporties aan. Maar bij mij zijn de opmerkingen, op die van een handjevol enge mannen na, gelukkig tot nu toe heel erg leuk om te lezen. Sterker nog, Doe-Het-Zelf-Beauties vormen een hele leuke groep meiden en vrouwen die elkaar online warm aanmoedigen op sociale media platformen. En inmiddels heeft het FreshWater Valley kanaal meer dan 30,000 weergaven!

Prutsen in de Badkamer

Het begon met videos waarin ik veelgestelde vragen van klanten over onze beautyapparaten beantwoordde. Het breidde zicht uit tot volledige productdemonstraties en instructies (‘tutorials’ in Youtube-taal). Ik merkte dat klanten het veel fijner vonden om een video te bekijken dan een papieren handleiding te moeten doorspitten.

Home-made!

Onze eerste video’s zijn opgenomen in mijn badkamer tegen een achtergrond van babypoep-bruine tegels, zoals je hier ziet. De boodschap die ik daar verkondigde staat nog als een huis, maar de esthetiek en belichting kon veel beter.

 Heuse Instructievideos en Een Blij Proefkonijn

Hoe een collageenlamp werkt en waarom de VisoClean de beste gezichtsborstel is, is zoveel beter over te brengen in een video waarin ik rechtstreeks tegen je praat, dan bijvoorbeeld in een tekst artikel of aan de telefoon. In een video kan ik tenminste het apparaat laten zien terwijl ik het gebruik.

En als bonus ben ik nu overal haarvrij met de MeTouch, heb ik mijn acne onder controle met de blauwe Quasar lamp, en zullen mijn rimpels veel langzamer doorkomen dan bij mijn leeftijdsgenoten, tenzij die ook dagelijks collageen stimuleren met de Baby Quasar collageenlamp natuurlijk.

U vraagt, Wij Draaien

De thematiek op ons kanaal heeft zich sterk uitgebreid. Ik merkte dat de instructievideo’s weliswaar enthousiasme opriepen bij zowel bestaande als potentiële klanten, maar de nog populairdere video’s gaan over lifestyle. Zo presenteren wij met liefde en plezier gezonde recepten:

….en over haarstijl-ideeën:

…….en mijn reislustige leven in Amerika met mijn vriend Mark

Ons Youtube Kanaal gaat inmiddels veel verder dan alleen productvideo’s. We hebben sinds medio 2015 bijvoorbeeld ook vlogs (‘video logs’, dat zijn eigenlijk gefilmde stukjes dagboek), voor liefhebbers van onder andere de Amerikaanse cultuur, emigreren, beautytechnieken, jong ondernemen, een reizend bestaan leiden en meer.

Hoe runt Eva haar bedrijf?

Je ziet er hoe ik mijn bedrijf run, hoe ik nieuwe Amerikaanse beautyproducten test en uitkies, trade shows in onder andere Las Vegas bezoek, fabrikanten interview, en nog veel meer.

Voor een gezellige eerste kennismaking kun je tevens mijn ‘get to know me’ video bekijken, waarin ik je laat zien waar hoe ik woon in Florida, en vertel hoe ik daar terecht gekomen ben (45 minuten is wel een hele zit hoor, maar uitzetten of vooruitspoelen kan op Youtube!)

https://youtu.be/Fu-P1_Hpx58

Het FreshWater Team zou het een enorme eer vinden als je naar aanleiding van dit artikel een kijkje zou nemen op ons Youtube Kanaal! Abonneer je gratis om in de toekomst ook nieuwe videos te zien (rechts onder in elke video staat een knop om te abonneren), en reageer in het veld voor opmerkingen en vragen onder elke video.

Vragen? Of meer weten over onze producten?

Email gerust naar info@freshwatervalley.com.

Hartelijke groetjes van Eva!

Deze informatie behoort tot het merkendossier van FreshWater Valley en wordt zonder tussenkomst van de redactie aangeboden. Lees in uitgelichte dossier nog meer over de fantastische producten die Eva rechtstreeks in Amerika inkoopt – altijd het nieuwste van het nieuwste!

 

Lees ook